Két vendég lehet otthononként karácsonykor, de csak naponta egyszer, miközben teljes lezárás következik Olaszországban! - Orwell 2020 - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Két vendég lehet otthononként karácsonykor, de csak naponta egyszer, miközben teljes lezárás következik Olaszországban! - Orwell 2020

Share This
"Rémálom az Elm utcában" - Orwell 2020
Egy otthonban maximum 2 vendég lehet karácsonykor, miközben Olaszország lezárja az üzleteket. 

Olaszország újra teljes nemzeti lezáráson esik át, ráadásul a karácsonyi ünnepre, bezárva a „nem alapvető fontosságú” vállalkozásokat és korlátozva az otthoni összejöveteleket - Giuseppe Conte miniszterelnök új rendelete alapján, tükrözve az egész Európára kiterjedő hasonló lépéseket.

Egész Olaszországot „vörös zónának” - a színkóddal jelölt Covid-19 skálán a legmagasabb kockázati szintnek - jelöli az új rendelet, amelyet Conte adott ki pénteken az ország kormánykoalícióján belüli maratoni tárgyalások után.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Szakértőink körében komoly aggodalomra ad okot, hogy a karácsony körüli időszakban a fertőzési görbe megugorhat. Ezért be kell avatkoznunk a Coviddal szembeni szükséges intézkedések megerősítéséért” 
- mondta Conte a rendelet bejelentésével, hozzátéve, hogy az új szabályok „ egyensúlyt ”teremtenek a szigorított korlátozások és a „ szükséges kivételek ” között .

Az üzleteket bezárják, korlátozzák az utazásokat és összejöveteleket december 24–27, december 31 – január 3 és január 5–6 között.

A rendelet azonban négy „narancssárga” napot különített el - december 28-án, 29-én, 30-án és január 4-én -, amelyek során az állampolgárok szabadon elhagyhatják otthonukat és egyes üzletek újra megnyílhatnak. A bárok és éttermek az egész időszak alatt zárva tartanak.

A rendelet szigorú korlátozásokat ír elő a karácsonyi ünnepi összejövetelekre:

Otthononként csak két vendég engedélyezésére van lehetőség, a 14 évesnél fiatalabb gyermekek kivételével. A szabály előírja, hogy ilyen korlátozott családlátogatásokat is csak naponta egyszer lehet elvégezni.


Orwell 2020 - 2021 - 2022 - 2023 .........

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

3 megjegyzés:

  1. Azt az elmebeteg kellene bezàrni, akinek a fejéből kipattant ez az ötlet.

    VálaszTörlés
  2. Ezek nem normálisak! Gyerekből meg lehet akármennyi? Eddig azt mondtuk, ők ölnek meg minket, meg a nagy szülőket! Akkor? Éljük már a normális életünket!

    VálaszTörlés
  3. Még jobban nem szeretnék esetleg elbaszni az ünnepet? Csoda, hogy állíthatunk karácsonyfát...Inkább bevállalom a fertőzést, minthogy ne ünnepeljek...

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT