Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát

Share This


Végre elfogta az FBI Jeffrey Epstein pedofil hálózatát kerítőként is működtető Ghislane Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök, Robert Maxwell lányát.
A sejtéssel ellentétben nem Európában bújkált, hanem az USA-ban. Bedford-ban New Hampshire államban találtak rá és tartóztatták le.

Mint tudjuk azóta, a letartóztatott Jeffrey Epstein szigorúan ellenőrzött magánzárkájában 24 órás megfigyelés ellenére "megöngyilkolta" magát.
Az öngyilkosság lehetetlen mivoltáról maga Donald Trump is posztolt akkor:

"Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt? Jaaa, persze. Hogy történhet ez meg... Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. De mi tudjuk, ki tette. "- írta Terrence K. Williams,Egy biztos: A pedofil Epstein többet tudott politikusokról, mint bárki más! 


Noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak.
Pedofíliával vádolják Bill Clinton és Obama kormányának két tagját
De ki vezette be a pedofil milliárdost az amerikai politika legfelsőbb köreibe?


Izrael a szövetségesi viszony ellenére agresszív és páratlanul kiterjedt hírszerző tevékenységet folytat az Egyesült Államokban, de amikor ügynökei lebuknak, akkor az esetek többnyire rejtélyes módon eltussolásra kerülnek. Ez annak ellenére is így van, hogy az 1987-ben az USA-ban letartóztatott izraeli kémet, Jonathan Pollardot az Egyesült Államok történetének legnagyobb kárt okozó hírszerzőjének tartják.
https://www.timesofisrael.com/us-rejects-israeli-request-to-let-jonathan-pollard-move-to-israel-report/

Az elmúlt hetekben egy újabb elképesztő ügy látott napvilágot, de az amerikai főáramlatú média mintha nagyon is óvakodna kibontani és értelmezni egyes érzékeny szálakat.

Az Epstein tulajdonában álló Little St. James Sziget

Jeffrey Epstein amerikai milliárdost július 8-án letartóztatták emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával.Ez a tény óriásit szólt, hiszen Epstein közeli kapcsolatban állt mind a Clinton, mind a Trump házaspárral, azonkívül egykori politikai vezetőkkel (Henry Kissinger, Tony Blair) és celebritások (Woody Allen, Mick Jagger) egész sorával.

Mint azóta kiderült, Bill Clinton egykori elnök legalább 26 alkalommal vette igénybe Epstein magán repülőgépét, amelyet szűk körben csak „Lolita Express”-nek neveztek.


A milliárdos több évtizede futtatta 13-17 éves lányokból álló szexkereskedő hálózatát, de a rengeteg bizonyíték ellenére 2007-ben mindössze 13 hónap börtönre ítélték. Az alkut megkötő akkori egyik ügyész Alexander Acosta volt, Trump munkaügyi minisztere, aki a mostani botrány miatt két hete lemondott.
https://www.miamiherald.com/news/local/article220097825.html

Az elmúlt hónapokban a Jeffrey Epstein által elkövetett bűncselekményekről és a pedofil hálózatról a Netflix is készített amolyan polkorrekt, finomkodó dokumentumfilmet. Elindulásnak jó, de semmiképp ne tekintsünk a teljes történetnek, mert ez csak a felszín kapargatása.

A mélyben sokkal súlyosabb bűncselekmények és befolyásos személyek szerepelnek.....


Epstein a hírszerzés embereAcosta szerint annak idején felülről rászóltak, hogy tussolja el az ügyet, mert

„Epstein a hírszerzés embere”!
Igen ám, de John Schindler nemzetbiztonsági szakértő szerint noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak.


https://observer.com/2019/07/jeffrey-epstein-spy-intelligence-work/Ezt a feltételezést erősíti, hogy a kiskorú lányokat Epstein számára saját élettársa – és feltételezhető izraeli tartótisztje – Ghislaine Maxwell hajtotta fel.

Igazából Maxwell vezette be a férfit a Trump- és a Clinton-család köreibe és neki voltak már évtizedek óta apja révén kapcsolatai az amerikai politika legfelsőbb köreibe.
Ghislaine Maxwell egy egykori magasrangú Moszad-ügynök és médiamágnás, Robert Maxwell lánya. A befolyásos személyiség 1991-ben halt meg rejtélyes körülmények között. Izrael állami temetést rendezett a tiszteletére az Olajfák-hegyén, amelyen megjelent hat aktív- és egykori izraeli hírszerzési vezető.

https://www.amazon.com/Robert-Maxwell-Israels-Superspy-Gordon/dp/0786712953https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/the-mystery-of-maxwells-death-6107041.htmlA búcsúbeszédet Jichák Sámír, Izrael hetedik miniszterelnöke tartotta, aki kijelentette:
„Ő többet tett Izraelért, mint amiről ma beszélhetünk.”
JEs LBB by OpDeathEaters on Scribd

Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Az Epstein tulajdonában álló Little St. James Sziget

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút

Egy leleplező cikk a sok közül!

Trump -"Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt?"

Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

A Netflix sorozata olyan kormányhoz köthető pedofil-hálózatot mutat be, amivel már a Baltimore-i Rendőrség is kénytelen foglalkozni

Kapcsolódó New York Times cikk:Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com


1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT