Rudy Giuliani bemutatta a választási csalásokat bizonyító dokumentumokat - sorra adják be a jogi kereseteket - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Rudy Giuliani bemutatta a választási csalásokat bizonyító dokumentumokat - sorra adják be a jogi kereseteket

Share This

Rudy Giuliani bemutatta a választási csalásokat bizonyító dokumentumokat - sorra adják be a jogi kereseteket

Mind a republikánus párt megfigyelőinek, mind a demokrata párti szivárogtatók elmondásai alapján támadja meg Pennsylvania és Michigan választási eredményeit Donald Trump még hivatalban lévő amerikai elnök jogi csapata. Erről Rudy Giuliani, New York város volt republikánus polgármestere, Trump személyes ügyvédje beszélt az amerikai Newsmax televízió adásában.

– "Tegnap beadtuk a keresetet Pennsylvania államban, ahol ötvennél is több szemtanú állítja, a republikánus megfigyelőknek nem engedték, hogy jelen legyenek 600 ezer, megkérdőjelezhető hitelességű levélszavazat megszámolásán Philadelphiában és Pittsburghben – mondta az ügyvéd. 

Szerinte jó esélye van a csapatnak, ha számításba veszik a többi választási csalásra vonatkozó állítást is, így az érvénytelenített, nem hitelesített voksok ügyét. A szavazatkülönbség mindössze 40 ezer lett, miközben Trump elnök korábban még 200 ezer szavazattal vezetett. Giuliani úgy véli, hogy a demokraták összehangolt akciójáról van szó, amit tíz különböző állam városaiban hajtottak végre, ahol demokrata vezetés van. Pedig törvényes kötelezettség, hogy a szavazatszámlálásnál mindkét párt képviselői ott legyenek – mutatott rá.

Trumpék hamarosan Michiganben is benyújtják a beadványt, ahol több százezer szavazólapot szintén minden ellenőrzés nélkül adtak le.
A demokrata kiszivárogtatók szerint a csalás több napon át folytatódott, ezt bizonyítani is tudják.

Állításuk szerint visszadátumozták a szavazatokat, embereket a szavazókörbe kísértek és megmutatták nekik, hogyan szavazzanak. Aztán a nem regisztrált szavazókat elvitték a regiszterhez, és ott vették őket nyilvántartásba.

Így a szavazatkülönbségnél sokkal nagyobb mennyiségű szavazat érvénytelen – véli Giuliani. Rendkívüli dolog szerinte az is, hogy a szavazás másnapján hajnalban százezer szavazat esett be a választási bizottság központjába.

A megfigyelők már elhagyták a helyszínt, de a demokraták azt mondták, majd ők megszámolják a szavazatokat. Néhány hátramaradt megfigyelő azonban elmondta, hogy ezeket a szavazatokat nem csomagolták be és pakolták szét megfelelő módon, ami a titoktartásra vonatkozó szabályokat sérti.

A demokraták nagy hirtelen megszámolták a szavazatokat, s egy szemtanú elmondta, az összes voks Joe Bidené lett.


SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Magyar Nemzet / Newsmax

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Putyin nem fog addig gratulálni Joe Bidennek a megválasztáshoz, ameddig nincsenek meg a hivatalos végeredmények és a törvényes eljárás nem ér a véget-közölte a Kreml

► Donald Trump közleményt adott ki a választásokkal kapcsolatban! - 2020. november 07.


► “The biggest sting operation” zajlik! - BOMBA interjú a műveletről, hogy mit tervez Trump a szavazatrablók leleplezésére - Steve Pieczenik magyarul

Íme Donald Trump Nov.5-i fehér házi beszéde, amit megszakítottak a főáramú csatornák! Az újságírás tisztasága bukott el végleg?

"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése - A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus

Nevezzük nevén a "globális elit" szervezeti körvonalait, a háttérhatalmat és a "Deep State" mélyállamot! - Fricz Tamás

"A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

Brzezinski lánya megint nekiment Trumpnak és szerinte ő maga a nemzetbiztonsági fenyegetés, mert diktatúrát épít és manipulálja az igazságot

Botrány: A szenátor helyrerakta a CNN Fake News csatornát, ami már vendégeire is ráerőlteti a Trump-gyűlöletet. De nem hagyta magát!

A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

Trump újra helyretette a CNN Fake News újságírót, aki próbálta az illegális bevándorlást álproblémának beállítani

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT