UNPLANNED - Nem tervezett - Teljes film magyarul - A cenzúra ellenére is hasít az életpárti sikerfilm - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

UNPLANNED - Nem tervezett - Teljes film magyarul - A cenzúra ellenére is hasít az életpárti sikerfilm

Share This

A cenzúra ellenére is hasít az életpárti sikerfilm 

Az Unplanned című, életpárti film kétszer annyi bevételt termelt a nyitóhétvégéjén, mint amennyit reméltek a készítők, írja az s4c.news. Még úgy is, hogy az egyik legnagyobb közösségi médium felületein a marketingjük jócskán vissza lett vágva.

Az Abby Johnson – abortuszklinikai dolgozóból lett életpárti aktivista – életét feldolgozó film 6,1 millió amerikai dollárt hozott a nyitóhétvégéjén, amely így a Pure Flix stúdió harmadik legjobban indító filmje lett az Isten nem halott 1. és 2. után.

Íme a teljes film! Fogadjátok szeretettel! 


A stúdió vezetője, Michael Scott a vasárnapi nyilatkozatában elmondta, nagyon örülnek a film sikerének.

“Az, hogy Abby Johnson történetét a nagyközönség elé tárjuk, és erre ilyen nagy számban kíváncsiak a nézők, azt jelenti, hogy mennyire fontos az abortusz témáját az emberek elé vinni. Azt reméljük, hogy mindkét oldal képviselői megnézik majd a filmet, és párbeszédbe kezdenek” – fogalmazott.

A film készítői azt remélik, hogy az Unplanned lehet az a film, amely segíthet igazán megérinteni az emberek szívét és formálni a gondolkodásukat az élet valódi értékéről.

A Deadline Hollywood “figyelemre méltónak” ítélte a filmet.

Az Unplanned sikere még nagyobb, ha abból indulunk ki, hogy a közösségi média felületein milyen problémákba ütközött. A Twitteren a film fiókját felfüggesztették, az indoklás szerint azért, mert össze volt kötve egy másik, a Twitter szabályait sértő fiókkal.

Később, a felhasználók tömeges felháborodását követően visszaállították a fiókot, írja a The Christian Post.

“Akár egy vezetői döntés volt, akár egy reakció a Twitterhez beérkező pro-life ellenző panaszokra, mindkét indok elfogadhatatlan” – nyilatkozta Chuck Konzelman, a film társírója és társrendezője.

Az incidenst követően más problémák is felütötték fejüket, amikor a filmstúdió munkatársai azt vették észre, hogy a Twitteren a követőik száma drasztikusan lecsökkent.

Az @UnplannedMovie felhasználói fiókja követőinek száma 170 ezerről 25.5 ezerre esett az elmúlt egy órában. Mi folyik itt @jack @Twitter?”– tette fel a kérdést az életpárti aktivista, Lila Rose vasárnap este a Twitter-vezérnek, Jack Dorseynak.

Köszönjük mindenkinek, aki észrevette, hogy a Twitter leszedte őt a követőink közül. Úgy néz ki, most már minden a régi – majdnem elértük a 200 ezret!” – írták később a film csatornáján.


SBG Buddha - VilagHelyzete


📷 ◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

1 megjegyzés:

  1. Minő véletlen, hogy a filmben is elhangzik a McDonald’s neve. Igaz, hogy egy blőd példaként, de nem megy ki a fejemből, hogy már kétszer szembejött az a "szóbeszéd", hogy a hamburger fasírt nem teljesen marhahús.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT