Kína elismerte, hogy január elején megparancsolta a koronavírus-minták megsemmisítését, de ezt nem elfedési céllal tette - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kína elismerte, hogy január elején megparancsolta a koronavírus-minták megsemmisítését, de ezt nem elfedési céllal tette

Share This


Kína elismerte és megerősítette, hogy január elején megparancsolta a koronavírus-minták megsemmisítését azon laboroknak, akik erre nem kaptak engedélyt.


De kitart amellett, hogy ezt nem elfedési, hanem biztonsági, megelőzési okokból tette, hiszen akkor már észlelték a megbetegedéseket.Ez az egyik vád, amit a pandémia kezdete óta a kínai állammal szemben állítottak.

Pénteken, a Kínai Egészségügyi Bizottság szóvivője, Liu Dengfeng megerősítette, hogy „a kínai kormány január 3-án utasítást adott ki a koronavírus-minták jogosulatlan laboratóriumokban történő megsemmisítésére”.

Ugyanakkor tagadta, hogy a minták megsemmisítése részét képezi bármilyen elfedésnek, s ehelyett hangsúlyozta, hogy azokat azért semmisítették meg, hogy„megelőzzék a laboratóriumi biológiai biztonságra leselkedő kockázatokat és megakadályozzák az azonosítatlan kórokozók által okozott másodlagos katasztrófákat”.

Azt is állította, hogy a laboratóriumoknak nem adtak engedélyt ilyen minták kezelésére és azokat a kínai közegészségügyi törvények betartása érdekében kellett megsemmisíteni.
"Átfogó kutatások és szakértői vélemények alapján úgy döntöttünk, hogy ideiglenesen kezeljük a tüdőgyulladást okozó kórokozót II. Osztályba sorolva - nagymértékben kórokozónak -, és biobiztonsági követelményeket támasztunk a minták gyűjtésére, szállítására és a kísérleti tevékenységekre, valamint a minták megsemmisítésére" - mondta.A New York Post cikke szerint:

A minták megsemmisítését először februárban észlelték. Azt is megjegyezték, hogy a Wuhan Virológiai Intézet, amely ellentmondásos kísérleteket folytat a denevérkoronavírusok átadásáról állatról emberre, megváltoztatta adatbázisát egy nyilvánvaló kísérletben, hogy a labort ne hozzák összefüggésbe a járvány kitörésével.

Az adatok módosítását mindössze két nappal azelőtt végezték el, hogy a Hubei Tartomány Egészségügyi és Orvosi Bizottsága utasította a génszekvencia-laboratóriumot a koronavírus mintáinak elpusztítására.

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: TodayOnline / New York Post / Infowars

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:➽ Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli diagnosztizálásra és az egészségügyre is.A kormányoknak igazából fogalmuk sincs, mit kezdjenek a Covid-19-cel, de bezárnak minket, ahelyett, hogy ezt beismernék - RT News.

Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14. - Deep State, Bill Gates és a szabadság felszámolása

A COVID-19 amerikai katonai laborból ered és valószínűleg onnan került Kínába a Wuhani Katonai Játékok idején - állítja a kínai állami média

COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

Kelet-Európa a Covid-19 elleni harcban messze megverte a Nyugatot, mely képtelen ezt elismerni felsőbbrendűségi komplexusa miattValójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

A világjárványról az Elit Madonnán keresztül már a 2019-es Eurovízión üzent és figyelmeztetett az "Új Világra"

A koronavírus a kapitalizmus végét fogja jelenteni? Ahogy a pestisjárvány is lázadásokat és egy teljesen új korszakot indított el. (Al-Jazeera)

"A világgazdaság 50 éve haldoklik az adósságtól, erre intenzív osztályra került!" - Az olajár-háború nem is jöhetett volna rosszabbkor!

"Koronavírusos Világgazdaság": Legjobb és legrosszabb forgatókönyvek a globális gazdaság számára - RT News
Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője


◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

  1. Helló, Révai Kati vagyok. Itt vagyok, hogy ezt a jó hírt eljuttassam az egész világhoz, és hogy a csodálatos dolog történt az életemben, férjem elhagyott, mert nem volt jó munkám, és mert nem tudtam neki babát adni hároméves házasságot igyekeztünk ily módon értelmezni az egész országban, de tudom, hogy az segíthet nekem az egységben, és egy nap a férjem furcsán viselkedik, másokkal kimegy nőkkel, és hagyja abba, hogy hideg szeretettel lássam nekem, többször is azzal fenyeget, hogy el fog válni Ha merem megkérdezni tőle a többi nővel fennálló kapcsolatát, teljesen pusztultam és zavart voltam, és három élesztő miatt sírtam terhesség nélkül, amíg egy régi barátom elmondott nekem Dr. Igbinovia-ról, aki segít az embereknek az elvesztett kapcsolat visszaszerzésében és a házasság megteremtésében. először meglepett, és megkérdeztem magamtól, létezik-e valami ilyesmi valaha, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom, amikor kapcsolatba lépök vele, mindent elmondott nekem az életemről, annyira meglepődtem, és azt mondta, hogy segíthet nekem a probléma megoldásában, ha csak tudok f miután az ő utasításai, amelyeket tettem, és ezt követően három nappal később azt mondta nekem, hogy a férjem hazaérünk, hogy mindent meg kell próbálnom szexelni vele, amit tettem, és valóban a következő héten terhes voltam, és a társaságot, amelynek dolgozom és most én vagyok a FUSZERHAZ KFT felügyelete. Nem tudom ezt egyedül tartani, ezért úgy döntöttem, hogy ezt megosztom önökkel. Ha bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a Drigbinovia-val a következő e-mail címen: doctorigbinovia93@gmail.com, whatsapp / viber neki +2348144480786 magától értetődőnek veszi a dolgokat, és az ön számára ......

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT