Kanadai Epstein? Letartóztatták a divatmágnás Peter Nygard-ot kiskorú lányok szexuális kereskedelmének vádjával - Ő is vendégül látta Andrew herceget és a pedofil elitet - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kanadai Epstein? Letartóztatták a divatmágnás Peter Nygard-ot kiskorú lányok szexuális kereskedelmének vádjával - Ő is vendégül látta Andrew herceget és a pedofil elitet

Share This
 1300. cikk az AlternatívHírek oldalon
Kanadai Epstein? A brit királyi Andrew herceg állítólagos haverja, Peter Nygard ellen vádat emeltek az Egyesült Államokban kiskorú lányok szexuális kereskedelmének vádjával és letartóztatták Kanadában.

Az Igazságügyi Minisztérium kedden jelentette be, hogy a 79 éves férfival szemben „vádat emeltek az Egyesült Államokban és a Bahama-szigeteken legalább több tucat áldozatot érintő, évtizedek óta tartó szexkereskedelem és kapcsolódó bűncselekmények miatt."

A divatcéget vezető, finn-kanadai Peter Nygard letartóztatására Kanadában került sor és az Egyesült Államok igazságszolgáltatásának való kiadatással néz majd szembe. A vádak hasonló bűncselekményeket tartalmaznak, mint Jeffrey Epstein esetében.

A vád szerint a divatmágnás - akinek bevallott vagyona 900 millió dollár körül van -
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 cége erőforrásait „felnőtt és kiskorú nők, áldozatainak toborzására és fenntartására fordította Nygard szexuális kielégítése, valamint barátai és üzlettársai szexuális kielégítése érdekében”.
Nygard állítólag ugyanúgy barátságban van Andrew brit királyi herceggel, akinek neve már Jeffrey Epstein szexuális pedofil hálózatában felmerült. A hírek szerint Andrew herceg 2000-ben Nygardnál tartózkodott a Bahamákon lévő kastélyában.

A bírósági dokumentumok szerint Nygard kifejezetten hátrányos helyzetű, 18 éven aluli nőket és lányokat célzott meg, akik korábban valamilyen bántalmazást szenvedtek már el.
Állítólag Nygard bedrogozta a nőket és lányokat, mielőtt kihasználta őket, és „néha erőszakkal” bántalmazta is azokat, akik nem tettek eleget szexuális igényeinek.

Azzal is vádolják, hogy megfélemlítette és elhallgattatta áldozatait
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
fenyegetésekkel, modellkedési lehetőségek hamis ígéreteivel és egyéb előmenetelekkel hitegette őket, de anyagi támogatással és más kényszerítő eszközökkel is, beleértve az állandó megfigyelést, a mozgásuk korlátozását és a fizikai elszigeteltséget”. 
A finn-kanadai milliomosot hétfőn tartóztatták le Winnipegben, és másnap már bíróság elé is állt. Nygard minden vádat tagadott.

A vádirat azután következett, hogy 57 nő 2020. februárban pert indított a divatvezető ellen szexuális visszaélés miatt. Az egyik felperes szerint Nygard 2004-ben, 16 éves korában erőszakolta meg.

2020 február végén az FBI és a NYPD rajtaütést folytatott Nygard New York-i irodáiban egy szexkereskedelemhez kapcsolódó nyomozás részeként.

A jelentések szerint magánpartijai feltűnő hasonlóságot mutatnak Jeffrey Epstein orgiáihoz és ahogy ez utóbbi esetében kiderült, úgy Peter J. Nygård is prominens vendégeket látott vendégül, akik 'használták' a lányokat.

➽ A brit trónteremben pózolnak a pedofilok - derült ki! Az angol királyi család és Clintonék rémálma: rács mögött Epstein bűntársa és a Mossad tisztje

Azóta Jeffrey Epstein-t kivonták a forgalomból - megöngyilkolta magát a szigorúan ellenőrzött 24 órás megfigyelés alatt álló, bekamerázott cellájában - hogy ne tudjon tanúskodni.

Bár Epstein Kis Könyve nyilvánosságra került és az Alternatív Média beszámolt róla:
► Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

Kerítőjét és társát, az apjához hasonlóan a Moszadnak dolgozó Ghislaine Maxwellt júliusban tartóztatták le. - erről is beszámoltam akkor. 
Jelenleg közel 30 millió dolláros óvadékkal próbálja biztosítani szabadon bocsátását. 

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News / Amerikai Igazságügyi Minisztérium

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Clinton és Epstein társa, Steve Bing hollywoodi producer zuhant le felhőkarcolója 27.emeletéről - Elvarrják a pedofil hálózat szálait?

➽ Megtalálták holtan a gyilkosát az Epstein és a Deutsche Bank ellen vizsgálódó bírónő családjának - elvarrták a szálat a háttérhatalom megbízói

➽ Lelőtték a pedofil elit és Epstein ügyében a Deutsche Bank szerepét vizsgáló szövetségi bírónő családját (fiát és férjét)!

➽ A Pizzagate pedofil-botrány, amiről az Elit és a média is hallgat - Speciális magyar nyelvű Out of Shadows videóban

➽ A brit trónteremben pózolnak a pedofilok - derült ki! Az angol királyi család és Clintonék rémálma: rács mögött Epstein bűntársa és a Mossad tisztje

➽ OUT OF SHADOWS - Ki az árnyékból - magyar felirattal a hollywoodi elit sötét oldaláról készített ébresztő videó

➽ Fall of Cabal - A Cabal és a háttérhatalom bukása - Mind a 10 rész magyar felirattal - Kötelező tények, dokumentumok, összefüggések

► ► Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát

► Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

➽ Elmeprogramozott MK-ULTRA élő adásban-Hogyan működik a tudatmódosítás a gyakorlatban (Tanulmány)

➽ Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

➽ Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút

➤ Egy leleplező cikk a sok közül!

➽ Trump -"Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt?"

➽ Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

➽ A Netflix sorozata olyan kormányhoz köthető pedofil-hálózatot mutat be, amivel már a Baltimore-i Rendőrség is kénytelen foglalkozni

➤ Kapcsolódó New York Times cikk:

➽ Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT