BOMBA: Beperli a Facebook-ot és annak vezetőjét a választások integritásáért felelős szervezet, amiért hatalmas "sötét pénzeket" fordított a masszív csalás finanszírozására! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

BOMBA: Beperli a Facebook-ot és annak vezetőjét a választások integritásáért felelős szervezet, amiért hatalmas "sötét pénzeket" fordított a masszív csalás finanszírozására!

Share This

BOMBA: A jelentés közzétételével párhuzamosan már be is pereli a Facebook-ot és annak vezetőjét a választások integritásáért felelős szervezet, amiért hatalmas "sötét pénzeket" fordított a masszív csalás finanszírozására!

 Mark Zuckerberg rengeteg készpénzt öntött egy olyan „ökoszisztémába”, amely széleskörű csalást okozott a 2020-as elnökválasztási versenyen" - állította az Amistad Project szervezet, mely a választások tisztaságának felügyeletével foglalkozik. 
A csoport pert indít a Facebook vezérigazgatója ellen.

A per a szervezet által készített jelentés alapján azt állítja, hogy Mark Zuckerberg 500 millió dollár “sötét pénzt” használt fel arra, hogy jogellenesen kibillentse a mérleget a csatatér államokban, amelyekben a demokrata Joe Biden szűk különbséggel nyert - mondta Mark Serrano, a Trump 2020 kampány tanácsadója. aki egy kommunikációs céget vezet, amely az Amistad Projekt médiakapcsolatait kezeli.

A pert várhatóan a mai napon terjesztik a Columbia kerületi bíróságra (the District Court for the District of Columbia) és az kiterjed az állítólagos választási szabálytalanságokra, amelyek Wisconsinban, Pennsylvania-ban, Michiganben, Arizonában és Georgia-ban történtek.
 A jogi panasz azon „ökoszisztémát” célozza meg, amely a 2020-as választási verseny során „tömeges csalást eredményezett.” 
- Vádolva Zuckerberget azzal, hogy hatalmas anyagi erőforrásait és befolyását felhasználta az elnökválasztás aláásására a 2020. november 3-át megelőző és az azt követő hónapokban.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Egy milliárdost, Mark Zuckerberget beengedték a szavazatszámlálásba, mert finanszírozta azt, míg az amerikai embereket kirúgták onnan."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A per bejelentése egybeesett az Amistad Project jelentésének kiadásával, amely felvázolja, hogy Zuckerberg állítólag a magánfinanszírozást hogyan használta fel „helytelenül” a választások eredményének befolyásolására.

Az Amistad projekt igazgatója, Phill Kline szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Zuckerberg hatalmas összegeket költött jótékonysági szervezetekre és nonprofit szervezetekre, amelyek lobbiztak a tisztviselők között és egyéb partizán tevékenységeket végeztek, amelyek befolyásolták a 2020-as eredményeket.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Választási bíráknak fizetett, drop box-okat vásárolt, mely ellentétes az állami törvényekkel." - mondta. 
 A Zuckerberg pénzén vásárolt gépek - a Dominion és más szerverek - és Zuckerberg finanszírozása hozzájárultak ehhez."- tette hozzá.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 "Zuckerberg és mások dollár-százmillióinak befecskendezése a választásokba „megsértette az állam választási törvényeit, és egyenlőtlen finanszírozási elosztást eredményezett, amely megfosztotta a választókat a megfelelő eljárástól és az egyenlő védettségtől” - áll az Amistad Project sajtóközleményében. 
Az ÉLŐBEN megtartott sajtótájékoztató:

A Thomas More Society konzervatív alkotmányjogi szervezethez tartozó csoport több olyan perben is részt vett, amelyek a választói csalásokra és szabálytalanságokra hivatkoztak a 2020-as választást illetően.


Indítványt nyújtottak be a texasi főügyész, Ken Paxton által a Legfelsőbb Bíróságon indított sikertelen kereset mellett, amely négy csatatér államot - Georgia, Michigan, Pennsylvania és Wisconsin - vádolt a választási törvények megsértésével.

A Legfelsőbb Bíróság a keresetet “lack of standing”-re hivatkozva elutasította, miszerint annak nem áll fenn jogalapja.

Donald Trump a mai napon a következő szemléletes videót tette közzé a választási csalásokkal és az igazságért folytatott harcával kapcsolatban:
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Audio: A CNN igazgatója utasítása volt, hogy Trumpot őrültnek és kiszámíthatatlannak állítsák be - Óriási botrány a hangfelvételek kiszivárgása miatt

► Amerikai választások - Demokrácia vagy a csalások hazája? Özönlenek a bizonyítékok és a letiltások - Rudy Giuliani magyar felirattal

► Cyber-elemző: Sokkoló kiskapui vannak az amerikai választást bonyolító Dominion Voting rendszernek!

► Fontos és ütős: Rudy Giuliani és Jenna Ellis sajtótájékoztatója magyar felirattal - A bizonyítékok átadása és a bírósági szakasz következik

► Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban

► Putyin nem fog addig gratulálni Joe Bidennek a megválasztáshoz, ameddig nincsenek meg a hivatalos végeredmények és a törvényes eljárás nem ér a véget-közölte a Kreml

► “The biggest sting operation” zajlik! - BOMBA interjú a műveletről, hogy mit tervez Trump a szavazatrablók leleplezésére - Steve Pieczenik magyarul

► Íme Donald Trump Nov.5-i fehér házi beszéde, amit megszakítottak a főáramú csatornák! Az újságírás tisztasága bukott el végleg?

► "Az amerikai politika történetének legszélesebb körű választási csalási szervezetét raktuk együtt össze." - mondta Joe Biden.

► B@szd meg! - A Rothschildok ezt üzenték Ivanka Trumpnak, aki fair és szabad szavazatszámlálást szeretne

► Donald Trump közleményt adott ki a választásokkal kapcsolatban! - 2020. november 07.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT