A kérdések, amiket csak bátrak mertek feltenni: Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása - Hogyan juthattunk idáig? - Dr. Lenkei Gábor - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A kérdések, amiket csak bátrak mertek feltenni: Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása - Hogyan juthattunk idáig? - Dr. Lenkei Gábor

Share This

Dr. Lenkei Gábor sorra veszi az eddig - nem csak megválaszolatlan, de szándékosan szőnyeg alá söpört - kérdéseket.
Eddig csak nagyon keveseknek volt bátorsága feltenni ezeket a józan gondolatokat, kérdéseket, aggodalmakat. Mindenképp megfontolásra ajánlom a videó megtekintését.

1.rész:
2.rész:
Korábban ezt a józan magatartást - amit minden valamire való gondolkodó embernek gyakorolnia kellene - több, a globalista főáramú dobozból kilépő platform, sőt világhírű tudós is megpróbálta érvényre juttatni. Eredménytelenül. Büntetést, zaklatást, vagy egyszerűen törlést kapott utána.

Egy külön cikkben meg is fogalmaztam ezt anno az RT News cikkének lefordításakor: 
➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

"Vak hit, szabálykövetés, kötelező evangéliumok, kiadott fatvák, amit jobb ha meg sem kérdőjelezel. Csak orthodox megoldások léteznek és minden unortodox elgondolás inkvizíciót von maga után.

Amikor még a hivatalos tudomány sem meri kijelenteni mivel állunk szemben és azt sem, hogy honnan szabadult el és hogyan működik, addig a tudatlanság birodalmában ellenvéleményeket és kétségeket megfogalmazni a COVID-19 szentírásával szemben elkövetett bűnnek számít.

Eretneküldözés, bigott víruslovagok és önmagukat megkoronázó önjelölt tudósok uralják jelenleg a tudatlanság birodalmát!"
 (SBG Buddha saját megj. - VilagHelyzete)


Az RT News is írt erről egy cikket , de a Neokohn is összefoglalta a groteszk helyzetet:

A 21. század embere olyan, hogy 100 százalék garanciát, védelmet vár, nem tűri a kontrollálhatatlan kockázatot. Nem lehet bevallani, hogy az nincs.
Tragikus módon a Big Tech véleményterror már olyan mélyre süllyedt, hogy a pár nappal ezelőtti BBC útmutatóról szóló cikk lefordítása miatt a facebook újra több napra letiltott:

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor

Hosszan lehetne sorolni a példákat, hiszen 2020 tragikus volt szabadság, szólásszabadság és véleményszabadság területén is. Az alább olvasható cikkek mind alátámasztják ezt.

Ennek ellenére álljon itt egy idézet, amit a Dr. Lenkei Gáborhoz és más igazságot kutatni akaró emberekhez hasonlóan sokan rendíthetetlenül követnek:„Semmit sem gyűlölnek a világon annyira és félnek tőle, mint az igazságot. De nem szabad félni. Igazság nélkül nincs biztonság és megmaradás. Végül minden, az igazsággal szembeni ellenállás össze fog omlani, mint az éjszaka a Nap előtt“.
(Theodor Fontane)


SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Egy bostoni orvos súlyos allergiás rohamot kapott a Moderna vakcina beadása után - csak saját EpiPen injekciója mentette meg


➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

➽ COVID-19 oltási kártya készen áll Nagy-Britanniában a bevezetésre! Orwell 2020 - New World Order 2021
Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT