NATURE: "Nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes Covid-esetek fertőznének!" - erre a következtetésre jutottak a lezárások utáni Wuhanban elemezve a járvány terjedését. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

NATURE: "Nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes Covid-esetek fertőznének!" - erre a következtetésre jutottak a lezárások utáni Wuhanban elemezve a járvány terjedését.

Share This
Nincs bizonyíték arra, hogy a tünetmentes Covid-19 esetek fertőznének! - erre a következtetésre jutottak a lezárások utáni Wuhanban elemezve a járvány terjedését.

Gyakorlatilag abban a városban, amit kiindulópontnak tekintenek a koronavírus világjárvány tekintetében. Ráadásul a 1,5 milliárdos Kínában ismeretlen fogalom a 2. hullám.

Az elemzést a tudományos Nature folyóirat közölte közel 10 millió ember tesztelése után, mely minden, 6 évnél idősebb lakos 92%-át érintette.

Hihetetlen módon egyetlen beteg embert sem regisztráltak azóta és mindössze 300 fő tünetmentes esetet detektáltak. A tünetmentes esetek 1174 közvetlen közeli kontaktja között egyetlen pozitív esetet sem találtak. - fogalmaz az RT News cikke is.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 "Nincs arra utaló bizonyíték, hogy az azonosított tünetmentes pozitív esetek fertőzőek lennének." - fogalmaznak a tudományos folyóiratban.
Az elemzés megerősíteni látszik azon előzetes megállapításokat, amelyeket a szűrési program során adtak ki .
Lu Zuxun professzor, a wuhani Huazhong Tudományos és Technológiai Egyetemről még júniusban elmondta, hogy jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy tünetmentes emberek továbbadják a vírust más embereknek.

Wuhan tavasszal szigorú, 70 napnál hosszabb ideig tartó zár alá került. A szigorú szabályozás lényegében elzárta a várost Kína többi részétől és minden háztartásból csak egy ember hagyhatta el lakóhelyét legfeljebb két órára.

A tudományos cikk nem a legjobbkor, pontosan a Covid-korlátozások hatékonyságáról folytatott egyre növekvő vita közepette érkezik.

A városokra, sőt egész országokra kiterjedő lezárásokat és maszkviselési kötelezettséget éppen azzal az érvvel igazolták, hogy még tünetmentes egyének is terjeszthetik a betegséget és akaratlanul is túlterhelhetik az egészségügyi szolgáltatásokat.

Sokan pedig azzal érveltek, hogy a lezárások társadalmi és gazdasági költségei messze felülmúlják az állítólagos előnyöket, és rámutattak arra, hogy a tünetmentes emberek nem fertőzőek. 


Még júniusban az Egészségügyi Világszervezet is (WHO) visszalépett, miután kijelentette, hogy a tünetmentes emberek ritkán fertőznek meg másokat Covid-19-cel, beismerve, hogy nincs elegendő bizonyíték az állítás alátámasztására. 

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News / Nature.com

Hogyan lehetséges, hogy a sok tízmilliós kínai Wuhan körzetben és a a 1,5 milliárdos Kínában a lezárások feloldása és az egymást érő fesztiválok, az újraindult élet sem okozott második hullámot és tömeges fertőzéseket? 

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Mengeléhez hasonlítják a Pfizer zsidó igazgatóját a globális emberkísérlet és kísérleti vakcina beadásának réme miatt!


➽ 90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány természetét


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT