Egy bostoni orvos súlyos allergiás rohamot kapott a Moderna vakcina beadása után - csak saját EpiPen injekciója mentette meg - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Egy bostoni orvos súlyos allergiás rohamot kapott a Moderna vakcina beadása után - csak saját EpiPen injekciója mentette meg

Share This

A Bostonban dolgozó és oltást megkapó orvos olyan rosszul lett, hogy majdnem intubálni kellett a Modena vakcinájától kialakult heves allergiás reakció miatt! - számol be ma az RT News.

Egy bostoni orvos azt mondta, hogy az egyik legsúlyosabb allergiás reakciót élte át, amit valaha is megtapasztalt, miután megkapta a Moderna C-19 elleni vakcináját.

Dr. Hossein Sadrzadeh, a Boston Medical Center hematológiai onkológiai munkatársa karácsony estéjén kapta meg a vakcinát. Az egyébként súlyos kagylóallergiában szenvedő egészségügyi dolgozó elmondta, hogy a szíve az oltás beadása után elkezdett hevesen verni.

Kezdetben azt gondolta, hogy megnövekedett pulzusának oka az oltással szembeni szorongása volt. 

Hamarosan viszont rá kellett ébrednie, hogy valami sokkal veszélyesebb dologtól szenved. Perceken belül az orvos nyelve és torka bizsergésbe kezdett és zsibbadt, ez a reakció a kagylóallergiájához társult. Még aggasztóbb volt, hogy a vérnyomása olyan alacsonyra süllyedt, hogy monitorral sem volt kimutatható.

Szerencsére az orvos hozta magával saját EpiPenjét, amelyet magának adott be, mire a kórházi személyzet az ügyeletre vitte. Számos gyógyszert kapott, köztük szteroidokat és Benadrylt.
Kórházi kezelésének feljegyzése szerint „légszomj, szédülés, szívdobogás és zsibbadás miatt vették fel a sürgősségin a Covid-19 vakcina beadása után.”
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Úgy érzem, hogy ha nem lett volna nálam az EpiPen, akkor most intubálva lennék, mert ez olyan súlyos volt" - mondta, hozzátéve, hogy "ez volt a legsúlyosabb allergiás reakció, amit 11 éves kora óta tapasztalt."
 Ismertem a tüneteket. Megvolt a tapasztalatom. Orvos vagyok és mégis halálosan féltem. Képzeljen el valakit, akinek nincs információja...” - jegyezte meg. 
Nagyon nem akarom, hogy bárki is megtapasztalja ezt és átélje ezt az eseményt, ami velem történt!" - mondta.
A szóban forgó eset az első ilyen jellegű, amely a Moderna oltásához kapcsolódik. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA), valamint a Betegségmegelőzési Központ tisztviselői legalább hat súlyos allergiás reakció esetét vizsgálják a Pfizer-BioNTech oltást megkapó embereknél ezzel párhuzamosan. 

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor➽ A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

➽ COVID-19 oltási kártya készen áll Nagy-Britanniában a bevezetésre! Orwell 2020 - New World Order 2021
Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

1 megjegyzés:

  1. És ügye a lényeg megint lemaradt fordítás közben. "Az orvos azt javasolja, hogy az allergiás emberek kórházban kapják meg az oltást, ahelyett, hogy háziorvosok adnák be nekik."

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT