Bloomberg: Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül a Pfizer vakcina beadása után - vizsgálat indult - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bloomberg: Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül a Pfizer vakcina beadása után - vizsgálat indult

Share This
A Bloomberg néhány perccel ezelőtt megosztott cikke szerint Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül azután, hogy megkapták a Covid-19 elleni vakcinát! 

A tény aggasztó, hiszen az ország eddig kizárólag a Pfizer/BioNTech kísérleti vakciáját alkalmazza a mostani koronavírussal szembeni oltási kampányában! 

Mivel az áldozatok többsége az első körben beoltott idős emberek közül kerül ki, ezért felül kell vizsgálni, hogy vajon szabad-e az idős és krónikus betegeket még egy ilyen kiforratlan vakcinával oltani.

Péntekig a Pfizer / BioNTech volt az egyetlen oltóanyag Norvégiában, és "így minden haláleset ehhez az oltáshoz kapcsolódik" - közölte a Norvég Gyógyszerügynökség a Bloombergnek szombati írásbeli válaszában.

Az összes jelentett haláleset „súlyos, alapvető rendellenességekkel rendelkező idős emberehez” kapcsolódik. 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"A legtöbb ember megtapasztalta a vakcina várható mellékhatásait, például hányingert és hányást, lázat, helyi reakciókat az injekció beadásának helyén és súlyosbította mögöttes állapotát."

Mellékhatások

Norvégia tapasztalatai arra késztetik az országot, hogy átgondoljuk, hogy a Covid-19 vakcinák túl kockázatosak lehetnek a nagyon idős és halálosan beteg emberek számára, ez az európai egészségügyi hatóság eddigi legóvatosabb nyilatkozata.

A norvég közegészségügyi intézet úgy ítéli meg, hogy
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a legsúlyosabb betegségekkel rendelkezők számára a viszonylag enyhe oltási mellékhatások is súlyos következményekkel járhatnak. Azok számára, akiknek amúgy is nagyon rövid a hátralévő élettartama, a vakcina előnyei marginálisak vagy lényegtelenek lehetnek."

A Pfizer és a BioNTech a norvég szabályozó hatósággal együttműködik a norvégiai halálesetek kivizsgálásában - közölte Pfizer e-mailben elküldött nyilatkozatában. Az ügynökség megállapította, hogy „az eddigi események száma nem riasztó és megfelel az elvárásoknak” - mondta Pfizer.

"Tudjuk, hogy halálesetekről más országokban is beszámoltak, de erről egyelőre nincsenek részletes információik" - közölte a norvég gyógyszerügynökség. 

"Különbségek vannak az egyes országok között abban is, hogy ki részesül elsőbbségben az oltás szempontjából, és ez befolyásolhatja a mellékhatásokat, köztük a halálesetek jelentését is." - fogalmaznak.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Bloomberg

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Egységes sztenderdizált vakcinaútlevelet akarnak az EU egyes vezetői, mely rendkívüli aggályokat és veszélyeket vet fel - figyelmeztettek szakértők

➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

➽ CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít - 2020.Dec.01.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

1 megjegyzés:

  1. Hát akkor már túlszárnyalata a Covid halálozást.
    Ugye mondogassák, hogy a tüdőbetegeknek, krónikus betegeknek nem lehet beadni, De hát pont nekik lenne szükségük rá!

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT