Orwell 2020: Szingapúrban már hátborzongató robotkutyát vetnek be, hogy figyelmeztessenek a parkokban a távolságtartásra - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Orwell 2020: Szingapúrban már hátborzongató robotkutyát vetnek be, hogy figyelmeztessenek a parkokban a távolságtartásra

Share This


Mindig arról beszéltünk a korábbi VilagHelyzete-cikkek kapcsán és a DARPA (az Amerikai Védelmi Minisztérium Modern Katonai,Technológiai Fejlesztési részlege) kutatásai okán, hogy egyszer elérkezhet az a jövő, amiben egy teljes kontrollt bevezetni akaró zsarnoki háttérhatalom, milliárdos türannoszai robotokat, chipeket, egy orwelli megfigyelőállamot kényszerítenek az emberiségre, amennyiben sikerül létrehozniuk a megfelelő PROBLÉMÁT, miután a társadalom REAKCIÓT követelésére tálcán kínálhatják MEGOLDÁSUKAT.

Nos hátborzongató szó szerint, de 


Szingapúrban a legújabb fejlesztésű Lima 002 robotokat "vezényelték ki", hogy figyelmeztessék a parkokban közlekedőket, figyeljenek oda a társadalmi távolságtartásra.
Ő 'SPOT', a Boston Dynamics fejlesztése.Erről korábban sok posztot és cikket tettem közzé, de hihetetlen mindig látni a szemünk előtti megvalósulását.A Boston Dynamics által létrehozott „Spot” - robotkutya képes futni, kinyitni az ajtókat , saját magát felállítani, különféle időjárási körülmények között és kihívásokkal teli terepen működni, sőt táncolni - most pedig elkezdett járőrözni a Bishan-Ang Mo Kio folyó síkságán. A Straits Times szerint pénteken, a szingapúri parkban lesz.A kéthetes próba részeként a robot kutyát kamerákkal is felszerelték a járőrözésre és a rögzített üzenet sugárzására, amely „emlékezteti a park látogatóit a biztonságos távolságtartási intézkedések betartására”.

A kormány biztosította az embereket, hogy a kutyák „nem lesznek képesek nyomon követni vagy felismerni bizonyos személyeket és nem fognak személyes adatokat gyűjteni”.

Jaja, persze tudjuk és jól ismerjük már ezeket a 'megnyugtató' tanácsokat....

A tárgyalás során a Spotot emberi tiszt kíséri és ha sikerrel jár, akkor a „kutyát” más parkokba is telepítik. Az NParks 30 drónt is telepít parkokba és a természeti területekhez.
Bemutatom nektek SPOT-ot:
New York Post cikkét
F
ordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzeteKiegészítés:

Ezt még 2019. Augusztus 19-én írtam nektek, hogy:
A DARPA a "frászt hozta mindenkire" nyilvános felhívásával, amiben "meg nem határozott kísérleteihez" olyan földalatti bunkereket, alagutakat, csatornákat keresnek, amik esetleg egyetemek vagy városok tulajdonában vannak és használhatóak lennének DARPA tesztekhez és kísérletekhez...

Természetesen azonnal beindult a fantáziálás a zombiktól, a földönkívülieken át a Stranger Things 'Demogorgon'-jáig és titkos energiakísérletekig.

Gondolom nincs VilagHelyzete-olvasó, aki ne tudná, hogy a DARPA az Amerikai Védelmi Minisztérium Előrehaladott Technológiákat Kifejlesztő és azokkal kísérletező gigászi részlege...

“Figyelem városlakók! Olyan egyetemi vagy kereskedelmi tulajdonban lévő földalatti alagutak és létesítmények iránt érdeklődünk és keresünk, amelyek alkalmasak lennének kutatások és kísérletek elvégzésére." - írták.

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Média Cikkek:► Tudtad egyáltalán ezeket az amerikai hadsereg kiadásairól és a DARPA legújabb titkos fejlesztéseiről?

► 
A legújabb katonai fejlesztések és filmek - VilagHelyzete-cikk még 2013-ban
► 
Elon Musk újra sokkolt: "Neuralink új agy-technológiája révén a beszélt nyelv hamarosan idejétmúlt dolog lesz" - mondtaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT