ūüďĆ Rekord 730 oldalon ITT a VilagHelyzete online K√∂nyv√ļjs√°g 2023 Tavaszi Tripla sz√°ma - Vil√°gPolitika

A vil√°g √©s a t√°rsadalom, a politika val√≥s √∂sszef√ľgg√©sei mindenkinek

ūüďĆ Rekord 730 oldalon ITT a VilagHelyzete online K√∂nyv√ļjs√°g 2023 Tavaszi Tripla sz√°ma

Share This

ūüďĆ Minden eddigieket t√ļlsz√°rnyalva, rekord 730 oldalon jelent meg √©s kapj√°tok meg most tŇĎlem a VilagHelyzete K√∂nyv√ļjs√°g 2023 Tavaszi Tripla sz√°m√°t!

MEGRENDELEM A K√ĖNYV√öJS√ĀGOTūüĒ• T√ľrelmeteket megk√∂sz√∂nve sok szeretettel adom √°t nektek √©s fogadj√°tok tŇĎlem az elm√ļlt 3 h√≥nap legfontosabb esem√©nyeit, t√∂rt√©n√©seit, √∂sszef√ľgg√©seit cikkek, vide√≥k, elemz√©sek, √∂sszefoglal√°sok √©s saj√°t v√©lem√©nyek form√°j√°ban.Ekkora terjedelem m√©g nem volt √©s t√∂bb√© nem is lesz, mert tudom, hogy mekkora mennyis√©g, de tal√°n az eg√©sz tavaszi idŇĎszakra vet√≠tve m√°r √©rthetŇĎ, mi√©rt ilyen vaskos anyag.

B√≠zom benne, hogy √©rdemes megŇĎrizni √©s ha b√°rmit kerestek h√≥napok vagy √©vek m√ļlva is √©rdemes lesz elŇĎvenni, ahogy a kor√°bbi sz√°mokat is sokan lapozz√°tok √ļjra a benne l√©vŇĎ tud√°sanyag miatt!

ūüďĆ VilagHelyzete K√∂nyv√ļjs√°g 2023 Tavaszi Tripla sz√°m 730 oldalonūüĒī A 2021 j√ļniusa √≥ta elk√©sz√≠tett VilagHelyzete e-K√∂nyv√ļjs√°g sorozat 16. legfrissebb √©s legaktu√°lisabb sz√°m√°t, egyed√ľl√°ll√≥ tud√°sanyag√°t √©rheted el √©s ŇĎrizheted meg 730 oldalon!


Azokat k√ľl√∂n√∂sen, amiket a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban cenz√ļr√°znak √©s nem engednek k√∂zz√©tenni! Ezekben az idŇĎkben ez mindenn√©l fontosabb, ugyanis a tud√°s √©s a t√°j√©kozotts√°g lett az egyetlen fegyver√ľnk √©s v√©delm√ľnk, amivel ki tudunk √°llni szabads√°gunk√©rt. Aj√°nlj√°tok m√°soknak is!


‚ĄĻ Ha t√°mogat√°st k√ľldesz vagy megrendeled, azonnal megkapod!

Mindössze annyit kell tenned minden hónapban, hogy támogatod a folytatást, vagyis segíted a fennmaradást azzal, hogy megrendeled!


ūüĒ• √Āra jelk√©pes 2490 Ft vagy amennyire √©rt√©kesnek √©rzed mindazt, amit naponta megkapsz tud√°sban, inform√°ci√≥kban, k√∂z√∂ss√©gben, cikkekben, vide√≥kban.


√ČRT√ČKELEM √ČS SEG√ćTEM A MUNK√ĀDAT

T√ĀMOGATOM A MUNK√ĀDAT!

PayPal VilagHelyzete

Patreon-közösség✔ A VIP t√°mogat√≥k term√©szetesen aj√°nd√©kba megkapj√°k √©s mindenkinek adom szeretettel, aki √ļgy √©rzi, t√°mogat√°sra √©rdemes a VilagHelyzete 12 √©ves tev√©kenys√©ge!


✔ A t√°mogat√≥k beker√ľlnek a VilagHelyzete exkluz√≠v z√°rt csoportj√°ba, ahol speci√°lis k√©rd√©seket besz√©lhet√ľnk meg, illetve ti is tehettek k√∂zz√© posztokat, felvet√©seket!

Ennek el√©rhetŇĎs√©ge itt tal√°lhat√≥. https://www.facebook.com/groups/vilaghelyzete

Ide mindenki bel√©phet, akik a k√∂nyv√ļjs√°g olvas√≥iv√° v√°ltak, azaz t√°mogat√°sukkal seg√≠tett√©k √©s √©rt√©kelik a VilagHelyzete t√°j√©koztat√≥, igazs√°gkutat√≥ munk√°j√°t!

VilagHelyzete-csoport

MEGRENDELEM A K√ĖNYV√öJS√ĀGOTK√∂sz√∂n√∂m sz√©pen a seg√≠ts√©get, ha szerinted is fontos a hiteles, sokoldal√ļ, naprak√©sz t√°j√©koztat√°s √©s t√°j√©koz√≥d√°s!

ūüďć T√°mogat√°si lehetŇĎs√©gek:

ūüĎČ EgyszerŇĪ Bankk√°rty√°s t√°mogat√°s PayPal n√©lk√ľl: https://bit.ly/3p5M5bE

ūüĎČ PayPal: https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

ūüĎČ Patreon: https://patreon.com/VilagHelyzete

ūüüĘ De van REVOLUT k√°rtya, Bitcoin √©s Wise-k√°rtya lehetŇĎs√©g is:
√ćRJ: vilaghelyzete@gmail.com

❗ Kor√°bbi sz√°mok:

https://vilaghelyzete.substack.com/s/vilaghelyzete-konyvujsagok

ūüüĘ √Črdemes folytatni √©s t√°mogatni szerintetek mindezt a munk√°t √©s naponta befektetett energi√°t?


Amint √≠rtam, a folytat√°st √©s fennmarad√°st nagyban befoly√°solja, hogy mennyire tartj√°tok t√°mogat√°sra √©rdemesnek az eddigieket √©s seg√≠ten√©tek az √©letben marad√°st, a f√ľggetlen h√≠rszerkeszt√©st √©s tartalomk√©sz√≠t√©st. A soksz√≠nŇĪ √©s sok ter√ľletre, cikkek, ford√≠t√°sok, vide√≥k, posztok k√©sz√≠t√©s√©re kiterjedŇĎ munka rengeteg idŇĎ, energia √©s r√°ford√≠t√°s eredm√©nye, amit a k√∂z√∂ss√©gi finansz√≠roz√°s tudna megv√©deni √©s √°tseg√≠teni.

Ez√©rt minden t√°mogat√°s√©rt √≥ri√°si k√∂sz√∂net mellett azonnali VIP-tags√°g, szem√©lyesebb kapcsolat √©s a VilagHelyzete K√∂nyv√ļjs√°g 400-600 oldalas kiadv√°nya, amivel meg tudom h√°l√°lni a seg√≠ts√©get, ha √ļgy √©rzed √©rdemes.


‚ĄĻ A VilagHelyzete 12 √©v alatt √∂nmag√°t√≥l, a tartalomt√≥l, a tud√°sanyagt√≥l √©s a hiteless√©gtŇĎl nŇĎtt ekkor√°ra, amit az olvas√≥k v√©lem√©nye is rendre megerŇĎs√≠tett. Soha nem volt kattint√°svad√°sz, soha nem volt rajta rekl√°m, felugr√≥ ablak, sŇĎt soha nem erŇĎltetett senkit a like-ol√°sra vagy k√∂vet√©sre.

Azt pedig csak ti √≠t√©lhetitek meg, hogy mennyire maradt k√∂vet√©sre √©rdemes a 2011 √©s 2023 k√∂z√∂tt eltelt idŇĎszakban!

Sz√ľks√©g volt-e r√° vagy felesleges volt... ?


√Črdemes √©s √©rt√©kes ezt k√©sz√≠teni vagy √©ppen ellenkezŇĎleg?

A t√°mogat√°s soha nem k√∂telezetts√©g, ink√°bb lehetŇĎs√©g arra, hogy folytathassam az eddigieket √©s kifejezetten szeretn√©m √©n is ilyen lehetŇĎs√©gekkel viszonozni a seg√≠ts√©get.


Köszönöm szépen!

√ČRT√ČKELEM √ČS SEG√ćTEM A MUNK√ĀDAT

MEGRENDELEM A K√ĖNYV√öJS√ĀGOT
Ha k√©rd√©sed van, √≠rj nyugodtan: vilaghelyzete@gmail.com

Ezt egy kedves olvas√≥ √≠rta. Az ŇĎ enged√©ly√©vel megosztom hozz√°sz√≥l√°s√°t:


A kor√°bbi √∂sszes VilagHelyzete e-K√∂nyv√ļjs√°g itt √°ttekinthetŇĎSzerkesztette: VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyz√©s k√ľld√©se

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elm√ļlt H√ČT legn√©pszerŇĪbb cikkei

Flickr K√©palbum - Karikat√ļr√°k

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elm√ļlt 1 √©vben

K√ľl√∂n ROVAT