Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be - Óriási botrány a hangfelvételek kiszivárgása miatt - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be - Óriási botrány a hangfelvételek kiszivárgása miatt

Share This
Lassan egy évtizede mindenki számára világos, hogy a főáramú hírhamisítás és propaganda fellegvára a CNN - csatorna és amikor a Fake News kifejezést halljuk, a hamis hírek gyártásáról beszélünk, akkor a CNN az első, mely eszünkbe jut.

Számtalan leleplezés, beismerés vagy kiszivárgott dokumentum, pláne a Wikileaks-anyagok mindezt már igazolták.

Most viszont maga a CNN vezérigazgatója bukott le egy kiszivárgott hangfelvétel és telefonbeszélgetés okán. Mindenki hallgassa meg az utasításait, mert édemes!
Főleg, ha valaki számára nem világos, miért ömlik 4 éve a szenny Donald Trump vagy a konzervatív gondolkodásúak nyakába!

Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be 

Jeff Zucker, a CNN elnöke kiszivárogtatott telefonos 'értekezletében' hallható, amint utasítja a CNN hálózatot, hogy az Donald Trump elnököt őrültnek, kiszámíthatatlannak és szteroidokon élőnek állítsák be.

James O'Keefe oknyomozó újságíró, a Project Veritas hozzáférést kapott a CNN újságíróinak reggeli eligazításához, melyen a 2020. október 9-i reggeli telefonos eligazításában Jeff Zucker a CNN elnöke elmondja az alkalmazottaknak, mihez tartsák magukat:

Eszerint nem szabad normalizálni és elbagatellizálni Trump viselkedését, hanem azt őrültnek, szabálytalannak, kiszámíthatatlannak kell beállítani. Akár arra hivatkozással, hogy Trump szteroidokat szed. Tudniillik ez volt az az időszak, amikor az amerikai elnök koronavírus-fertőzéssel gyógyszereket kapott.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy nem normalizálhatjuk azt, ami itt történt Trumppal és a viselkedésével az elmúlt héten... Ez egy olyan elnök, aki már tudja, hogy veszít..., aki tudja, hogy bajban van, beteg (koronavírus) és talán szteroidok hatása alatt áll, vagy azok utóhatása, nem tudom. De kiszámíthatlanul és kétségbeesetten viselkedik és nem kell úgy tennünk, mintha ez normális lenne.
Erre számítottunk már az elmúlt három és fél, négy évben, de most súlyosbítja a helyzetet az időszak, amelyben vagyunk és a kérdések, melyek előtt állunk.
És azt hiszem, nem hagyhatjuk, hogy normalizálják ezt a dolgot.
Ő mindenhol ott van és kiszámíthatatlanul viselkedik és úgy érzem nekünk ebbe az irányba kell hajolnunk."

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Zucker-ről az is kiderült, hogy a stáb tagjait arra utasítja, hogy

 "hype"-oljanak fel minden egyes botrányt, mellyel Trump a választási kampány során szembe kerül. Minden egyes dolog, ún. botrány - ez az egyetlen, ami alá fogja ásni őt a szavazóinál." - mondja Zucker.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Zucker különféle telefonhívásokban azt mondja, hogy nem szabad beszámolniuk olyan hírekről, amelyek Trump elnöknek kedveznek.

A botrányos leleplezés többi része ebben a cikkben megtalálható, de a hangfelvételen mindenki hallhatja saját maga is!

És ha ez nem lett volna még elég gusztustalan, itt a következő: 9/11-et be kell hozni metaforaként

És ha azt gondolnánk, ennél már nincs lejjebb, akkor jött a másik CNN-es hangfelvétel, melyen Stephanie Becker, a CNN producere azt javasolja, hogy a 'hírcsatorna' készítsen egy olyan narratívát, miszerint Donald Trumpnak a Biden-átmenettel kapcsolatos elutasítása hasonló lenne ahhoz, mintha megendnénk 2001 szeptember 11-i terrortámadásokat:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 „Tehát, ha jó és konkrét példát szeretne kapni arra, hogy mi történik olyankor, amikor nincs jó átmenet, nos, nézze meg az ikertornyokat."
 "Igen, úgy gondolom, hogy ez egy fontos pont"- mondja a CNN-elnök Zucker. 
 "Szeretném, bátorítani én is ezt, emberek, hogy gondolkodjunk rajta. Tudjátok, a 9-11-es bizottsági jelentés és az átmenet hiánya."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Nationalfile.com / Infowars.com

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

"A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

► Sorra mondanak fel a globalista főáramú média újságírói a hamis hírszerkesztés miatt, hiszen nyilvánvaló, hogy már nem tájékoztatnak a hírekről, hanem propaganda zajlik!

Brzezinski lánya megint nekiment Trumpnak és szerinte ő maga a nemzetbiztonsági fenyegetés, mert diktatúrát épít és manipulálja az igazságot

Botrány: A szenátor helyrerakta a CNN Fake News csatornát, ami már vendégeire is ráerőlteti a Trump-gyűlöletet. De nem hagyta magát!

A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

"Halál jön az algoritmussal"-tajtékzik a főáramú, amiért a YouTube az RT News műsorát ajánlja az orosz beavatkozás összeesküvés-elméletét tisztázva

"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben

CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

Trump újra helyretette a CNN Fake News újságírót, aki próbálta az illegális bevándorlást álproblémának beállítani

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat

A CNN-típusú főáramú Fake News csatornák már az időjárásjelentést is hamisítják és nem képesek az igazat és a valóságot mutatni!


A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT