Így lehet meghackelni 7 perc alatt a Dominion, amerikai választási szavazógépeket - tárta fel 2016-ban a Princeton professzora - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Így lehet meghackelni 7 perc alatt a Dominion, amerikai választási szavazógépeket - tárta fel 2016-ban a Princeton professzora

Share This
A Princeton egyetem professzora, Andrew Appel már 2016-ban arra hívta fel a figyelmet, hogy mennyire könnyen meghackelhető az amerikai választási rendszert lebonyolító DOMINION szoftver és szavazógép! 

Ahogy a videó végén mondja: nem kell oroszokhoz menni ahhoz, hogy ezt bárki elkövesse, mert sajnos helyileg meg lehet tenni. Sőt ha bedugul a rendszer (paper jam), muszáj kinyitni a hátulját a javításhoz és máris hozzáférünk az egyik legfontosabb részéhez, ahol csak rá kell tennünk a saját chipet. A félő az egész Dominion -rendszer esetében, hogy ezt nagyon könnyen meg lehet tenni: mindössze 7 perc elegendő hozzá!! 

Ráadásul minden bizonyíték arra utal, hogy ez a jelenlegi 2020-as választáson meg is történt. Mitöbb 100 ezres mennyiségben szavazatok kerültek át egy szempillantás alatt Donald Trumptól Joe Bidenhez..., konkrétan Pennsylvaniában.

Donald Trump most hétvégén, 2020. november 13-án szintén ugyanerről számolt be:

Georgia államban egy héttel a választások előtt szintén aggodalomra okot adó hiányosságokat találtak a rendszer vizsgálói:

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban

Putyin nem fog addig gratulálni Joe Bidennek a megválasztáshoz, ameddig nincsenek meg a hivatalos végeredmények és a törvényes eljárás nem ér a véget-közölte a Kreml

“The biggest sting operation” zajlik! - BOMBA interjú a műveletről, hogy mit tervez Trump a szavazatrablók leleplezésére - Steve Pieczenik magyarul

Íme Donald Trump Nov.5-i fehér házi beszéde, amit megszakítottak a főáramú csatornák! Az újságírás tisztasága bukott el végleg?

"Az amerikai politika történetének legszélesebb körű választási csalási szervezetét raktuk együtt össze." - mondta Joe Biden.

B@szd meg! - A Rothschildok ezt üzenték Ivanka Trumpnak, aki fair és szabad szavazatszámlálást szeretne

Donald Trump közleményt adott ki a választásokkal kapcsolatban! - 2020. november 07.

📷 ◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT