"A tél felénél járva a halandósági mutatók még mindig semmiféle kiugrást nem mutatva szokványosan alakulnak" - valami nagyon nem stimmel. - Telegraph - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"A tél felénél járva a halandósági mutatók még mindig semmiféle kiugrást nem mutatva szokványosan alakulnak" - valami nagyon nem stimmel. - Telegraph

Share This
"A tél felénél járva a teljes halandósági mutatók még mindig az év ezen szakaszának megfelelően alakulnak és semmiféle kiugrást nem mutatnak - valami nagyon nem stimmel!" - ezzel a címmel közölt cikket az RT News.


Bár az Egyesült Királyságban a vírusnak tulajdonítható halálozások száma magasabb, mint korábban, összességében nem sokkal több ember hal meg, mint bármely más hideg évszakban.

Végre felébred erre a mainstream média?
- teszik fel a kérdést.

A Telegraph nemrégiben megjelent cikke az elsők között a mainstream birodalomban kihívást intéz a hivatalos koronavírus narratívával szemben. Manapság ez a narratíva azt állítja, hogy a „második hullám” valójában halálosabb, mint az első.
(A közelmúltban néhány fanatikus már „harmadik hullámot” követelt , de ezen a téren még nincs egységes álláspont.)

A cikk alapvető érvelése megalapozott, még akkor is, ha már régóta esedékes lenne ezeket a kérdéseket feltenni.

Azt sajnálja, hogy a média minden nap ünnepélyesen beszámol a koronavírus halálesetek legfrissebb adatairól. Ennek az ábrának az elkülönített bemutatása olyan grafikonokat eredményez, mint ez , amelyek valóban azt mutatják, hogy a világjárvány második, rosszabb szakaszának magaslatán vagyunk.

De, mint minden statisztika, a napi halálozási szám értelmetlen kontextus nélkül, amit a média viszont nagyon ritkán közöl.

Az éves adatok teljesen világosan mutatják a tavaszi emelkedést a teljes mortalitásban, amit a vírus okozott (plusz a lezárások).
Miután ez nyáron véget ér, nem látunk ... semmit. Azóta a teljes halálozás, még ezen a télen is, az ötéves átlag körül mozog

És az általános halandóság, amint azt már többször rámutattam, az egyetlen igaz módja annak, hogy megtudjuk, pandémiában járunk-e vagy sem.
Vakcina előtti és utáni világ

Szóval, miért vannak a túlzott halálozási adatok és a C-19 halálozási adatok annyira elrontva? És koronavírus miért nem öl meg sok-sok embert ezen a télen, mint ahogy tavasszal? 

Még akkor is, ha az összes túlzott halálesetet a C-19-nek tulajdonítjuk és egyiket sem a lezárásoknak, úgy tűnik, hogy az összes halálozás normális változása évről évre valóban nem mutat semmit. És bizony, mára a kezeletlen rák, a szívbetegségek, a depresszió... stb okozott felesleges halálozások száma már regisztrálhatóan növekedik.

Az eltérés fő oka nyilvánvaló: a tömeges PCR-teszt.

A jelenlegi rendszerben
(a tudományos erre helytelen szó) „Covid halálesetnek” számít minden olyan személy, aki meghal és az előző 28 nap során pozitív Covid-tesztet kapott.

Erről számos tudományos és alternatív cikk is született és az Alternatív Hírek oldalon is olvashattatok.
➽ SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk 

Dr. Mike Yeadon sokat írt erről, amit ő 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"PCR-nek köszönhető hamis pozitív ál-járványnak"nevez .

Más időkben sokkoló lett volna, hogy miért tartott ennyire sokáig, hogy egy főáramú folyóirat tudományos szerkesztője elcsodálkozzon végre azon, hogy "egy gyilkos világjárvány" közepette, amit még az emberiség egy évszázada nem látott, az országban elhalálozott emberek száma teljesen átlagos, szokványos.

De még ez a cikk is - bár elgondolkodik végre a számokon - azért hűséget vállal a covid-ortodoxiához, bizonyítékok nélkül kijelentve, hogy „a szigorú korlátozások… egyértelműen nélkülözhetetlenek voltak az egyre növekvő világjárvány ellenőrzés alatt tartásához”.

Nem várható el persze, hogy mindenki statisztikákat elemezzen, az viszont elvárható lenne, hogy a médiánál, sajtónál dolgozó emberek, akik ezért fizetést kapnak, érthető nyelven közöljék a nyilvánossággal, hogy mit találtak.

Régen újságíróknak hívtuk ezeket. Ma már nem sokat taláunk belőlük. Még a Telegraphnál sem. - zárja sorait az RT News cikke.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

❗➽ SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk

➽ 
Helsinki Emberi Jogi Bizottság várhatóan be fogja jelenteni, hogy a Pfizer nem engedélyezett emberkísérletet folytat - Israel National News

➽ Bloomberg: Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül a Pfizer vakcina beadása után - vizsgálat indult

➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier➽ Egységes sztenderdizált vakcinaútlevelet akarnak az EU egyes vezetői, mely rendkívüli aggályokat és veszélyeket vet fel - figyelmeztettek szakértők

➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

➽ CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít - 2020.Dec.01.


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT