"Hol van az leírva, hogy a tiltakozásoknak békésnek és kedvesnek kell lennie" - A CNN lassan belefullad saját kettős mércéjének mocskába! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Hol van az leírva, hogy a tiltakozásoknak békésnek és kedvesnek kell lennie" - A CNN lassan belefullad saját kettős mércéjének mocskába!

Share This

A CNN, a főáramú média és a balliberális "elit" lassan belefullad saját kettős mércéjének mocskába. Sajnos ennyire keményen kell már fogalmaznunk.


Most a CNN fejére saját szavai zuhantak vissza, hiszen nyáron hónapokon keresztül támogatta, szította, illetve hamis tudósítások tömkelegével jó fényben próbálta feltüntetni a rasszista Black Lives Matter és az Antifa terroristák zavargásait, amiben komplett városrészeket gyújtottak fel, üzleteket raboltak ki, bolttulajdonosokat és ártatlanokat lincseltek meg, rendőröket gyilkoltak meg.

Mindannyian döbbentem láttuk a "Peaceful protesters" (békés tüntetők) megnevezést, miközben lángoló autók és égő épületek omlanak össze a háttérben.

Akkoriban a CNN egyik 'sztár'műsorvezetője, Chris Cuomo szintén próbálta legitimizálni a zavargásokat, bűncselekményeket, melyekhez képest a mostani, Capitoliumnál történt események egy laza pikniknek tűnnek. 6 hónap sem telt el azóta, mégis minden értelmes embert arcul kell csapjon a hazug kettős mérce.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Kérem, mutassák már meg, hol van az alkotmányban leírva, hogy a tiltakozásoknak kedvesnek és békésnek kell lenniük?" Hiszen mint mondják, "a zavargás a meg nem hallgatott (elhallgattatott) réteg hangja" 
De hallgassuk, mit mond a CNN:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Túl sokan látják problémaként a tiltakozásokat. Nem! A probléma valójában az, ami arra készteti honfitársainkat, hogy az utcára vonuljanak. A folyamatos, mérgező egyenlőtlenségek és igazságtalanságok miatt!"
Capitolium - Mi a fészkes fene folyik itt? Mert a globalo-marxista médiából igazság helyett valami bűzös dolog árad!

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be

► A Capitoliumban történt False Flag események elemzése magyar felirattal - Gene Bailey

► False flag: Így engedte, sőt hívta be be a Capitolium Rendőrsége akadálytalanul a tömeget 2021. január 6-án

► Brzezinski lánya megint nekiment Trumpnak és szerinte ő maga a nemzetbiztonsági fenyegetés, mert diktatúrát épít és manipulálja az igazságot

► Botrány: A szenátor helyrerakta a CNN Fake News csatornát, ami már vendégeire is ráerőlteti a Trump-gyűlöletet. De nem hagyta magát!

► A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

► "Halál jön az algoritmussal"-tajtékzik a főáramú, amiért a YouTube az RT News műsorát ajánlja az orosz beavatkozás összeesküvés-elméletét tisztázva

► "Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

► Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

► Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

► Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben

► CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

► Trump újra helyretette a CNN Fake News újságírót, aki próbálta az illegális bevándorlást álproblémának beállítani

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

► A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

► Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat

► A CNN-típusú főáramú Fake News csatornák már az időjárásjelentést is hamisítják és nem képesek az igazat és a valóságot mutatni!


► A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT