Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!

Share This


Óriási botrány van az USA-ban és felszínre került végre, bár eddig is láttuk a folyamatot a főáramú globalista média elhallgatása ellenére, most viszont bizonyítottnak látszik, hogy az Obama - Clinton - Biden baloldali demokrata-párti kör PUCCSOT készített elő Trump megdöntésére és a hatalomátvételre!
Az előző VilagHelyzete poszthoz is kapcsolódik, mely ezek szerint tényleg igaz!


Az Obama - Clinton-féle Deep State államcsínyt és puccsot készített elő a hatalomátvétel érdekében


A fenti háttérhatalmi kör nem tudott beletörődni a választási vereségbe és minden törvénytelen eszközt bevetett és bűncselekményeket követett el az amerikai elnök megdöntésére és egy belső puccs megszervezésére.


Bár vértelenül és a színfalak mögött, de HAZAÁRULÁST követtek el!

Obama parancsot adott, hogy mindenről tudni akar és a törvénytelenül szerzett lehallgatásokról, a nyomozás állásáról be kellett számolni neki.

Számos bizonyíték szól az FBI vezetése ellen, akik részt vettek a demokrata-párti összeesküvésben.

Ezért indított támadás Barack Obama Michael Flynn ellen, sőt napvilágra kerültek, hogyan képezték ki az al-Kaida zsoldosokat Obama-Clinton idején. Bár erről anno maga Hillary Clinton is leleplezte saját magukat az emailjeiben.► Hillary Clinton:"Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában"(is)-derül ki a Wikileaks által feltárt belső levélből

Amikor Flynn napvilágra hozta ezeket, Obamáék arra vették rá az FBI vezetőjét indítson hazaárulás vádjával vizsgálatot Flynn ellen.
Michael Flynn korábban az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadója volt.A most nyilvánosságra hozott dokumentumok bizonyítják, hogy Obama és Comey az Ovális Irodában találkoztak, ahol az FBI igazgatónak be kellett számolni a Flynn elleni nyomozásról és úgy kellett alakítani, hogy elítélhessék. De még az FBI-nál dolgozók sem találtak ellene semmit.

Kiderült az is, hogy Obamáék megdöbbentek, hogy tervükkel ellentétben Vlagyimír Putyin az amerikai szankciókra válaszul nem indított hasonló támadást és vizsgálatot, így a tervük dugába dőlt. 


Obama és tanácsadói azt szerették volna, hogy el lehesen terjeszteni egy nemlétező paktumról szóló pletykákat, ami Trump és Kreml között jött létre és az összejátszást rá lehetne fogni. De ez sem jött össze!

Bizonyított, hogy már 2 héttel Trump beiktatása után Obama - Clinton kör puccsot szervezett a törvényes elnök megdöntésére. Mostanra az is bizonyítottá vált, hogy Obama tudott és tevékenyen benne volt a korrupt FBI vizsgálat és nyomozások irányításában. VILÁGBOTRÁNY és címoldalon kellene hozni minden médiának! 

Hazudtak a sajtótájékoztatókon, de hazudtak eskü alatt is! 
Sem az igazság nem érdekelte és nem érdekli őket most sem! 

Hazudtak orosz beavatkozásról, hazudtak Trumpról és félre vezették az egész világot. 

Viszont most bizonyított, hogy bűnszervezetként bűncselekményeket és államcsínyt készítettek elő!
OBAMA-GATE, ahogy Trump nevezi.
A The Guardian cikke itt elérhetőBár nem tudom, mikori ez a videó.


Vizsgálat indul az igazságügyminisztérium, Hillary Clinton, az Obama adminisztráció bűncselekményei miatt. Nem csak a bizalmas emailek kiszivárgása, hanem az Uranium One cég átjátszása és több államra kiterjedő korrupció miatt.


A FBI ellen is, akik leállították a nyomozást a Clinton Alapítvány és Huma Abedin ellen. Meg nem engedetten és törvénytelenül amerikai állampolgárok megfigyelésére adtak parancsot magáncégek felhasználásával...

Róluk még az elnökválasztás előtt sok cikket írtam a Wikileaks-dokumentumok kikerülésével párhuzamosan. A Steel dossziéről kiderült, hogy a demokrata párt használta Steelt és a médiába kiszivárogtatott forrás is ő volt. A Trump ellenes kampányhoz állampolgárok GPS adatait is felhasználták legmagasabb szintű FBI és DOJ (Igazságügyi Minisztérium) összeesküvés keretében.


Az "orosz beavatkozás" vádjáról kiderült (persze mindig is tudtuk), hogy hamisítások és hazugságok tömkelege áll a hamis vádak mögött. Comey igazgató világosan megsértette az FBI belső szabályozását és törvényeit.

A Kongreszus dokumentumokat kért a FBI-tól és sem Comey, sem McCabe igazgatók nem bocsátották rendelkezésre a valós dokumentumokat, hogy a legmagasabb szintű összeesküvésben gátolják az igazság kiderülését és befolyásolják az amerikai választások eredményét!

Gyorsan lefordítottam nektek, de nézzétek végig a videókat! És egy nagyon jó összefoglaló és elemző videót mutatok a végére, mert ebből az is megérthetp, aki eddig nem volt képben a helyzet súlyosságát illetően. (SBG Buddha - VilagHelyzete)
FBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélni

Újabb botrány:Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket-Rejtett kamerás felvételek

Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettől

Az elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik.

Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!)

A Deep State legyőzése – A rejtőzködő globális hatalomról készült könyv megjelent magyarul is

Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése - A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus

Nevezzük nevén a "globális elit" szervezeti körvonalait, a háttérhatalmat és a "Deep State" mélyállamot! - Fricz Tamás

Hillary Clinton súlyos zavart betegségben szenved a dokumentumok és a titkosszolgálat forrása szerint is

"Clinton az ISIS egyik alapítója"-mondatnál Trump élő beszédét megszakította azonnal az ABC

<<< 'Clinton & ISIS funded by same money' - Assange interview >>>

Hillary Clinton:"Az al-Kaida a mi oldalunkon áll Szíriában"(is)-derül ki a Wikileaks által feltárt belső levélből

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

12 megjegyzés:

 1. Szégyenteljes, Trump helyében csak páncélmellényben közlekednék, mert ezek mindenre képesek.Nyomorult, jellemtelen, kapzsi, alakok.Szomorú, hogy ezek ültek/ülnek a vezetői székekben Amerikában.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Január 9-én skertelen merénylet volt Trump ellen, azóta Katonai kormányzás van.

   Törlés
  2. A sikertelen Trump-elleni merényletről hallottam ugyan, de az amerikai weboldalak miért nem verték nagydobra?
   Ami pedig a katonai kormányzást illeti szerintem csak kamu, mert még a Trump-melletti orgánumok sem szóltak róla.
   Szerintem Trump óriási hibát vétett, mivel mint a hadsereg főparancsnoka is egyben, súlyos nemzetbiztonsági okok miatt, (a csalárd elnökválasztásra, alkotmánysértésre, kémkedésre történő hivatkozással) nem rendelt el a szükségállapotot és nem rendelte el a szavazólapok törvényes(!) kézi újraszámlálását az USA összes választási tagállamában, a Nemzeti Gárda biztosításával, a demokrata ellenőrök jelenlétében.
   Most már hatalma sincsen és úgy látszik, hogy már emberi jogai sem nagyon vannak.
   Bár, ne legyen igazam!

   Törlés
 2. Tudni lehetett,hogy kik állnak a
  háttérben,Tramp is tudta!
  Csak ídő kellett,hogy a nyúl kiugorjon a bokorból!

  VálaszTörlés
 3. Na most jott el az ido,hogy Trump vegkepp bekemenyitsen es rendet teremtsen magakorul.Ellenkezo esetben nem lenne jo,ha O is a Kenedy es a tobbiek sorsara jutna, mert akkor elszabadul a pokol es Europara is at fog terjedni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem már átterjedt, - a kifejlődését, és elterjedését kellene megakadályozni....

   Törlés
 4. Hajrá Trump! A normális felé a világnak veled van!

  VálaszTörlés
 5. Hajrá Trump! Most már ne add fel! Nem sokat számít, de Veled vagyunk.

  VálaszTörlés
 6. a feketének a lelke is fekete ! / van kivétel is !-de a tôbbségnek fekete és o-bama ilyen / a selyem pofàju xaxafonosnak a szeme se àll jol-helyreigazitàst kôvetel ! , remélem a FENVALO "ISTEN" rendett tessz 20.-ka elôtt vagy utàn !, de én "Ö"-benne bizok ! Isten engem ugy segélyen !!!

  VálaszTörlés
 7. A facebookon volt egy írás, ahol összeszedve volt Tramp jótékonysági tevékenysége. Sajnos nem mentettem el, ha valaki elmentette feltehetné ismét a facebookra vagy egyéb helyekre is, ahol sokan olvashatják.

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT