A Nobel-díjra jelölt Petrovics Garjajev betiltott felfedezése segíthetne minden betegség ellen - A hullámgenetika feltalálója - Kvantumimmunitás - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Nobel-díjra jelölt Petrovics Garjajev betiltott felfedezése segíthetne minden betegség ellen - A hullámgenetika feltalálója - Kvantumimmunitás

Share This

Most szedd össze minden nyitottságodat és akkor nagyon érdekes összefüggéseket és kutatásokat fogsz hallani a következő videóban!

A Nobel-díjra jelölt Petrovics Garjajev betiltott felfedezése - A hullámgenetika feltalálója - Kvantumimmunitás

Ideje mindenkinek megismerkedni a világhírű, ám az emberek nagy többségének még ismeretlen tudóssal, a nyelvi-hullámgenetika tudomány megalkotójával, a kvantumgenetika legnagyobb professzorával, Petrovics Garjajevvel.
https://wavegenetics.org/en/

Nobel-díjra jelölték 2020. okt.20-án. Ám váratlanul, november 17-én meghalt.

Láttuk és rögzítettük, hogy valódi gének elveszthetik anyagi mivoltukat és nem anyagi elektromágneses mezők alkotóelemeivé válhatnak.
Majd újra megjelenhetnek anyagként, mint ahogy azt az elemi részecskék (fotonok, elektronok stb.) területén a kvantumfizika már bizonyította.

A videót feltettem a Brighteon VilagHelyzete szerverre, ha YouTube-ról letörölnék esetleg:

De mi köze ennek a koronavírus-járványhoz?

>> Elemi részecskék összességeként a koronavírus génjei is, feltételezem, átmehetnek elektromágneses tér állapotba. Így az anyagi gén ideiglenesen eltűnik.

Ez azt jelenti, hogy bizonyos körülmények között génjeink és a bennünket megfertőző vírusok génjei is viselkedhetnek így, azaz kvantumszerűen ingadozhatnak, néha eltűnnek, majd újból megjelennek.

Ha ez igaz, akkor most magyarázatot kaphatunk a Covid-19 koronavírus gének szokatlan és veszélyes viselkedésére.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 Az embernek magasabb szellemi szintre kell emelkednie, hogy mentálisan meg tudja védeni magát, létre kell hoznia egy mentális burkot, rá kell vennie a szervezetét arra, hogy „védelmi” üzemmódba működjön. Sejtjeinket megtaníthatjuk arra, hogy ne fogadják be, vagy vezessék át inaktív állapotba ezt az információt, hiszen az ember tudata képes befolyásolni ezeket a torziós mezőket." - P.P.Garjajev

A videó végén a nyilatkozó Borisz Konsztantyinovics FSB (KGB) dandártábornok szavait semmiképp ne hagyjátok ki, hiszen a legnagyobb természetességgel mondja ki a létezés két leglényegesebb formáját - ahogy akár egy vírus is terjedhet:
a fizikai (anyagi) és a mező (hullám) formában. És ez rezonancia által lehetséges!
(Megj: SBG Buddha - VilagHelyzete) 

A Covid kapcsán kialakult helyzet másik félelmetes vonása bennünk rejlik. 

Az öröklés- és vírustudósok meglehetősen félreismerik genetikai kódunkat, hiába kaptak két Nobel-díjat is, 1962-ben és 1968-ban, e területen végzett munkájukért.

Hosszú évekig abban a hitben ringattak bennünket, hogy szinte mindent tudunk a DNS-ről és a genetikai kódról. De ez korántsem igaz. Kevéssé ismerjük mind a saját, mind pedig a vírus örökítő állományát, s ez különösen súlyos veszélyt jelent most, amikor az orvostudomány szinte tehetetlen a koronavírussal szemben.

Semmi értékelhetőt nem kínál azon kívül, hogy hordjunk maszkot és szigeteljük el egymástól az embereket.

Oltást a Covid ellen a mutációk miatt nem lehet kifejleszteni: a vírus szüntelenül és gyorsan változtatja alkotórészeit.

Ugyanez a helyzet az AIDS-szel is, már 30 éve hiába kísérleteznek a HIV elleni oltóanyaggal. A koronavírussal a helyzet még rosszabb, még gyorsabban mutálódik. A hagyományos genetikai és virológiai szemlélettel csak tovább toporgunk egy helyben, bármilyen hatalmas összegeket pazaroljunk is.

Alapvetően új genetikai és virológiai megközelítésre van szükség. Elsősorban nyelvi hullámgenetikára, amelyet 1984 óta fejlesztünk, bár a hivatalos tudomány minden lehetséges eszközzel gátolja munkánkat.

Mit kínálhat a nyelvi hullámgenetika a koronavírus elleni küzdelemben?

Az első és legfontosabb: a genetikai kód régi modelljének felülvizsgálatát és helyesbítését. A modell stratégiailag téves, következésképpen egészében véve elhibázott.

Mi a hibája, s a kijavítása hogyan segítheti a koronavírus elleni harcot?

Abban téved, hogy figyelmen kívül hagyja a genetikai kód nyelvi (szöveges) részét, tagadja a gének (saját szintjén értelmezett) értelmes voltát, hogy a gének egy szöveg részei, beleértve összes alkotóelemét: szavak, szógyökök, előtagok, morfémák, fonémák, írásjelek, ragozások, igeidők, a genetikai szövegek jelentésének valószínűségi szempontjai stb.

A másik, amit a hivatalos biológia (kisebb mértékben) szintén figyelmen kívül hagy, a genetikai információk kódolásának kvantumszintje, a fehérjegének működésének vizsgálata anyag- és hullámszinten egyaránt. A kettő nem kizárja, hanem kiegészíti egymást. Ezeket az eredményeket figyelmen kívül hagyják.

Ez csinált a közömbös koronavírusból kórokozó Covid-19-et.
Mesterségesen rövid génszakaszokat (szövegdarabokat) illesztettek a vírus (RNS-ből álló) génkészletébe.

Az eredeti koronavírus RNS-ének (és tesztjének) értelme eltorzult, így kaptuk azt, amit: egy vírusfegyvert. Amit képtelenek vagyunk irányítani, mert nem ismerjük a gének, többek közt a vírusgének nyelvét.

Mi most a teendőnk? Meg kell tanulni a gének nyelvét.

Öt cikket is írtam már erről. Csakhogy nem sokan olvassák, mert megváltoztatja a genetikai kód régi modelljét. S bár a régi modell hamis, de már hozzászoktak.


Alapvetően új dolgot megtanulni mindig nehezen megy. A Covid-19 RNS-génkészletének szövegét vissza kell állítani eredeti formájára. Persze ezt nem tehetjük meg egyenként az összes koronavírussal, hiszen milliárdnyit hordoznak belőlük a betegek.

Ráadásul, mint föntebb említettem, néha kvantum-, azaz nem anyagi állapotban is lehetnek, s gyakorlatilag beépülhetnek az emberi kromoszómákba is. Ehhez természetesen előbb anyagi alakot kell ölteniük, és át kell íródniuk RNS-ből DNS-re az emberi sejtben is megtalálható fordított átíró (reverz transzkriptáz) enzim segítségével.

Egy meglehetősen bonyolult anyagcsere-folyamaton keresztül így a koronavírus egy másfajta, retrovírus-szerű vírussá alakulhat, ami megmenthet minket az azonnali járványtól.

Viszont a genetikai kód elméletét hiányosan ismerő génsebészek itt újabb bűncselekményt követhetnek el az emberiség ellen, mint ahogy azt megtettek már a Covid-19 vírusfegyver kifejlesztésével is.

Tegyük fel, sikerül laboratóriumi úton helyreállítani a Covid-19 eredeti, veszélytelen állapotát. De hogyan érjük el, hogy kint, az életben is kiszorítsa a kórokozó törzset? Ezt még nem tudjuk. Írjuk fölül kvantumos megoldással az összes koronavírust a viszonylag közömbös, eredeti állapotba hozott vírussal? Tegyük fel, megint csak, hogy ez is sikerül. De meghozza vajon a kívánt eredményt? Ezt sem tudjuk.

A helyzet meglehetősen komor. Az egyetlen kiút az, ha világszerte azonnal nyelvi hullámgenetikai kutatásokba kezdünk. Bizonyos elméleti és gyakorlati alapokat már lefektettünk: 
Leglényegesebb pontja az, hogy már képesek vagyunk kezelni a gének kvantummásolatait is. Ez a jövőben lehetővé teszi, hogy kikapcsoljuk a Covid-19 és más kórokozó vírusok RNS-ét, legyenek akár RNS-, akár DNS-tartalmú vírusok.

Hozzáteszem, kórokozó baktériumokkal kaptunk már pozitív eredményt: sikerült pusztító változtatásokat bevinnünk örökítő állományukba. Rögzítettük a károsítás spintronikus színképét, s a színkép sugárzása gátolja a kórokozó baktériumok fejlődését. Valójában sikerült kvantumvakcinát kifejleszteni az adott baktériumok ellen. Van értelme a Covid-19 koronavírussal is folytatni a munkát. (Forrás: Vegtelenforras.hu)

Garjajev P. P. akadémikus,
az Orosz Természettudományi Akadémia, az Orosz Orvostechnikai Tudományos Akadémia,
valamint az Ember- és Természetvédelmi Nemzetközi Tudományos Akadémia tagja

Az általa közzétett információ itt olvasható teljes terjedelmében.

A közleményt a moszkvai Kvantum Genetika Intézet tette közzé 2020. júliusában - mindenkinek ajánlom megismerkedni vele. Teljes terjedelmében itt:

Orosz videó Pjotr Garjajev által közzétett felfedezésről:
https://youtu.be/5E3PrhPmR9o


SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

➽ Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

➽ Hogyan lehetne a lakosságot a Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a Yale Egyetem

➽ SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk

➽ Megerősítették a H1N1 vakcina és az idegbénulás közötti kapcsolatot

➽ Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságai

➽ Jane Bürgermeister II - Mi is történt a sertésinfluenzával?

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com


E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:
akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 
Egyszerűen beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül: 

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Te tényleg ilyen sötét vagy? Akkor miért olvasol ilyesmit , ami meghaladja a befogadóképességedet.Legelább fognád be, és tanulj mert az nem ártana.

      Törlés
  2. Ezekben aZ oltásokban mérgek vannak .Mérgezö grafenoxidok.,paraziták.morgellonek ,nehézfémek stb. Itt egy népirtàs folyik az egész világon!!!!!!!!! BEKELL TILTANI EZEKET AZ OLTÁSOKAT!

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT