Lengyelország az online szólásszabadságot a Big Tech cégek cenzúrájával szemben védelmező törvényt készített elő - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Lengyelország az online szólásszabadságot a Big Tech cégek cenzúrájával szemben védelmező törvényt készített elő

Share This

Lengyelország olyan törvénytervezetet készített, mely az online szólásszabadságot védi a Big Tech cégek cenzúrájával szemben!

Lengyelország nemzeti konzervatív kormánya új törvényt dolgozott ki az online szólásszabadság védelmére a Big Tech cenzúra ellen:

Az igazságügyi miniszter, Zbigniew Ziobro bejelentette a tervezetet (‘Act for the Freedom to Express One’s Views and Obtain and Disseminate Information on the Internet’), mely jogot fog adni a közösségi média használóinak arra, hogy egy új, a szólásszabadság védelmével foglalkozó bíróságra terjesszék be keresetüket.

Amennyiben az új bíróság kimondja, hogy technológiai vállalatok, mint a Twitter vagy a Facebook olyan tartalmakat vagy fiókokat töröltek, melyek nem ütköznek a lengyel törvényekbe és egyébként legálisak Lengyelországban, úgy a cégeknek azonnal vissza kell állítaniuk a tartalmakat. 

Ha nem teszik meg, akár 1.8 millió eurós büntetésre is számíthatnak a Big Tech cégek! 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Németországban az igazságügyi miniszter önkényesen dönthet arról, hogy milyen tartalmat kell eltávolítani az internetről. Ez a cenzúra bevezetése. Ki akarjuk egyensúlyozni a nyilvános vita szabadságát ” - magyarázta a lengyel miniszter.
Szabályozni akarjuk a közösségi média felhasználók és annak tulajdonosai közötti kapcsolatot. Elsősorban a cenzúráról van szó, amikor a lengyel jogszabályokkal összhangban lévő véleményeket nyilvánítunk ki és ezeket mégis törlik." - tette hozzá egy miniszterhelyettes. 
Korábban volt, hogy a Twitter a magyar miniszterelnök vagy Donald Trump üzeneteit is szimplán azért törölte, mert az igazságot mondták ki vagy a konzervatív nézeteikkel sértették a globalista Big Tech cégek és gazdáik érdekeit vagy céljait. 

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Breitbart / ITHardware.pl


➽ A Facebook nagyon durván cenzúrázta a konzervatív oktatóoldalt - A 'globalo-liberál' diktatúra támadásban van - Trump is kikelt ellenük

➽ A Fehér Ház a szólásszabadság biztosítására szólította fel az egyoldalúan cenzúrázó globalista közösségi médiákat - De még a linket is blokkolja a FB

➽ A Google Drive mostantól a felhasználók személyes fájljaira is alkalmazni fogja diktatórikus cenzúra-politikáját

➽ 'Fact-checkers' - Kik állnak a Facebook ún. "tényellenőrzései" mögött - Leleplezték a hatalmas összeesküvő hálózatot és szereplőit!

➽ DONALD TRUMP 60 MINUTES - Interjú cenzúrázatlanul és magyar felirattal - párhuzamosan a főáramú vágott anyaggal

➽ Cenzúra vagy szabadság? Az InfoWars-t összehangoltan törölte az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify! A tisztogatás elkezdődött és az ellenállás is:a Valódi Információs Háború

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT