FONTOS: Bírósági döntés mondta ki, hogy a PCR-tesztek nem alkalmasak Covid-tesztelésre! A főáramú média tudomást sem vesz róla! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

FONTOS: Bírósági döntés mondta ki, hogy a PCR-tesztek nem alkalmasak Covid-tesztelésre! A főáramú média tudomást sem vesz róla!

Share This
Abszolút fontos jogi döntés és bírósági határozat született meg Covid-ügyben!
Portugál bíróság hozott döntést és mondott ki rendkívül jelentős tényeket. A főáramú média pedig mit tesz? Tudomást sem vesz róla! - írja az 
RT News.
Viszont úgy éreztem fontos, hogy a hír Magyarországon is eljusson az emberekhez, ezért lefordítottam. (SBG Buddha - VilagHelyzete) 

A hónap elején a portugál bírák helybenhagyták az alsófokú bíróság határozatát, amely négy német nyaraló kényszerkaranténját jogellenesnek találta. Az eset a Covid-19 PCR tesztek megbízhatóságára (vagy hiányára) összpontosított.

Négy német nyaraló, akiket illegálisan helyeztek karanténba Portugáliában, miután az egyiküket Covid-pozitívnak ítélték meg, megnyerték az ügyüket és bírósági ítéletben mondták ki, hogy a széles körben használt PCR-teszt akár 97 százalékban sem megbízhatóak.

A bíróság november 11-én hozott ítéletet négy német polgár ügyében, akik az Azori-szigeteki Regionális Egészségügyi Hatóság általi 'habeas corpus irat' ellen nyújtottak be keresetet.
Ez a testület fellebbezést nyújtott be az alsóbb fokú bíróság döntése ellen, amely a turisták javára hozott döntést, akik azt állították , hogy illegálisan tartották őket karanténban egy szállodában a beleegyezésük nélkül.

A turistáknak azért rendelték el a nyár folyamán, hogy kötelezően maradjanak a szállodában, mert egyikük PCR-tesztje pozitívnak mutatta a koronavírust (fertőzést?) - a másik három társát pedig szoros kontaktnak nyilvánították, ezért karanténba helyezték őket.

A teszt megbízhatatlan és nagy esélye van annak, hogy pozitív eredményt hoz ki! 

A lisszaboni fellebbviteli bíróság vizsgálata átfogó és lenyűgöző volt.
Úgy döntött, hogy az Azori-szigeteki regionális egészségügyi hatóság mind a portugál, mind a nemzetközi jogot megsértette azzal, hogy a németeket a szállodába zárta.

A bírák azt is elmondták, hogy csak orvos képes „diagnosztizálni” valakit betegségben és kritikusan értékelték, hogy orvos nyilvánvalóan soha nem vizsgálta és értékelte őket.

Felmerült a PCR (polimeráz láncreakció) teszt megbízhatósága is, amely a Covid leggyakrabban használt ellenőrzési módja.

34 oldalas ítéletük következtetése a következőket tartalmazta:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 „A jelenlegi tudományos bizonyítékok alapján ez a teszt azt mutatja, hogy ésszerű kétséget kizáróan valójában nem tudja megállapítani, hogy ez a pozitívitás megfelel-e egy személy SARS- CoV-2 vírussal való fertőzésének."
E bíróság szemében tehát a pozitív teszt nem jelenti azt, hogy Covid-esettel állunk szemben!

Ennek két legfontosabb oka a bírák szerint az, hogy 
-"a teszt megbízhatósága az alkalmazott ciklusok számától függ" és hogy "a teszt megbízhatósága a jelenlévő vírusterheléstől függ." 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Más szavakkal azt jelenti, egyszerűen túl sok az ismeretlen a PCR-teszt körül.


Pozitívra tesztelték? 3%-nál is kisebb az esélye annak, hogy helyes az eredmény!

Ez nem az első eset, hogy a PCR-teszteket hitelesség és megbízhatóság szempontjából komoly kihívások elé állítják.

Sokan
tisztában vannak azzal , hogy kapott eredményeiknek valójában sok köze van az elvégzett amplifikációk számához vagyis a „ciklusküszöbhöz”.

Ez a szám az amerikai és az európai laboratóriumok többségében 35–40 ciklus, de a szakértők azt állították, hogy még 35 ciklus is túl sok és hogy egy ésszerűbb protokoll 25–30 ciklust ír elő.
(Minden ciklus elvégzése ugyanis exponenciálisan növeli a vírus DNS mennyiségét a mintában. Minél több ciklust 'engednek' rá a mintára, annál nagyobb eséllyel lesz pozitív a végeredmény)


Az év korábbi részében az USA-ból származó adatok – New York, Nevada és Massachusetts – megmutatták, hogy ha egy személyben található vírusok mennyiségét vesszük számításba, a pozitívra tesztelt emberek 90%-ánál valójában negatívak lennének, annyira jelentéktelen és kimutathatatlan bennük a vírus.

A portugál bírák egy „a vezető európai és világhírű vezető szakemberek” által készített tanulmányra hivatkoztak , amelyet az Oxford Academic tett közzé szeptember végén.

Ez azt mutatta, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
ha valaki pozitív Covid-tesztet végzett 35 vagy annál magasabb ciklusküszöbön, akkor annak esélye, hogy az illető valóban megfertőződjön, kevesebb, mint 3 százalék, viszont „annak a valószínűsége, hogy… hamis pozitív eredményt kapjon, 97% vagy annál nagyobb”.


Míg az ügyben a bírák beismerték, hogy a portugál laboratóriumokban alkalmazott ciklusküszöb sem ismert és ezt további bizonyítékként vették arra vonatkozóan, hogy a turisták őrizetbe vétele jogellenes volt.

A következtetés az volt, hogy az eredményekben nem lehet megbízni.
E bizonytalanság miatt kijelentették, hogy
"semmiképpen sem tudná ez a bíróság eldönteni", hogy a pozitív teszt-eredményt produkáló személy (esetünkben a turista) valóban a vírus hordozója-e vagy sem. Pláne azt nem, hogy a többiek ki voltak-e téve annak.


Sshhh! Csitt! - Ne mondd el senkinek!

Szomorú vád a főáramú médiával szemben, hogy egy ilyen meghatározó, ilyen nyilvánvaló és sürgető nemzetközi jelentőségű döntést teljes mértékben figyelmen kívül hagytak.

Ha valaki (gyenge) mentségeket keresne számukra, azt mondhatnánk, hogy az eset elkerülte a legtöbb tudományos szerkesztő figyelmét, mert portugál nyelven jelent meg. Pedig van egy teljes angol fordítás is a fellebbezésről, sőt az alternatív média portáloknak sikerült naprendre venni és megosztani azt az emberekkel. Holott ez igazából a főáramú média feladata lenne!

És nem mintha Portugália valami távoli, titokzatos nemzet lenne, ahol a hírek megbízhatatlanok vagy a bírók gyanúsak - ez egy nyugat-európai EU-ország, nagy népességgel és hasonló jogrendszerrel, mint Európa számos más részén.

A tesztelés, különösen a PCR-teszt, az egész Covid-korlátozás kártyavár alapja, amely világszerte pusztítást okoz.

A tesztelésből származnak az ügyszámok. Az esetszámokból származik az „R szám”, az a sebesség, amellyel a hordozó megfertőz másokat. A „rettegett” R számból származnak a lezárások és a korlátozások, például Anglia új és zavaró többszintű korlátozásai, amelyek a jövő héten lépnek hatályba, vagy eddig is hatályban voltak.


A napi statisztikák számainak csapongása már mindannyiunk számára ismerős, de ahogy telik az idő, bizonyíték van arra, hogy abszolút baj van a pandémiára adott reakciónk teljes alapjával - mégpedig a tesztelési rendszerrel. - zárja cikkét az RT News, amit nagyon fontosnak tartottam lefordítani számotokra!


➽ 90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány természetét


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT