Capitolium - Mi a fészkes fene folyik itt? Mert a globalo-marxista médiából igazság helyett valami bűzös dolog árad! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Capitolium - Mi a fészkes fene folyik itt? Mert a globalo-marxista médiából igazság helyett valami bűzös dolog árad!

Share This

CAPITOLIUM - EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!Döbbenetes, ami folyik és a vakság, ami elvakítja az emberek 90%-ának szemét!


 


Elnézést, hogy a január 6-i események óta lassabban és megfontoltabban osztok meg dolgokat, de azon kívül, hogy a legvadabb nonszensz cenzúra és közösségi diktatúra lépett életbe az eseményekről való beszédtér eltörlésére és beszűkítésére, vagy a bizonyítékok eltüntetésére, de be kell ismerjem:teljesen az események hatása alatt állok és nem térek magamhoz abból, amit látok.
Természetesen én nem csak a felszínt nézem, hogy emberek árasztották el a Capitoliumot és azóta középkorhoz hasonló eretneküldözésbe kezdtek a liberálfasiszta marxista baloldal minden bevethető eszközével - politikusokkal, médiájukkal, celebjeikkel - totális letámadásban. A cenzúrúról és még magának az Egyesült Államok elnökének letiltásáról nem is beszélve...

Ezt már megszoktuk, bár elfogadni lehetetetlen, ahogy a velük szembeni ellenállást és harcot sem fogjuk feladni soha! Ez már csak egy dolog, ahhoz képest, ami zajlik....

DE
Hihetetlen az a gépezet, mely folyamatosan Trump-párti csőcselékről, rombolásról, demokrácia elleni támadásról beszél, mintha egy másik univerzumban lennének!


Hol volt a CNN és az összes polkorrekt médium nyáron, amikor békés tüntetésekről beszélt lángoló városrészekkel a háttérben?


Hol volt a polkorrekt globalista média Minneapolisban, amikor BLM ....... (itt most jelzőket írnék, ami azonnali tiltást vonna maga után.....) nevezzük őket tüntetőknek, békés demonstrálóknak, akik végig rabolták és gyújtogatták Minneapolist, vagy az Antifa terroristái elfoglalták Seattle-t és autonóm zónaként lezárták maguknak?

 
 Hol voltak a marxisták és újságjaik követelve az összes szereplő arcának azonosítását és felelősségre vonását?! Látták ezek a vadul ítélkezők, hogy a Capitoliumnál senkit nem vertek meg ezek a patrióták, nem gyújtottak fel és nem égettek porig irodákat, autókat! 
Még azokat a beépített anarchistákat és ügynököket sem verték meg, akiket 4 fehér busszal szállítottak a Capitolium kapujához ismeretlenek és maga a capitoliumi biztonsági szolgálata engedte be őket, sőt vezette a Capitolium bejárataihoz! Ezeket az emebereket a méltán elszánt és dühös Trump - MAGA (mindaddig békésen demonstráló) tömegre vezették rá, de ember legyen a talpán, aki ki fogja tudni szűrni, ki kicsoda lehetett! És nem egyedül a híressé vált viking prémes anarchistáról beszélek, aki nyáron még Black Lives Matter tüntetéseken demonstrált, most pedig a Capitoliumban! Itt egy olyan átverés, egy olyan hatalmas False Flag hamis zászlós művelet részesei vagyunk, hogy csak úgy füstöl! És miközben 2021. január 6-án döbbenten figyeltem az eseményeket és közvetítettem nektek a történéseket vagy Trump "Save America" beszédét végig az lappangott a tudatomban, hogy vajon azok a baloldali BLM és Antifa ellentüntetők, akik mindig meg szoktak jelenni minden patrióta megmozduláson provokálni, azok vajon mikor jelennek meg a színen és ki fog-e alakulni ebből összacsapás.... DE NEM JÖTTEK, vagy mégis?
Nos, a végén egyetlen egy anarchista nem jött szembeszállni a Trump-tüntetőkkel, mert más dolguk volt és más parancsot kaptak. Most értettem meg csak, hogy-hogy nem láttuk őket sehol.... vagyis, de láttuk..... és a végére egy lábjegyzet:

Mindig szeretem megfordítani és kicserélni a szereplőket, mert mi lett volna ha a BLM tüntetők miközben betörnek egy városházára vagy pláne rendőrállomásra és azt látnánk, hogy 4 feketét közülük hidegvérrel agyonlónek a biztonsági szolgálat tagjai, ahogy gondolkodás nélkül megtették a légierő veteránjával és hazáját szolgáló és szerető Ashli Babbitt-tel? 
Hol vannak most az Ashli Babbitt halála miatt utcán vonuló tömegek? :'( Hány boltot raboltak ki és hány épületet gyújtottak fel a patrióta lány és a Trump-tábor 75 milliós támogatói? Egyet sem?..... Akkor mégis mi a fészkes fene folyik itt "Valóság" címszó alatt a médiában, a képernyőkön és a hollywoodi celebek szájából?Vajon ez már a liberálfasiszta marxista világ kezdete...., vagy a közepe.....?.... mert hogy a vége még nem, abban sajnos biztos vagyok! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját gondolatok az események kapcsán) - 2021. Január 08. 16:15

Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:


 

4 megjegyzés:

 1. Hajrá Buddha - értéket képviselsz!

  VálaszTörlés
 2. Azt nem tudom megérteni erősen baloldali létemre,hogy hogy a fasorba lehet Bident,és barmait baloldalinak nevezeni?!

  VálaszTörlés
 3. Azt nem tudom megérteni erősen baloldali létemre,hogy hogy a fasorba lehet Bident,és barmait baloldalinak nevezeni?!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd megérted, ha kicsit nagyobb figyelemmel kíséred a tetteiket, az ideológiát, amit képviselnek és a megnyilatkozásokat, amit tesznek. Mert mindezek a hagyományos konzervatív, jobboldali értékek lerombolásáról szólnak, ahogy az a New World Order háttérhatalmi terv szerint is zajik párhuzamosan. A nemzet, haza, család fogalmainak felbomlasztása és egy értéksemleges, kozmopolita-globalista világpolgár kinevelése, aki szimpla fogyasztóként, kordában tartható rabszolgaként jelenik meg a rendszerben.

   Törlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT