#10YearChallenge-Elképesztő, hogyan használják ki a tudatlan embereket a hírszerző techóriások és fejlesztik az arcfelismerő adatbázisokat! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

#10YearChallenge-Elképesztő, hogyan használják ki a tudatlan embereket a hírszerző techóriások és fejlesztik az arcfelismerő adatbázisokat!

Share This


#10yearchallenge Egyáltalán nem vicc!


Elképesztő még mindig, az emberek mennyire nincsenek tudatában, hogyan használják ki őket a #10 year challenge + a közösségi média segítségével és a nem tudatos emberek hogyan szolgáltatják ki saját adataikat önként az ARCFELISMERŐ-TECHNOLÓGIA fejlesztéséhez és titkosszolgálati adatbázisához!
Ha megkérnének, hogy küldj a hírszerző szolgálatoknak magadról 10 évvel ezelőtt és mostani képeket, vajon megtennéd? Borítékba raknád és feladnád nekik postán? Ugye!Szakértők figyelmeztetnek, hogy gondolkozzunk már el azon, vajon hogyan és mire használják fel adatainkat!
Mivel 10-15 évvel ezelőtt még nem volt ekkora divat minden pillanatunkat elküldeni a titkosszolgálatok által és az Amerikai Védelmi Minisztérium által működtett óriás tech-cégeknek, most szeretnék teljessé tenni az eddigi adatbázist és fotókat, azaz a 10 évvel ezelőtti kinézetünket összehangolni a mostani megjelenésünkkel.

Sokan azt sem tudják, hogy mindez az adatbázis össze van kapcsolva egy mesterséges intelligencia-szerű algoritmussal, mely figyeli, amikor valaki bárhol felbukkan a világban, ahol ilyen arcfelismerő rendszer működik.Arról nem szólnak persze, hogy az arcfelismerő és szkennelési technológia már most is bevettt gyakorlat a legnagyobb nyugati repülőtereken, orosz vasutakon és a brit rendőrségen. Naponta szkennelnek és töltenek fel adatbázisokba milliókat anélkül, hogy az illetők ennek tudatában lennnének...


A Facebook 10year challenge nem több, mint hatalmas adathalászat! - Fox News

The latest social media #10yearchallenge is not just about fun – specialist warns that tech giants might exploit it to improve face recognition technologies. For instance, neural network can mine millions of photos to understand age recognition and progression. Do you think it is ethical? #10yearschallenge
Dokumentumfilm: A Megfigyelőállam nem álom és nem is rémálom, hanem maga a VALÓSÁG! 27 perces nagyon friss, elgondolkodtató dokumentumfilm magyarul! 


Ez nem a Black Mirror sorozat egyik kitalált epizódja az orwelli államról, hanem egy jelenlegi thaiföldi iskola, ahol már életbe lépett az arcokat szkennelő, arcfelismerő technológa. 
A thai cég által fejlesztett technológiával minden iskolás jelenlétét lehet ellenőrizni és követni. Semmilyen azonosítókártyára és diákigazolványra nincs már szükség ehhez... 


Hamarosan elérkezik az idő, amikor munkahelyeken, utcákon is hasonló rendszerek fogják nyilvántartani a polgárokat, ahogy már most is ilyen vagy még ennél is modernebb titkosszolgálati arcfelismerés és azonosítás működik repülőtereken, pályaudvarokon, rendőrségeken....(SBG Buddha - VilagHelyzete)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
A Google megnyerte a pert és továbbra is alkalmazhat arcfelismerő technológiákat a felhasználók beleegyezése nélkül!

David Icke már korábban részletesen beszélt a Facebook, a Google és a tech-óriások elítélhető tevékenységeiről, sőt a mesterséges intelligencia fejlesztésének központjairól is.

Botrány: A Google a kommunista Kína számára végzett keresőmotor cenzúrázást és felhasználók monitorozását(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT