WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását

Share This
A WHO vezető tudósa szerint a vakcinával beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradniuk utazás során, mivel egyelőre egyáltalán nem bizonyított, hogy ezek az oltások megakadályoznák a vírus elkapását és továbbadását, azaz a fertőzés terjedését!

A hét elején már beszámoltam nektek erről a VilagHelyzete FB-oldalán a WHO sajtótájékoztatóján és online konferenciáján elhangzottak miatti aggodalmamat kifejezve, de most számos külföldi média is felkapta a fejét a hírre és összefüggésre! 


Dr. Soumya Swaminathan megjegyezte, hogy az egészségügyi szervezet nem állapította meg, hogy az Egyesült Államokban és Európában alkalmazott C-19 vakcinák megakadályoznák-e hogy az emberek elkapják a vírust és átadják másoknak.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Jelenleg nem hiszem, hogy bármelyik oltásról is bizonyítékunk lenne arra vonatkozóan és biztosak legyünk abban, hogy az megakadályozza, hogy az emberek valóban elkapják a fertőzést, és így tovább tudják azt adni." - mondta az Axiosnak.

 Azt hiszem, amíg többet nem tudunk, feltételeznünk kell, hogy a beoltott embereknek is ugyanolyan óvintézkedéseket kell tenniük, amíg ki nem alakul a nyájimmunitás bizonyos szintje, amelynek a lakosságban kell kiépülnie" - mondta .
A Business Insider a múlt hónapban arról számolt be, hogy az Egyesült Államokban élő vakcinakutatók abban reménykedtek, hogy meg tudják állapítani, hogy az oltások megakadályozhatják-e a vírus terjedését, vagy csak a COVID-19 tüneti eseteit akadályozzák meg.

Három nyugati oltást találtak hatékonynak a nagy kísérletek során annak megakadályozására, hogy a címzettek megbetegedjenek vagy súlyosan megbetegedjenek a COVID-19-ben.

Ezek közül kettőt, a Pfizer-BioNTech és a Moderna vakcinát már az USA-ban és Európában adják be . A harmadik, amelyet az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem fejlesztett ki, valószínűleg a napokban kap jóváhagyást az Egyesült Királyságban - írja a Financial Times .

Tal Zaks, a Moderna főorvosa a múlt hónapban azt mondta , hogy szerinte a vakcina valószínűleg megakadályozza a vírus átvitelét, de arra figyelmeztetett, hogy még nincs "elegendő bizonyíték" rá.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Amikor megkezdjük ennek az oltóanyagnak a bevezetését, nem lesz elegendő konkrét adatunk annak igazolására, hogy ez az oltás csökkenti az átvitel mértékét" - mondta.
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: WHO / BusinessInsider / Axios

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

A kérdések, amiket csak bátrak mertek feltenni: Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása - Hogyan juthattunk idáig? - Dr. Lenkei Gábor

➽ Egy bostoni orvos súlyos allergiás rohamot kapott a Moderna vakcina beadása után - csak saját EpiPen injekciója mentette meg


➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

➽ COVID-19 oltási kártya készen áll Nagy-Britanniában a bevezetésre! Orwell 2020 - New World Order 2021
Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT