Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban

Share This
Biden választási eredményei a legvitatottabb ütközőállamban nem mentek át a Benford-teszten, amely 99,9 százalékos biztossággal megállapítja, hogy történt-e választási csalás.

Sírnak a statisztikusok Biden számait látva:
A szavazatok eloszlása olyan szinten megy szembe mindennel, ami természetes, hogy ordít róla, hogy fentről nyúltak bele.

Ráadásul jelzés értékű, hogy a Twitter blokkolja a valós screenshot képet, mely azt mutatja, hogy Trump 2.2 millió körül állt, Biden pedig 1.9 millió környékén, majd a nagy Biden dump egy órával később történik és 100.000 Biden szavazat érkezik egy szempillantás alatt.

Mindkét eredmény egy megyéből jön államonként, mindkét megye Demokrata fellegvár (Wayne county = Detroit, valamint Milwaukee), és mindkettő hírhedt a gyanús kimenetelű választásokról.

Mindkettő hajnalban talált - azóta is példa nélkül álló - mennyiségű Biden szavazatot. Wayne megyében ezzel rekordott döntött a részvétel 84%-kal, az eddigi 70%-ot megdöntve.

100+ ezer szavazat egy pillanat alatt, 100% Biden. Se Trump, se harmadik utas jelölt. (VilagHelyzete)


Benford törvényéről röviden azt lehet elmondani, hogy az arra épülő teszttel egyértelműen kimutatható egy számsorról, hogy ténylegesen véletlenszerű az eloszlása, vagy fentről belenyúltak – legyen az választási csalás vagy egy parkban előforduló virágok száma négyzetméterenként.

Benford törvénye az egyetlen ismert matematikai metódus, amellyel biztosan meg lehet állapítani egy választás tisztaságát.

Biden számai nemhogy roppant gyanúsak, de szétszakítják az eloszlást:

Ráadásul mindez véletlenül pont abban a tagállamban, Michiganben, ahonnan a legtöbb csalásgyanús visszajelzést kapta a kormány. Érdekes módon

azokban tagállamokban, ahol Biden győzelme nem volt kérdéses, nem tapasztaltak ilyen anomáliát.

Chicago, Illinois billegő régió: a hat jelöltből ötnek természetes az eloszlása, belesimul az algoritmusba. Joe Biden és Kamala Harris szavazatairól ordít, hogy nem fentről nyúltak bele.

Fulton, Missouri stabil állam: itt érdekes módon a Joe Bidenre leadott szavazatok is követik a természetes eloszlást, és ez igaz minden egyes olyan régióra, ahol nem volt kérdéses, hogy ki nyer.De mi is Benford törvénye, más néven Newcomb–Benford-anomáliatörvény?

Kicsit bonyolult, de érdemes megérteni, mert ez az a teszt, amely a legbiztosabban kimutatja valamiről, hogy természetes eloszlásról van szó, vagy emberi kreációról. Nálam sokkal jobban elmondja a Numberphile YouTube-csatorna:

(Ugyanennek a csatornának van egy kilenc évvel ezelőtti videója is a Benford’s Law-ról, kifejezetten a választási csalásokra kihegyezve.)

Magyarul: ha az embereknek azt mondjuk, hogy írjanak le véletlenszerűen mondjuk ötven darab négyjegyű számot, és megnézzük azoknak az első számjegyét, akkor vajon melyik szám fog a leggyakrabban szerepelni az első helyen?

„Tulajdonképpen bármelyik szerepelhet”, gondolod, és teljesen igazad van: ugyanis az ember úgy gondolkodik, hogy biztos véletlenszerűnek tűnik, ha minden számot felhasznál véletlen előfordulási gyakorisággal.

De ez nem így van: a matematika egyik régóta ismert anomáliája, hogy minden természetes – tehát nem tudatos tervezésű – számsorozatban a legtöbb szám egyessel kezdődik, ezt követi a kettes, és így tovább.

Hogy ez mennyire általános, jól mutatja, hogy bármilyen, semmiféle algoritmikus szabályt nem követő adatsorra ráillik.

Bármilyen eredetű legyen is egy szám – például tavak felszíne, az egész számok négyzetgyökei –, körülbelül hatszor olyan gyakran kezdődik 1-gyel, mint 9-cel. A számok kb. 31%-a kezdődik 1-gyel, 19%-a 2-vel, 12%-a 3-mal, és a százalékok a számok nagyságával egyre csökkennek.

Ez nem azt jelenti, hogy az univerzumban van valami nem véletlenszerű, hanem azt, hogy az emberek által megalkotott tízes számrendszerben így realizálódik az a véletlenszerűség, ami a természetben tapasztalható.

Vagyis minden, ami tudatos emberi tervezés eredménye, nem Benford-eloszlású, például:

 • a rendszámok,
 • a telefonszámok,
 • a bizonyítványok,
 • a háziállatok száma családonként,
 • Biden választási eredményei a billegő tagállamokban.

Benford-eloszlású viszont minden természetes, nem emberi tervezésű számsor:

 • a világ országainak lakossága,
 • a tőzsdei eladások,
 • a Finnország tavainak partjain található mökkik száma,
 • a világtörténelem összes demokratikus szavazása,
 • Biden választási eredményei a nem billegő tagállamokban.

SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: 888

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

14 megjegyzés:

 1. Nem kell matematikusnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, hogy elképesztő méretű csalás folyik. Benford teszt ide, józan ész oda, ez nem fog változtatni a kimenetelen. Arra számítok, hogy tíz év múlva Amerika Venezuela lesz. Végülis ez volt a cél. Kínának kell a hely.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kínának már megvan a helye,az USA-ban,és szerte a világon.És azt a helyet úgy hívják,hogy "nélkülözhetettlen a világ számára". És az idő előrehaladtával ez a pozíció csak erősödik,nő a tőke,és ez által nő a hatalom is. A hatalom növekedése például úgy,hogy felvásárolja a fedezet nélküli amerikai állampapírokat.Ez jó a USA-nak mert pénzt kap,amit nem úgy hívnak hogy kölcsön,és jó kínának is,mert részben"kézben tart valamit,valakit". Kínának nagyon is megvan a helye,de ezt óvatosan teszi nyílvánossá,hozza a világ tudomására,-okosan. Hozzászoktunk ahhoz hogy leszólunk mindent,ami kínával kapcsolatos,azt ami kínai. De ezért nem Kína a felelős,ők a történelem folyamán bebizonyították,hogy rendkívüli dolgokra képesek.Hanem a felelőség azokat terheli,akik beérték a silányabb minőséggel,"ha nekik ez jó!".És az USA háztartásainak a felszereltségéért 75%-ban kína a felelős,az USA háztartásai 3/4-ét,az olcsó kínai felszerelés teszi. ki. Kevés ahhoz a sznob,és a dúsgazdag ember a világon,hogy ez a tendencia megváltozzon,de lefogadom hogy Beverly Hills is tele van már kinai áruval,és Tokio is.

   Törlés
 2. Matematikusszemmel: Ebben az esetben nem egy eloszlásról van szó, hanem kettőről, mivel Trump személyes szavazásra biztatta híveit, Biden pedig levélszavazásra. Ha a személyes és a levélszavazatok együtt (gondosan összekeverve) lettek volna feldolgozva, akkor érvényes lehetne rájuk a Benford-törvény, így azonban csak külön-külön lehet rájuk érvényes. És pont a cikk által mutatott ábra azt mutatja, hogy mindkettőre érvényes - sőt, az ábráról az is leolvasható, hogy mikor kezdték el feldolgozni a levélszavazatokat. Úgyhogy számomra a cikk ábrája épphogy azt mutatja, hogy nincs okom gyanakodni a választás tisztaságát illetően.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gratulálok! Jó magam nem vagyok matematikus, de tanulatlan sem! Én úgy fogalmaztam, hogy Biden a Covidnak köszönheti az elnyert poziciót!

   Törlés
 3. Az előző hozzászólásomat névvel vállaltam, nem tudom, miért lett "Unknown"-tól. Gondolom ez is az lesz, úgyhogy aláírom: Mérő László.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nem véletlen, hogy Biden levél szavazásra bíztatta a híveit...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A levéllel csak a postáig vagy a postaládáig kell elmenni és nem kell esetleg órákat autózni és sorba állni az egyébként kevés szavazóhelyiség előtt ami esetleg akkor bezárhat mielőtt sorra kerülsz. Gondolom biztonsági eszközökkel (internetes bejelentkezés, TB szám használata, a levélformula letöltése után törlés a személyes szavazók jegyzékéből) körül bástyázták a levélszavazást.

   Törlés
  2. Én olyat láttam..hogy aTRM...rokonai(?) LESZEDTÉK A POSTALÁDÁKAT....hogy is hívják a céget???
   Na szavazz postán HA NINCS LÁDA...meg 1000km kell gyalogolj...
   Ott akkora ûres puszták vannak..beleférne..jó pár otszág.!
   Nem?

   Törlés
 5. Tegyük fel, hogy tényleg csalás történt (bár én nem hiszem). Még mindig kérdéses, hogy KI CSALT? Mert senki nem tudja bizonyítani, hogy nem Trump csalt, hogy a "közismert" demokrata megyékben elvegyenek Biden szavazataiból. Úgy látszik keveset vettek el!

  VálaszTörlés
 6. Nahát, itthon is levélben lehetett szavazni, akkori cikket nem találom az oldalon. A lényeg: trump vesztett, a többi csak illeberális hiszti. nix ugribugri, nácik! :D

  VálaszTörlés
 7. SBG Buddha Ezek minek olvasnak téged ↑, ha nem látnak? Kiváncsi vagyok a véleményükre most mikor mikor már újraszámolgatják a szavazatokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak helyeselni tudok! Ha mindkettö csalt akkor melyik fel az ujraszamlalastol? Trump akar ujraszamlalast, hogy az ervenyes szavazatok döntsenek! Biden elzarkozik kategorikusan az ujraszamlalastol! Amelyik többet csalt az a vesztes? Mindenesetre a valasztok a mediaharc ellenere is Trump mellett voltak, maradtak elegen. Ezt Biden csak aranyfatyol ködeben erte el! Ez inkabb elgondolkoztato!

   Törlés
 8. Trump kijelentette, hogy ő nem is akart nyerni, ő a választási csalást akarta leleplezni. Az a számítása ,hogy nem akart nyerni, az bejött. Az , hogy a választási csalást nem tudta be bizonyítani, így elvesztette a választást. Ilyen hozzáállással csak veszíteni lehet.

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT