Közeledik a vihar: Trump közvetlen intézkedéseket fontolgat a választásokba való külföldi beavatkozás miatt - A Pentagon nemzetbiztonsági kérdésként kezeli az ügyet! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Közeledik a vihar: Trump közvetlen intézkedéseket fontolgat a választásokba való külföldi beavatkozás miatt - A Pentagon nemzetbiztonsági kérdésként kezeli az ügyet!

Share This

Közeledik a vihar! Trump konkrét lépésekre készül és a katonai hírszerzés mozzanatai is ezt erősítik meg, mivel egyre inkább bebizonyosodhat, hogy külföldi beavatkozás és összejátszás zajlott az amerikai választások során Joe Biden főszereplésével ...

A legutóbbi események arra utalnak, hogy a bírósági eljárások után a Trump-adminisztráció a 2020-as választási csalást immáron nemzetvédelmi kérdésként kezeli.

Erre utal a friss hír, amit a napokban osztottam meg- miszerint a Pentagon nemzetbiztonsági eligazításairól kimaradt a Biden-csapat, ami szintén példa az egybehangzó mozdulatokra.
A jelenlegi védelmi miniszter Christopher Miller kiadta a parancsot a Pentagon tisztviselőinek, hogy minden együttműködést függesszenek fel Joe Biden "átadási folyamatot intéző" csapatával!

Csütörtökön a nagy tiszteletnek örvendő és a demokraták által hazug vádak alapján meghurcolt Michael Flynn tábornok azt mondta, hogy a kulcsfontosságú államokban a szavazógépek veszélybe kerültek és a bizonyítékok egészen „Kínába nyúlnak vissza, de a nyomok akár Oroszországba vagy Iránba is vezethetnek.
>>> bár ezt a vádat már unalomig hallhattuk minden amerikai belpolitikai problémánál, amikor elkezdenek az oroszokra vagy kínaiakra mutogatni! (VilagHelyzete megj.) 
Donald Trump elnök péntek délután találkozott megbízott védelmi miniszterével, Chris Millerrel, ugyanazon a napon az elnök részére jelentést kell készítenie a külföldi kormányok esetleges választási beavatkozásáról, amint azt az 13848-as végrehajtási rendelet előírja.

Trump elnök találkozott a Nemzeti Hírszerzés igazgatójával, John Ratcliffe-fel is a hadsereg és a haditengerészet legutóbbi focimeccsén. Ratcliffe feladata volt a jelentés felügyelete. Lehetséges, hogy Trumpnak kézzel adták át a jelentés egy részét.

Felmerült, hogy az Energiaügyi Minisztériumot és más részlegeket célzó legutóbbi hack-támadások megpróbálták visszaszerezni a jelentést, bár ez nincs megerősítve.

Érdekes módon az elnök közösségi média igazgatója, Dan Scavino ezt a videót tweetelte december 13-án, 20: 48-kor a keleti szokásos idő szerint.
Ettől függetlenül a következő hetekben komolyabb megrázkódtatásokra lehet számítani. Ezek némelyike akár földrengésszerű is lehet.

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Infowars


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT