Kaliforniában azt tervezik, hogy a hajléktalanokat ingyen szállodákban helyezik el és ingyen alkohollal, nikotinnal és droggal látják el őket? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Kaliforniában azt tervezik, hogy a hajléktalanokat ingyen szállodákban helyezik el és ingyen alkohollal, nikotinnal és droggal látják el őket?

Share This


Van, amikor azt gondolnám, hogy Liberáliában már nem tudnak meglepni, ... de mindig képesek rá... 😂Kaliforniában azt tervezik, hogy a hajléktalanokat ingyen szállodákban helyezik el és ingyen alkohollal, nikotinnal és droggal látják el őket?

Az oké, hogy egy sérülékeny társadalmi rétegről van szó, de mégis a függőségüket táplálni annak kezelése helyett megdöbbentett sokakat. Nem csak az adófizetőket, akik adójából finanszírozzák a programot és ingyen ellátást, de Tucker Carlson is Fox News-on lévő műsorában is jogos kérdéseket tett fel.- Tudni kellene, hogy egyáltalán kik, miből és milyen céllal finanszírozzák ezt például San Francisco-ban..., mert valójában ez illegális. (A Szövetségi Törvény ezt előírja.)A megszólaltatott vendég is elmondja, hogy teljesen erkölcstelen mondjuk valakiket mérgezni vagy egészségre káros anyagokat biztosítani pusztán a többség érdekében vagy ki tudja milyen céllal.... Évek óta folyik már erről vita, hogy ez teljesen alkotmányellenes, de abszolút nem "amerikai" megoldás.A szövetségi sztenderd szerint ez illegális.- A városháza döntése alapján Los Angelesben akik nem akarnak menhelyre bevonulni, akkor azok most ingyen szállodába mennek? - kérdezi Tucker Carlson?- De mi van azokkal, akik csak szimplán dolgozó, adózó állampolgárok, vagy akik a létminimum határán nevelik gyerekeiket?Irántuk vajon mennyire aggódik a nagy liberális Kalifornia....? 
Pláne hogy szerintem még illegális is a függőséget droggal ellátni, ahelyett, hogy megfelelő kezelést biztosítanának...
Agyhalál Liberáliában című rovatunkat láthatták. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)


Fordította és saját vélemény: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Tucker Carlson - Fox News


◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT