"Soros és szervezete a Black Lives Matter ünnepelhet: Terhes fekete nő szobra került Lee tábornok szobrának helyére"- Rengeteg szobrot rongáltak meg! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Soros és szervezete a Black Lives Matter ünnepelhet: Terhes fekete nő szobra került Lee tábornok szobrának helyére"- Rengeteg szobrot rongáltak meg!

Share This


"Soros és szervezete a Black Lives Matter most ünnepelhet: Terhes fekete nő szobra került Lee tábornok szobrának helyére." - A médiaszakportál a fenti címmel ír a témáról és így kezdi cikkét:


„Charlottesville politikai célú kiaknázása újabb fordulatot vett, amely csakis a faji erőszak ismételt megjelenéséhez vezethet. A Fekete Életek Számítanak (Black Lives Matter) aktivistái az örömtől repeső szívvel vetették el a káosz magvait. De vajon ki finanszírozza őket? Hát persze, most is, mint mindig: George Soros.”


 

Catherine Pugh, Baltimore (Maryland állam) városának polgármestere és az önkormányzat augusztus 15-éről 16-ára virradóan az éj leple alatt eltávolítottak négy konföderációs, az amerikai polgárháború hőseinek tiszteletére szobrot.- Az egyik a Konföderációért harcoló marylandi katonák és haditengerészek emlékére emelt szobor.
- A másik a konföderációs nők tiszteletére elhelyezett szobor.
- A harmadik Robert E. Lee és Thomas J. Jackson tábornokokat megörökítő emlékmű,
- a negyedik pedig Roger B. Taney, a szecessziós háború idején az amerikai legfelsőbb bíróság elnökének tiszteletére emelt szobor.
Fekete aktivisták a Lee és Jackson tábornokok szobra helyére egy terhes fekete nő szobrát emelték. Azt Lady Libertynek nevezték.


A fehérellenes rasszizmust jelképező szobrot magukat „antirasszistáknak” nevező fekete aktivisták helyezték el.A WUSA9 tévéadó szerint a baltimore-i hatóságok nem nagyon csipkedik magukat, hogy a fekete aktivisták ezen kalózszobrát eltávolítsák.


Emellett rengeteg történelmi szobrot rongált meg a fehérellenes rasszista Soros-szervezet a 'Black Lives Matter': 
Forrás: Medias-Presse / Lovas István


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT