Az USA úgy kezeli Kínát, mintha náci Németország lenne. A harmadik világháború felé sodródásnak véget kell vetni, mielőtt túl késő lenne. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az USA úgy kezeli Kínát, mintha náci Németország lenne. A harmadik világháború felé sodródásnak véget kell vetni, mielőtt túl késő lenne.

Share This
Az USA úgy kezeli Kínát, mintha náci Németország lenne. A harmadik világháború felé sodródásnak márpedig véget kell vetni, mielőtt túl késő lenne. - ezzel a címmel készített  elemzést egy ausztrál újságíró az RT News számára.Az imperialista Amerika és szövetségesei, valamint a médiát támogató oligarchák szándékosan tovább rontják a Kínával szembeni érzelmeket.Kína most minden nap a hírekben van.

Ma itt Ausztráliában úgy teszünk, mintha sértettek lennénk, mert egy kínai bulvárlap közzétette azt a vádat , hogy nemzetünk „óriás kenguru, amely az Egyesült Államok kutyája” , bár mindannyian tudjuk, hogy ez teljesen igaz és hízelgőnek kellene éreznünk. hogy legalább azt mondták, hogy „óriás”-kenguru. - írja a cikk ausztrál szerzője.A Kína-ellenes érzelem virágzik Ausztráliában, amit a Murdoch által uralt sajtómédia, az Állami Minisztérium által finanszírozott 'think thank"-központok segítenek, amik kifejezetten a Kína narratívájának manipulálására irányulnak.Földrajzi elhelyezkedése miatt az Egyesült Államok katonai / hírszerzési eszköze, amelyet hagyományosan Ausztráliának hívnak, az Egyesült Államok által központosított birodalom fő fókuszpontja volt a világ legerősebb, abszorbeálatlan nemzete elleni propaganda kampányában. 


Kína jelenleg igazából nem bármiféle vírus miatt van állandóan a hírekben és a célkeresztben, még csak nem is Hong Kong, nem az újgúrok vagy bármiféle szellemi tulajdonjogok ellopása miatt, ami miatt hirtelen a Nyugat úgy kezdte kezelni Kínát, mint a legfrissebb Hitlert és náci Németországot hirtelen..1. PONT: A közepén vagyunk egy Harmadik Világháború felé tartó lassú sodródásnak, ami az USA-központú érdekszövetség és azok között feszül, akik ennek ellenálltak eddig, hogy feloldódjanak benne.
A nemzet nélküli oligarchák laza szövetsége, akik kormányokat használnak fegyverként arra, hogy ellenőrzést gyakoroljanak egy széles birodalom felett, amikben nemzetek gazdaságilag és katonailag is az Egyesült Államok körül centralizálódnak.Hogy még több hatalmat és hegemóniát szerezzenek, fent kell tartaniuk terjeszkedésüket, hogy még több nemzetet olvaszthassanak be ebbe, vagy brutálisan bánjanak velük, amennyiben ellenállnak.


Kína messze a leghatalmasabb és erős nemzet, amit nem sikerült beolvasztani és őt Oroszország követi második helyen és távol a harmadik helyen pedig Irán foglal helyet.


2. PONT: A propagandát használják e világháború előmozdításához. 


Ezt magyarázni sem kell, mára mindenki világosan láthatja ezt, aki nem a főáramú médiából tájékozódik. 

A cikk többi része az RT News és Caitlin Johnston, ausztrál újságíró írásában. A lényeget próbáltam kiemelni röviden nektek. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT