Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

Share This


Dr Luc Montagnier a "Pourquoi Docteur" (Miért doktor) című orvosi portál podcast adásában elmondta, hogy a CoViD-19 vírust laboratóriumban hozták létre.Ő az a kutató, aki 1983-ban felfedezte a HIV-vírust és 2008-ban orvosi Nobel-díjat kapott.
„Kollégámmal, bio-matematikussal, Jean-Claude Perez-zel gondosan elemeztük ennek az RNS-vírusnak a genomját. ” - magyarázza Luc Montagnier."A HIV szekvencia ebbe a genomba történő beillesztéséhez molekuláris eszközökre van szükség és ezt csak laboratóriumban lehet elvégezni "- tette hozzá.


"Ami biztos, hogy jelenleg nagyon sokan szeretnének hatalmas pénzeket csinálni abból, hogy létrehoznak egy vakcinát a COVID-19-re."


"Ha megnézzük, hogy kiknek érdeke ez, érdekes embereket fogunk találni. Egy nagyon rossz pozícióban vagyunk, mert nem csak kínai eredete lehet ennek a vírusnak, de komoly vizsgálatnak kell lennie, mert akár emberi hiba is lehet, hogy ez a vírus kikerült egy szigorúan ellenőrzött laborból."- zárta mondandóját a Nobel-díjas víruskutató.


A műsort ide is beillesztettem nektek, de az eredeti oldalon is meghallgatható.

Az Egyesült Államok „teljes körű vizsgálatot” indított a Wuhanban lévő laborral kapcsolatban, hogy kiderüljön, a COVID-19 az ottani központból vagy máshonnan kerülhetett ki.

A jelentés szerint az amerikai hírszerző ügynökök információkat gyűjtnek a laboratóriumról és a vírus kezdeti kitöréséről.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: PourquoiDocteur.fr / Gilmore Health NewsKapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikk:

J.F.Kennedy unokaöccse a Bill Gates által fejlesztett bőr alá injektálható chipre hívta fel a NY Times figyelmét

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

32 megjegyzés:

 1. Ezt eddig is sejtettük, hogy ez valójában biológiai fegyver lehet és valószínűleg nem vírus, hanem egy nanobot (illetve nanorobot) !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tökéletes a megközelítés és ezt alátámasztja a Nobel díjas tudós tanulmánya is miszerint csak laborban állítható elő a legújabb felfedés a NANO technika segítségével, tehát valóban egy matematikailag kódolt és programozott NANO robotról lehet szó. Nem véletlen a megjelenése sem mert hol vethető be egy ilyen robot, olyan sűrűn lakott területen ahol kis szellőzés nélküli légkondicionált helységekben élnek az emberek / KÍNA / mert elég egyetlen egy NANO robotot azaz korona vírust bejuttatni a légkondicionáló berendezésbe és ezrek fertőzik el egymást! De mivel egy mesterséges antitestről van szó nem tudja magát megújítani és a program lefutását követően elpusztul!

   Törlés
  2. Georgia Guidestones 1. pont gugli

   Törlés
 2. Ennek azt a részét,hogy mesterségesen előállított fegyver már régen tudjuk.Hogy ki és hol vetette be,majd kiderül.

  VálaszTörlés
 3. Az ember nem érdemli meg ezt a bolygót,elfogunk tűnni idővel,úgy ahogy az előttünk lévő földi civilizációk is.Úgylátszik a technika fejlődésével,a hatalom vágy és az esztelenség is hatványozottan nő.A vírus mi magunk vagyunk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek. Az emberi mohóság veszedelmesebb a pestisnél is.

   Törlés
  2. Mivel a "nem érdemli meg" szófordulatot használtad, felvetődik a gondolat: van-e egy bíró, aki ezt eldönti? Érdemes-e, lehet-e erkölcsi alapon meghatározni az emberi létezést? Egy bíró, vagy Isten létezését sokan elvetik, pedig Isten nemlétére nincs bizonyíték. Létezésére viszont bőven van, maga az élet és a kozmosz, a felfoghatatlanul precíz programozás, és a szeretet, mellyel a Föld tökéletes lakóhelynek lett alkotva az ember számára. Gondoljunk csak bele, miért is lakható: a mérete, a Naptól való távolsága, a Hold beállítása, a kémiai elemek sokasága, biológiai sokfélesége: ez egy berendezett otthon. A testünk pedig egy fantasztikus gépezet, hogy mindezt örömmel élvezhessük.
   És ha van egy bíró, akkor remény is van, hogy igazságos itéletével megmenti a Földet, az őt szerető embereket. A gonosz felforgatókat pedig méltányosan megbünteti. Nem, az emberiség nem vírus. A gonoszokkal van probléma, akik elhitették sokakkal, hogy a Bíró nem létezik, és létrehoztak egy Istentelen világot. Nem hiszel Istenben? Tessék, ez a te világod! Most rohad szét! De ha élni akarsz, boldogan, halgass a Teremtődre, és van reményed!

   Törlés
  3. Ámen. Így van. Ezért jött Jézus: megmenteni minket. Ô az út az Atyához, õ az igazság és az élet.

   Törlés
 4. Szomorú,nagyon szomorú,hogy ezt így akarta valaki,vagy valakik!De valószínű az illető / k / az ellenszerét is ismerik!

  VálaszTörlés
 5. rendben lenne a dolog, ha csak azok pusztulnának el, akik a gaja ellen tesznek, csak az a baj, hogy ártatlan ezermilliók is belepusztulnak és előbb ,mint azok akiknek kellene, akik megérdemlik !

  VálaszTörlés
 6. Borzasztó!!Hol van az emberségérzés?Mindig csak a hatalom,a pénz!Ha sokan vagyunk a Földön más humánosabb megoldás nincs?Az űrbe feljutunk és ezt nem tudjuk megoldani? Dehogynem csak Igy pusztitanak el sok ártatlan embert.//PL: a nyugdíjasokat//

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha a halakban bízol, hogy kipucolják az akváriumot, akkor előáll ez a helyzet, ami most van a világban. Van más megoldás, de az Istentől jön. Az pedig nem választható, csupán az, hol szeretnél lenni az megoldását követően. Élni, vagy nem lenni?
   "Az Atya szereti a Fiút, és mindent a kezébe adott. 36 Aki hitet gyakorol a Fiúban, annak örök élete van; aki nem engedelmeskedik a Fiúnak, az nem lát majd életet, hanem az Isten haragja marad rajta."

   Törlés
 7. Ebből a helyzetből nagyon nehéz lessz kimászni... Sok ember munka nélkül így is alig volt pénz. Akiknek van akik a tűzhöz közel vannak azokat nem érdekli. Öreg már nyugdíjas mit akar öljük meg.... Nem baj hogy ledolgozta az életét. Remélem visszanyal a fagyi... Isten nem bottal ver.

  VálaszTörlés
 8. A TÖRTÉNELEM URA, A MINDENHATÓ ISTEN TUDJA AZ IGAZSÁGOT, Ő FÖLÖTTE ÁLL A NOBEL DIJAS TUDÓSOK FÖLDI TUDOMÁNYA FÖLÖTT.
  JÉZUS KRISZTUS: ÉN VAGYOK AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET! Ámen. Zs.levél 13.8.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jézus az utolsó napok jeleként beszélt a JÁRVÁNYOS BETEGSÉGEKRŐL.
   "Akkor folytatásképpen ezt mondta nekik: „Nemzet támad nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon járványos betegségek meg élelmiszerhiányok, továbbá lesznek félelmetes látványok, és nagy jelek az égből."
   "És lesznek jelek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig nemzetek gyötrődése, mivel nem ismerik a kiutat a tenger zúgása miatt, és a háborgása miatt, miközben az emberek elalélnak a félelemtől, és azoknak várásától, amik a lakott földre jönnek; mert az egek erői megrázkódnak. És akkor látni fogják az Emberfiát eljönni felhőben, hatalommal és nagy dicsőséggel. Mikor pedig ezek kezdenek megtörténni, egyenesedjetek föl, és emeljétek föl fejeteket, mert közeledik a megszabadításotok.”

   Törlés
 9. A PÉCSI EGYETEM LABORJÁBAN SIKERESEN ELVÉGEZTÉK MAGYAR KIVÁLÓ TUDÓSAINK A COVID 19 GENOMJÁT. SOLI DEO GLORIA!

  VálaszTörlés
 10. Az ember? Lehet, hogy csak az én véleményem, de az emberiséget nem kellene azokkal azonosítani, akik birtokolják a javak 99%-át és még többet akarnak, amiért MINDENT meg is tesznek. Az anyagi javak és annak birtoklói irányítják a világot, az egyenlő elosztás alkalmazása változtatna ezen. Nem vagyok kommunista, de ha mindenkinek egyenlő szelet jutna a tortából, és akkor is itt tartana az emberiség, akkor lenne helyénvaló a fenti kijelentés...

  VálaszTörlés
 11. Orbán honnan tudja mikor jön a második hullám?

  VálaszTörlés
 12. Tekintettel arra, hogy Vuhanban van egy biotechnológiai, genetikai labor, ahol ilyen vírusokkal is foglalkoztak, sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy onnan került ki a vírus és jutott el a pár száz méterre levő piacra mint az, hogy ott keletkezett.Ez nagy valószínűséggel lehet véletlen is, de a conteo-k szerinti direkt terjesztés is belefér a lehetőségekbe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kb. 65-70 km a piac távolsága a laboratóriumtól.

   Törlés
 13. Hogy tudsz ilyen táltós lenni???

  VálaszTörlés
 14. Hogy tudsz ilyen táltós lenni???

  VálaszTörlés
 15. Hogy tudsz ilyen táltós lenni???

  VálaszTörlés
 16. A kapzsisag veszelyes!! Itt az eredmeny...

  VálaszTörlés
 17. Az senkinek nem tűnt fel, hogy a korona vírus a szabadalmaztat van?

  VálaszTörlés
 18. A járvány kitörése előtt egy katonai nemzetközi találkozó volt Vuhanban, ahol Angela Merkel is jelen volt. Minden nemzet, igy az Usa is. Inkább hiszem azt, hogy az amcsik vitték oda a virust, minthogy a kinaiak saját magukat fertőzték meg. Náluk nagyon nagy a szigor. Az Usa - Kina kereskedelmi háború része ez. Csak visszanyalt a fagyi. Kina megoldotta, hogy senkire se legyen szüksége. Pont a virusnak köszönhetően.

  VálaszTörlés
 19. ..... sőt ez adott Kinának okot arra, hogy kinai szilicium völgyet hozzon létre. Kifejlesztettek egy olyan technológiát, ami a maszkon keresztül is képes az arcfelismerésre. De ez csak a jéghegy csúcsa.pl.minden lakásba kamerát tettek, mondván ne szegjék meg a karantént. De viszont mindenki ingyen kapta naponta az élelmiszert. Kina már most mindent tud a telefonok stb.miatt rólunk. Félelmetes!!!!

  VálaszTörlés
 20. Éjszaka leverte a labor macskája a kémcsövet az asztalról, más variáció nincs ...

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT