Agyhalál Liberáliában: Nancy Pelosi megtiltja az 'ANYA, APA, LÁNYA vagy FIA' terminusok használatát az amerikai képviselőházban a 'Gender'-érzékenység jegyében - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Agyhalál Liberáliában: Nancy Pelosi megtiltja az 'ANYA, APA, LÁNYA vagy FIA' terminusok használatát az amerikai képviselőházban a 'Gender'-érzékenység jegyében

Share This

Agyhalál Liberáliában Rovat:
Nancy Pelosi megtiltja az amerikai képviselőházban a 'Gender'-érzékenység jegyében olyan szavak használatát, mint ANYA, APA, LÁNYA vagy FIA valakinek!


Ezek tényleg megőrültek! A marxista baloldali liberális demokratáknak végképp elmentek otthonról.
Még be sem tette a Fehér Házba a lábát 'Sleepy Pedo' Joe és hátán az egykori Clinton-Obama-Soros szervezet..., de már azon agyalnak a demokraták, hogyan állítsanak vissza mindent Donald Trump után a konzervatív értékeket vagy a patriotizmust porrá zúzó útra. Amely leginkább lejtőhöz hasonlít egy szakadék felé vezető úton.
(SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)

A házelnök, Nancy Pelosi (D-CA) és a Szabályozási Bizottság elnöke, James McGovern (D-MA) pénteken ismertették a 117. kongresszus szabályait, amelyek „jövőorientált” javaslatokat tartalmaznak, ideértve a nemek közötti kifejezések, például az „apa”, "anya", "fia" és "lánya" kifejezések használatának megszüntetését. - számol be a Breitbart.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Ez a csomag, amelyet az új kongresszus összehívása után vezetnek be és szavaznak róla, átfogó etikai reformokat tartalmaz, növeli az elszámoltathatóságot az amerikai nép felé és ezt a képviselőházat a történelem leginkább befogadó (inkluzív) képviselőházává teszi" - mondta a Házszabály-bizottság a közleményéről szóló nyilatkozat .
Nancy Pelosi házelnök elmondta, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 örömmel csatlakozik Jim McGovern elnökhöz ennek az előremutató szabálycsomagnak a bevezetésében, amely tükrözi a történelmileg sokszínű képviselőház és demokratikus többség teljes spektrumának nézeteit és értékeit”.
 McGovern elnök és tagjaink vezetésének köszönhetően a demokraták példátlan, merész reformok csomagját dolgozták ki, amelyek a Parlamentet elszámoltathatóbbá, átláthatóbbá és hatékonyabbá teszik munkánk során az amerikai emberek igényeinek kielégítése érdekében" - mondta Pelosi.
A javaslatok között szerepel a „Gazdasági különbségek és méltányosság a növekedésben választott bizottság” létrehozása, amely előírja a kongresszus számára, hogy
„tiszteletben tartsa az összes nemi identitást azáltal, hogy a házszabályban a névmásokat és a családi kapcsolatokat nemi semlegességgel változtatja meg”.

A XXIII . Szabály 8. szakasza c) pontjának 3. alpontjában még olyan nemek szerinti kifejezések szerepelnek, mint
„apa, anya, fiú, lány, testvér, nővér, nagybácsi, nagynéni, első unokatestvér, unokaöccs, unokahúga, férj, feleség, apó-unoka törvény, menye, veje, menye, sógora, sógora, sógora, mostohaapja, mostohaanyja, mostohafia, mostoha lánya, mostohatestvér, mostohatestvér, féltestvér, féltestvér, unokája vagy unokája” és kerülnek eltávolításra.


A helyükön olyan kifejezések szerepelnek majd, mint
„szülő, gyermek, testvér, szülő testvére, első unokatestvére, testvér gyermeke, házastársa, sógora, sógora, sógora, mostoha szülője, mostoha gyermeke, mostoha gyermeke, fele -sibling, vagy unoka.”

No COMMENT.... 
Gender-kérdés az Alternatív Hírek Cikkeiben

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Breitbart

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Miért kell megállítani az Isztambuli Egyezmény álcája alatt futó Genderegyezményt - Lengyel-magyar összefogás a normalitásért

► Házi feladat 11 éves gyerekeknek Angliában: Mi a hardcore pornó, LMBTQ, drag queen és transzgender? - Botrány

► Mégsem a jéghideg Coca-Cola, hanem a "MELEG" kóla az igazi? - Az erőltetett homo-kampány miatt 6 kérdést küldött a cégnek a H.Gy.

► Megdöbbentő: A diákot kizavarták az óráról véleménye miatt, hogy két biológiai nem létezik csak az emberek között: nő és férfi

► Pedofilok Drag Queen transzvesztitáknak öltözve támadják már a legkisebb gyermeket is! Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!

Transznemű gyerekkel indította az évet a NatGeo - A gyermekorvosok szervezete szerint iszonyatosan káros és veszélyes ideológia

► "Férfiként versenyezni nők ellen abszolút nem fair" - A teniszlegenda Navratilova magára haragította a genderlobbit

► Megdöbbentő üzenet Celine Dion gender-semleges "New (world) Order propagandareklámja

► Agyhalál Liberáliában: A genderlobbi a svéd professzornak esett, aki azt mondta 'igenis van biológiai különbség férfi és nő között'

► Az AfD politikusa rommá alázta egyetlen felszólalással a Gender-elmélet nemi kavalkádjának agyhalott ideológiáját! Íme!

► A beteg transz-gender ideológiával már a gyerekeket veszik célba az USA-ban! Ha bárki azt hiszi, ez nem veszélyes, az nem látta ezt a Drag Festival-t Austinban.Íme!

► Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!

► Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlította

Gender-kérdés az Alternatív Hírek Cikkeiben

Charlize Theron a 6 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával sétál, akit pillangós női ruhákba öltöztet, ezzel is közvetítve azt az agendát, amit a gender-semleges globalo-liberális elit elültetni szeretne a világban. >>>>>>>>>>>

Jaime King színésznő az Incredibles 2 bemutatóján a 4,5 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával, akit rózsaszín női ruhába öltöztet
<<<<<<<<<<< 

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT