Az USA alvajáró módjára lépked a törvények nélküli jövőbe, miközben George Soros újabb emberét ültette kerületi államügyész pozícióba. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az USA alvajáró módjára lépked a törvények nélküli jövőbe, miközben George Soros újabb emberét ültette kerületi államügyész pozícióba.

Share This

Az USA alvajáró módjára lépked a törvények nélküli jövőbe, miközben George Soros újabb emberét ültette kerületi államügyész pozícióba. Ezúttal Los Angelesben.

George Gascon lesz Los Angeles kerületi ügyésze, aki Kim Foxx-hoz hasonlóan (Chicago) George Soros finanszírozásában lett kinevezve erre a pozícióra.

A konzervatív Amerikának éppen itt lenne az ideje már visszavágnia és felvenni a harcot Soros befolyásával szemben, a filantrópnak álcázott maffia hálózata ellen.  

A magyar származású pénzember, spekuláns oligarcha híressé (vagy inkább hírhedtté vált) azon hatalmas pénzösszegeknek és befolyásnak köszönhetően, amit politikai szervezetekbe önt és politikai kampányokra fordít saját céljai elérése érdekében.

Nettó 8,6 milliárd dollár vagyonán ülve - ami több mint háromszorosa Donald Trump elnökének - Sorosnak rengeteg pénze van a politikába önteni. 

Nagyon nehéz találni bárkit is, aki túl tudná szárnyalni ezt és felvenni vele a harcot.

Talán kisebbségben vagyok véleményemmel, hogy de ez sokkal nagyobb fenyegetés, mint a Covid, vagy amikor kínai kémek kongresszusi képviselőkkel találkoznak.

Képzeljék el, hogy egy olyan városban élnek, ahol a kerületi államügyész egy felsőbb hatalom embere és olyan, mintha Harvey Dent lenne a Sötét Lovagból Batman és Gotham City világából. Ez a folyamat rémísztő.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Tehát itt van az a pont, amit az Egyesült Államok konzervatívjainak meg kell érteniük. A politikai ellenfelek, mint Soros, hosszú távú játékot játszanak:  
Nem a következő hat hónapra gondolnak, hanem a következő 60 évre! 

Az amerikai konzervatívoknak olyanokra kell figyelniük inkább, mint George Soros és rájönni, hogy ő a valódi ellenzék és itt az ideje elkezdeni a pénzünket oda helyezni, ahol szembe akarunk szállni vele. 

Mert ha nem tesszük, akkor akár el is kezdhetünk imádkozni a szuperhősökért ... mert ez az egyetlen dolog, ami megmenti legnagyobb városainkat. - zárja cikkét az RT News-ban Micah Curtis. 

SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► A Soros-Alapítvány beismerte, hogy 25 éven át finanszírozták a BLM szervezetet és most duplájára növelik a támogatást! - Újabb összeesküvés-elmélet igazolódott be!

► „A letiltott cikk, ami nem jelenhetett meg a Project Syndicate-ben” - Orbán Viktor választ írt George Sorosnak► George Soros megfékezését kérhette Kijevtől Mike Pompeo, mivel a spekuláns Ukrajna termőföldjeit akarja megszerezni

► Egy prominens svéd törvényhozó szerint George Soros "az egyik legveszélyesebb ember Európában" és bocsánatot kér hazánktól

► Soros zártkörű felszólalása Davosban: Most már Kínát támadja és Afrika az új célpont

► Név nélküli, ENSZ-hez tartozó bankkártyák vannak a Balkánon érkező migránsok ezreinél - Tényleg az ENSZ-en keresztül finanszírozza Soros?

► "Fekete szerda - 6 nap szeptemberben" - Az angol Font elleni Soros spekulációs támadás, mely a Brexit-hez vezetett - Könyvösszefoglaló

► A pénzhatalmi elit áll a forint elleni támadás és spekuláció mögött - Boros Imre közgazdász

► Soros titokban Olaszországba rohant a miniszterelnökhöz, mivel NGO-szervezetei egyre durvább kritikát kapnak afrikai embercsempészetük miatt

► Az Avaaz - a világ legnagyobb Soros-szervezete be akarja tiltani az RT News-t (Russia Today)! Nem bírják elviselni az igazságot Nyugaton!

► Judicial Watch leleplezés: Az Obama-kormány és Soros a USAID-en keresztül 9 millió dollárt költött Albániában a nekik tetsző politikai reformkampányra és az ország igazságügyi rendszerének megváltoztatására

► BOMBA! Az 'Avaaz' nevű Soros-szervezet büszkén ismeri el, hogy beavatkoztak a választásokba Olaszországban - De akkor mi ez a kettős mérce a világban?

► Rendkívüli interjút készített az RT News egy amerikai szenátorral: "Soros világkormányt akar, hogy az oligarchákat és ne a népet szolgálja."

► Nigel Farage felszólította ma az EU-t, hogy kezdjen nyomozást a George Soros pénzelte nemzetközi összefonódással kapcsolatban, mely behálózta az Európai Unió döntéshozóit!

► Nyomozás: 7 nagy amerikai alapítvány is finanszírozott terrorcsoportokhoz kötődő iszlamista szervezeteket (Soros is!) - derült ki a Middle East Forum-on

► "Az utolsó Trudeau-Soros tangó"- Avagy a Gender-Kanada és a határok teljes megnyitása elhozza a végső kegyelemdöfést Kanada számára

► A Clinton–Rothschild–Soros-kapcsolatról kerültek elő leleplező dokumentumok a Goldwater tényfeltárása nyomán! Íme!

► „Papa Francesco Soros” - "Soros Ferenc pápa" címmel közöl 8 oldalas cikket az IlGiornale a Pápa nyugtalanító globaslista tevékenységéről

► A felforgató Soros-csoport az itt lévő bizonyítékok szerint az amerikai képviselőházat is kezében tartja - 2017-ben megkétszerezte a 'lefizetéseket'

► Nyilvánosságra hozták Olaszországban, kutatás alapján, mely Soros-szervezetek alkotják az embercsempész hálózatot és hozzák Európába az afrikaiakat

► Csurka már 1994-ben leplezetlenül beszélt Soros valódi tevékenységéről, Antall József pedig a CEU-ról, ami nem egyetem!

► Soros túlhaladta még Saul Alinsky rendszerdöntő módszereit is - ha a szellem kiszabadul, nincs ember, aki kontrollálni tudná

► Soros-elleni törvényt készít elő az izraeli parlament Soros felforgató tevékenysége miatt!

► Ügyészségi vizsgálat Soros György ellen! Ebben minden benne van! Bevándorlók átcsempészésével és betelepítésével veszélybe sodorja Olaszországot.

► Bomba-leleplezés Soros kapcsolódásáról a Fehér Házhoz: SOROS-TÉGLA MONDTA TOLLBA WASHINGTON CEU-ÁLLÁSFOGLALÁSÁT!

► „Görögország: Soros György trójai falova Európa ellen” - írja a konzervatív amerikai portál 14 oldalban kibontva a bizonyítékokat

► Helyszíni riport a mesterségesen szított macedón válságról - "Soros György gyűlöli az emberiséget"

► Duterte Sorosnak: "Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre te idióta, a pokolba küldelek"

► Soros György sötét világot vázol: 2017-re az EU "az összeomlás szélére" jut. Ha az mondja, aki a terv részese...,komolyan kell venni

► Soros 10 millió bevándorlóval akarja növelni az amerikai választópolgárok számát és tervét végrehajtani

► Egyetlen közös fotón a háttérhatalmi elit számos prominens tagja még 2001-ből. Nézzük, ki kicsoda!

► Egy amerikai titkosügynök korrupciós (RICO) pert indított a Clinton-Soros-Podesta háttérhatalmi kör ellen - Íme a dokumentum a bűnszervezet ellen

► A főáramú politika szintjére hoztuk a háttérhatalmi ármánykodást és a tervek kivitelezőit - Fenomenális volt Szijjártó válasza a Sargentini-boszorkányüldözésre Magyarország ellen!

► A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 
◢ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
📷 #1.számú Facebook-oldal:
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
📷 Párhuzamos FB-oldal:
https://www.facebook.com/VilagHelyzete
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

⓹ Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
Flickr-képgyűjtemény: https://www.flickr.com/photos/vilaghelyzete
Coub: https://coub.com/vilaghelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
https://patreon.com/VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT