Amikor a sajtó éljenzi a sajtószabadság eltörlését és a főáramú média irtja a médiaszabadságot, ott tudhatod, hogy nagy baj van! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Amikor a sajtó éljenzi a sajtószabadság eltörlését és a főáramú média irtja a médiaszabadságot, ott tudhatod, hogy nagy baj van!

Share This


Saját véleményem következik, ami a 24.hu cikke okán, de a főáramú média viselkedése miatt fogalmazódott meg bennem. 
"A YouTube törölte az egyik legkártékonyabb csatornát, az összeesküvés-elméleteket népszerűsítő David Icke csatornáját" - írja a 24.hu.Hogy kicsoda David Icke, őt ma már senkinek nem kell bemutatnom, aki nem valami dobozba bezárva élte az életét az elmúlt 10-15 évben. 
A tiltást kiváltó ominózus London Real interjút is bizonyára mindannyian láttátok, hiszen az élő interjú napján ez volt a világ második legnézettebb youtube élő interjúja.
A Google és Youtube cenzúra az interjú vége után fél órán belül törölte a videót és globális támadást indítottak a London Real ellen.

Azóta pedig mindenhol próbálják cenzúrával és törléssel likvidálni, de mivel ez már lehetetlen, ezért marad a konkrét személy és személyiség eltörlése, nevetségessé tétele. Na de sok ilyet túlélt már David Icke és nem is ő a lényeg, hanem a jelenség!Mert én erről ezt gondolom:

Óriási aljasság és durva dolog,
- amikor maga a sajtó irtja és ellenzi a sajtószabadságot,
- amikor maga a média ellenzi és irtja a médiaszabadságot
- de az különösen, amikor maga a főáramú szennymédia irtja és ellenzi a szólás -, és sajtószabadságot!
Illetve éljenzi a szabadság, a gondolatok eltiprását, sőt betiltását!
Mindamellett, hogy szomorú a (háttér)hatalom és a kezükben lévő globál mainstream média visszaélése, az egy dolog, mert nem is várunk tőlük mást..., de a leglesújtóbb viszont az ilyen lakájmédia ostoba szerkesztőinek hozzáállása, amely egyértelműen tudatlanságból fakad, ostobaságról árulkodik, másrészt szerviens bégetésből és a háttérhatalom ideológiájának kiszolgálásából áll....Ez olyan, mintha tűzoltók gyújtanának fel házakat, orvosok gyilkolnának embereket, szabadságharcosok lennének diktátorokká, vagy építészmérnökök követelnék a lakások lerombolását.
Ott már tudhatod, hogy baj van, amikor maga a sajtó éljenzi a sajtószabadság eltörlését és pont azok ünneplik a másként gondolkodók véleményének eltörlését és betiltását, akiknek az ellenkezőjéért kellene dolgozniuk. Igaz lesz a mondás:


Csak nézz ránk! Minden a saját maga fonákja, minden a feje tetején áll. Az orvosok lerombolják az egészséget, az ügyvédek lerombolják az igazságszolgáltatást, az egyetemek lerombolják a tudást, a kormányok lerombolják a szabadságot, a média lerombolja a tájékoztatást és a vallások lerombolják a szellemiséget.” (Michael Ellner)
De a VilagHelyzete olvasói sajnos nem lepődnek meg, mert Orwell (1984) óta tudjuk, hogy egy orwelli világban 

"A béke valójában háború; 


A szabadság valójában rabszolgaság; 
Sajnos vagy szerencsére  - és erről írt ma pont az RT News is véleménycikket - ezek mind csak azt erősítik meg, amikről David Icke és sokan mások is beszélnek évek óta, hogy egy totális globalális diktatúra és orwelli világ felé haladunk, aminek a létrehozása a szemünk előtt zajlik. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)

A cenzúra és diktatúra miatt itt lesz elérhető David Icke videó-oldala.


Orwell 2020 - Ehhez már nem sok kétség férhetett eddig sem, de már most is érezhető, hogy az igazságot kutatóknak és tájékozódni akaró embereknek fel kell kötniük a 'nadrágot'...A Szilícium-völgy algoritmusai vezérlik jelenleg a világ kognitív tudati térképét


A Covid-19 tökéletes fedezéket nyújt a kontroll fokozásához - éppen a 2020-as választások idejére.
A Szilícium-völgy algoritmusai meghatározzák, hogy milyen tartalmat látsz, mikor látod, hogyan látod, vagy egyáltalán látod-e valamikor. Ha az árnyékban tevékenykedő, arctalan „moderátorok” nem értenek egyet az Ön véleményével, vagy ha azok ellentétesek a hivatalos neoliberális narratívával, akkor az a vélemény eltűnik és árnyékban marad.

► Botrány: Az Arvato cég és moderátorok tömegei felelnek a Facebook magyar cenzúrázásáért! - A 444 maga buktatta le saját magukat egy ott dolgozóval!
David Icke és a London Real interjú eseteDavid Icke egy angol író és oknyomozó, aki 1990-óta a globalizáció kialakulását, a társadalmi hatásait és a politikai-gazdasági hátterét kutatja. Előzőleg politikai szóvivőként dolgozott így meg vannak a kapcsolatai és a tapasztalata, hogy megfelelő irányban kutakodjon. Több könyvet is írt ezzel kapcsolatban az évek során és számos előadást tartott a világ más országaiban. 30 év oknyomozó munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a globalizáció nem más, mint egy országhatárokat nem ismerő, a világ összes politikai elitje felett álló központosított világrendszer létrehozása, lényegében a New World Order, azaz az Új Világrend háttérhatalmi TERV felé vezető lépcső.

Eleinte kinevették és azt gondolták róla, hogy őrült vagy túl élénk a fantáziája. Az emberek akkor kezdték komolyan venni, amikor a könyveiben leírt események évekkel később lépésről lépésre megtörténtek. Észrevették, hogy jó irányban gondolkodik és többé nem nevettek rajta, hanem elfogadták "összeesküvés-elmélet kutatóként".
Angliában felháborodást keltett a szólásszabadság elfojtása. Brian Rose, amerikai bankár, aki pályát váltott és megalapította a londoni székhelyű "London Real" független hírközlő csatornát.

A csatorna célja, hogy az emberek elmondják nyilvánosan a véleményüket különböző dolgokkal kapcsolatban. Ismert vendégeket hív meg és élő egyenes adásban a YouTube-on folynak a "podcast" beszélgetések, amiket később le lehet tölteni és a világon mindenki számára hozzáférhetővé válik.


Ebben a "podcast" beszélgető műsorban volt vendég David Icke, 2020, április 6-án. David teljesen más véleményen volt, mint amit a világ hírközlő csatornáin hangoztattak és tényekre, oknyomozói munkájára alapozva elmondta az általa vélt összefüggéseket a COVID-19 és az 5G internet technológia között és boncolgatta a világjárvány politikai-gazdasági hátterét.Kijelentette, hogy a tények és a bizonyítékok azt mutatják szerinte, hogy a COVID-19 a világ legnagyobb átverése és a világjárványt eszközként használták fel, hogy le tudják zárni az egész világot és gazdasági világválságot tudjanak gerjeszteni politikai-gazdasági érdekekből.A beszélgetés során mindent részletesen elmagyarázott és tényekkel igazolt, illetve olyan orvosok és kutatók véleményére hivatkozott, akik előadásai és videóik szintén megtekinthetőek.Annak ellenére, hogy a beszélgetés semmilyen szabályt nem sértett, a YouTube az egész videót fél órával később jogtalanul betiltotta. Brian Rose és "London Real" csapata ledöbbenve tapasztalta ezt, mert a csatorna 9 éves működése során soha nem történt ilyen incidens.YouTube nem figyelmeztette őket (annak ellenére, hogy kellett volna) és Brian-ék nem tudták felvenni a kapcsolatot YouTube-al, hogy magyarázatot kapjanak a jogtalan letiltással kapcsolatban. Mivel semmilyen szabályt nem sértettek a videóval, "London Real" visszatette a videót a YouTube-ra, ami néhány perccel később újra le lett tiltva. Brian-ék továbbra sem tudták felvenni a kapcsolatot YouTube-al, hogy magyarázatot kapjanak. Következő nap YouTube megváltoztatta a szabályokat és az új szabályok szerint, ha valaki olyan videót tölt fel, amiben összefüggésbe hozza a COVID-19-et az 5G internet technológiával és ellent mond a hivatalos híreknek a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatban azt azonnal letiltják, nyomozást indítanak és szankciókat vonhat maga után.Később a YouTube azt nyilatkozta, hogy kényszerítették a videó letiltására és a szabályok megváltoztatására, de nem mondta, hogy kik voltak azok, akik kényszerítették."London Real" elérhetővé tette a videót a saját privát honlapján a szólásszabadság joga alapján, de valami titokzatos erő a háttérből azonnal letiltotta a videót és képtelenné tette a lejátszását, majd ki lett tiltva Google-ról, FaceBook-ról és minden egyéb hírközlő portálról, ami létezik az interneten. Az emberek felháborodtak, hogy hogyan lehet ilyen fasiszta Gestapo módszerekkel elfojtani a szólásszabadság jogát. Még azok is fel voltak háborodva, akik nem értettek teljesen egyet David Icke-al, mondván, hogy egy szabad államban mindenkinek meg kell engedni, hogy elmondja a véleményét.Természetesen semmi nem történt, a háttérben meghúzódó erőt nem érdekelte, hogy emberi jogot sértett és hogy mit gondolnak az emberek erről. Az emberek semmit nem tudtak tenni ez ellen.
Következő napon a BBC Hírek címoldalán propagandát indítottak David Icke interjú ellen "BBC News - Coronavirus: YouTube tightens rules after David Icke 5G interview" (BBC Hírek, Koronavírus: YouTube szigorítja a szabályokat a David Icke 5G interjú után)Mit mondott David Icke a két és fél órás interjú alatt?
Mivel ébresztette fel David Icke az alvó oroszlánt? Miért félnek David Icke-tól?
Természetesen a BBC Hírek és egyéb állami kézben lévő médiák lejárató hadjáratot indítottak David Icke ellen, hülyeségnek és hamisnak tartottak mindent, amit mondott. És még azt is hozzátették, hogy a videóban egyedül beszélt és nem volt vitapartnere, aki ellent tudott volna mondani.A "London Real" erre így reagált:

"Ez egy független hírközlő csatorna és mindig egy vendéget hívunk meg, hogy nyugodtan ki tudja fejteni a gondolatait".David Icke pedig azt mondta:

"Nagyon szívesen kiállok vitázni nyilvánosan élő adásban bárki ellen, legyen az orvos, kutató, politikus".Senki nem mer kiállni David Icke ellene vitatkozni nyilvánosan.
Erre David Icke ezt mondta
"Nem csoda, hogy senki nem mer kihívni egy vitára, mert a bizonyítékok és a tények mellettem szólnak, ehelyett azt a taktikát játsszák, hogy - ha nem tudod megnyerni a vitát, akkor ne vitázz, hanem zárd le".


Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:David Icke az 5G katonai eredetéről, hatásairól és veszélyeiről tárja fel az igazságot - magyar felirattal


ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!


David Icke a Szilícium-völgyben - Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal

David Icke: A magyar kormány egy olyan összeesküvő manipulátort leplezett le és tett főáramúvá, amit mi 30 éven át próbáltunk megtenni.

A migráns-invázió mögötti igazságokról nyíltan beszél David Icke ebben a videóban (magyar felirattal)

David Icke:"végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más csak illúzió"
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT