Holtan találták Kína Izraelbe delegált nagykövetét izraeli otthonában - kedden még politikai vírusnak nevezte az USA vádjait - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Holtan találták Kína Izraelbe delegált nagykövetét izraeli otthonában - kedden még politikai vírusnak nevezte az USA vádjait

Share This

Holtan találták Kína Izraelbe delegált nagykövetét izraeli (Hertzliya) otthonában


Kína izraeli nagykövetét, Du Wei holtestét vasárnap reggel fedezték fel hertzliyai otthonában. A hírt először izraeli médiaorgánumok jelentették be, majd az izraeli külügyminisztérium is megerősítette.A nagykövet 58 éves volt. Ez év januárjában érkezett az országba, hogy az előző kínai nagykövetet váltsa pozíciójában. Korábban Ukrajnában töltötte diplomáciai megbízatását.

Feleségét és fiát hagyta hátra, akik nem tartózkodtak az országban.Halálának ismeretlen körülményeivel kapcsolatban az izraeli rendőrség nyomozást indított.A katonai rádió információi szerint a nagykövet otthonában nem volt jele dulakodásnak, így a nyomozók szerint annak a legnagyobb a valószínűsége, hogy szívroham lehetett a halál oka.
A héten kedden, Du Wei nagykövet még határozottan tagadta Mike Pompeo amerikai külügyminiszter és az USA Kínával kapcsolatos vádjait, leszögezve: „Bízunk benne, hogy zsidó barátaink nem csak a koronavírust, hanem a politikai vírust is legyőzik majd és olyan módon járnak majd el, ami a legjobban szolgálja ezen célokat.”

Du Wei hozzátette,


"Nevetségesnek tartja, a vádat, miszerint Kína át akarja venni az ellenőrzést az ország infrastruktúrája felett"„Tekintve Kína alacsony befektetési arányát Izraelben, hogyan mondhatja bárki, hogy Kína fel akarja vásárolni Izraelt.” 

Ma vasárnap, meghalt. (SBG Buddha - VIlagHelyzete)
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: AP / BBC

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT