Szégyen! Hihetetlenül becsapva és elárulva érzik magukat a parkológarázsba dobott amerikai katonák! - Politico - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Szégyen! Hihetetlenül becsapva és elárulva érzik magukat a parkológarázsba dobott amerikai katonák! - Politico

Share This
Több ezer nemzeti gárdistát engedtek vissza a Capitoliumba csütörtök este, órákkal azután, hogy az amerikai Capitolium Rendőrség tisztviselői elrendelték, hogy hagyják el a létesítményeket, a közeli parkolóházakba küldték őket azután, hogy két héten át biztonsági ügyeletet vállaltak a január 6-i capitoliumi zavargás után.

A szenátus irodaházban pihenő egységnek hirtelen azt mondták, hogy csütörtökön hagyja el a létesítményt. A csoport egy közeli parkolóházban volt kénytelen pihenni, internet nélkül, mindössze egy elektromos csatlakozóaljzattal és egy-két állvánnyal rendelkező fürdőszobával 5000 katona számára.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Tegnap több tucat szenátor és kongresszusi képviselő sétált sorainkban, fotózkodtak, kezet fogtak és köszönetet mondtak szolgálatunkért. De 24 órán belül mivel már nem tudtak tovább használni minket, száműztek egy parkolóház sarkába. Hihetetlenül elárultnak érezzük magunkat ”- mondta a gárdista.

Az összes nemzetőrségi katonának azt mondták, hogy csütörtökön hagyja el a Capitoliumot és a közeli kongresszusi épületeket és mobil parancsnoki központokat hozzanak létre a szállás közelében - erősítette meg egy másik gárdista. Azt mondták, hogy a szabadban és a parkolóházakban tartsanak pihenőidőt a 12 órás műszakban - mondta az illető.
  

A megszerzett fotók is önmagukért beszélnek, de feltöltöttem ide egy videót, ami azt mutatja, hogy az egyik mozgássérült képviselő nem tudta elviselni, hogy így bánnak a katonákkal a Joe Biden, demokrata kormányzat emberei már egy nappal a beiktatás után és lement hozzájuk beszélgetni és pizzával lepte meg őket.


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Politico 


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

1 megjegyzés:

  1. 5000 katonának vitt 10 doboz pizzát?
    Látszik mennyire hálásak.
    És miért mozgás sérültet küldtek? Mert azt nem ütik meg?
    Amerika még nem tudja mi vár rá, legalább is a felének, aki bidenre szavazott.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT