Egységes sztenderdizált vakcinaútlevelet akarnak az EU egyes vezetői, mely rendkívüli aggályokat és veszélyeket vet fel - figyelmeztettek szakértők - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Egységes sztenderdizált vakcinaútlevelet akarnak az EU egyes vezetői, mely rendkívüli aggályokat és veszélyeket vet fel - figyelmeztettek szakértők

Share This
Egységes "sztenderdizált" vakcinaútlevél létrehozását akarja nagyon sok EU-vezető. Ezzel újabb összeesküvés-elmélet válik összeesküvés gyakorlattá és válik valóra a hitetlenek szeme előtt!

Kyriakos Mitsotakis görög miniszterelnök levelet írt Ursula von der Leyen, az EU Bizottságának vezetőjének, amelyben kifejtette, hogy „az oltott személyek szabadon utazhatnak majd”.

A levél olyan „szabványosított igazolás kiállítását kéri, amely igazolja, hogy egy személyt sikeresen beoltottak”.

Noha a kötelező védőoltások támogatásával nem foglalkozik, a levél azt is sürgeti, hogy „Sürgősen fogadjanak el közös megállapodást arról, hogyan kell felépíteni az oltási bizonyítványt úgy, hogy azt minden tagállam elfogadhassa”.

Mitsotakis ígéretet tett arra, hogy a közelgő, január 21-i EU-csúcson felveti a kérdést, kijelentve, hogy "sürgősen szükség van egy magas szintű, az egész EU-ra kiterjedő mozgósításra a dolgok előrehaladása érdekében".

A vakcinázási útleveleket az EU már korábban is 'reklámozta' , a tisztviselők még áprilisban azt javasolták, hogy a vízumkérelmezőket is be kell oltani.

Az EU-országok, köztük Spanyolország , Észtország , Izland és Belgium , mind jelezték, hogy nyitottak a Vakcina-útlevelek valamilyen formájára, valamint az adatok határokon átnyúló megosztására.

Ezen a héten az is kiderült, hogy Dánia a legújabb ország, amely bejelentette, hogy bevezet egy „Covid útlevelet”, amely lehetővé teszi majd, hogy az oltóanyagot maguknak beadatók korlátozás nélkül részt vehessenek a társadalomban. Hogy mindenki mással mi történik, arról nem szól a fáma....

➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

A vakcina-útlevél szélsőséges! Egyszerűen riasztó és undorító!

Az EU adatvédelmi vezetője, Wojciech Wiewiórowski azonban nemrégiben „szélsőségesnek” nevezte a mentelmi útlevél gondolatát, és többször is azt mondta, hogy az riasztó és „undorító”.

Az úgynevezett „immunitási útlevelek” kísértete világszerte felbukkan.

A közelmúltban a kanadai Ontarióban lévő kormány elismerte , hogy az immunizációs útleveleket alkalmazását vizsgálja a be nem oltottak utazásának és rendezvényekre való bejutásának korlátozásával összefüggésben.

A múlt hónapban Izrael bejelentette, hogy azok az állampolgárok, akik beadatják a Covid-19 vakcinát, ők zöld útleveleket kapnak, melyek lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek rendezvényeken és étkezzenek az éttermekben.

Anna Beduschi, az Exeter Egyetem akadémikusa az EU oltóanyag-útlevelek felé történő lehetséges elmozdulást azzal kommentálta, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 alapvető aggályokat vet fel az adatvédelem és az emberi jogok védelme szempontjából”.
Beduschi hozzátette, hogy 
 a vakcina-útlevelek új megkülönböztetést hozhatnak létre az egyének között egészségi állapotuk alapján." 
above-the-law

Az Mesterséges Intelligencia-kutató testület, az Ada Lovelace Intézet által
tavaly összeállított jelentés szerint 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 az úgynevezett „immunitás”-útlevelek „rendkívül magas kockázatokat jelentenek a társadalmi kohézió, a diszkrimináció, a kirekesztés és a kiszolgáltatottság szempontjából”.
Sam Grant, a Liberty állampolgári szabadságjogok érdekképviseleti csoportjának kampánymenedzsere arra figyelmeztetett, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 az immunitás útlevelének bármilyen formája egy kétszintű rendszert hozhat létre, amelyben néhányunk hozzáférhet a szabadságjogokhoz és a támogatáshoz, míg mások el vannak zárva”.
 Ezek a rendszerek azt eredményezhetik, hogy az immunitással nem rendelkező embereket esetleg elzárják az alapvető közszolgáltatásoktól, a munkától vagy a lakhatástól - a leginkább marginalizálódtak közülünk a legjobban" - figyelmeztetett Grant. 
Orwell 2021 - Új Világrend - NWO 2021 

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Évente két vakcina kell majd a brit egészségügyi miniszter szerint, mert nem ismerjük az oltások nyújtotta védelem időtartamát sem!Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT