Washington olyan, mintha Bagdadban lennénk - Az amerikai titkosszolgálat katonai zónát hozott létre az ország fővárosában - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Washington olyan, mintha Bagdadban lennénk - Az amerikai titkosszolgálat katonai zónát hozott létre az ország fővárosában

Share This
Mintha Bagdadban, az amerikaiak által ellenőrzött katonai zónában (Green Zone) lennénk, olyan erődítménnyé vált Washingtonban a beiktatási szertartás környéke!

Az amerikai titkosszolgálat katonai zónát hozott létre az ország fővárosa körül.

Attól tartva, hogy Joe Biden január 20-i eskütétele zavargásokat idézhet elő, a hatóságok úgy döntöttek, hogy drasztikusan kibővítik a Capitolium körül kialakított biztonsági körzetet, amelyet a tüntetők a hónap elején megrohamoztak.

A Titkosszolgálat által kijelölt új „vörös” és „zöld” zóna a Fehér Ház, a Lincoln-emlékmű, a Nemzeti Bevásárlóközpont és a Capitolium közelében található területeket öleli fel. Még néhány közeli lakó- és kereskedelmi terület is bekerült az őrzött biztonsági körzetbe.
A titkosszolgálat a „zöld zónát” olyan utcákként határozta meg, melyek csak a lakosok és a vállalkozások számára hozzáférhetők. Azoknak a személyeknek, akik a zöld zónán szeretnének utazni, igazolást kell bemutatniuk és katonai ellenőrzőpontok vannak.

A legextrémebb „Vörös Zóna” viszont minden forgalom elől el van zárva, az engedélyezett járművek kivételével.

A Nemzeti Gárda több mint 20 000 fegyveres katonája állomásozik a terület körül, amit beton akadályok, pengés vezetékekkel ellátott fémkerítések és a járőröző Humveek védenek.

A korlátozás alá vont zónákat pénteken jelentették be, és várhatóan január 21-ig érvényben maradnak. Muriel Bowser, Washington DC polgármestere azonban figyelmeztette a lakosokat, hogy a fokozott biztonsági intézkedések valószínűleg az „új normát” fogják jelenteni és életben maradnak a beiktatás után is!

Washington jelenleg az egyre fokozódó feszültség miatt úgy néz, mintha Bagdadban, Mosulban vagy Faludzsában lennénk. - mondták újságírók.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Dr. Drábik János - AMERIKA TRIANONJA - Amiről csak nagyon kevesen tudnak!

► "Hol van az leírva, hogy a tiltakozásoknak békésnek és kedvesnek kell lennie" - A CNN lassan belefullad saját kettős mércéjének mocskába!

► Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be

► A Capitoliumban történt False Flag események elemzése magyar felirattal - Gene Bailey

► False flag: Így engedte, sőt hívta be be a Capitolium Rendőrsége akadálytalanul a tömeget 2021. január 6-án

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT