Elindult a globalista neokon véleménycenzúrát segítő News Guard app, amit a Microsoft beépít az Edge alapböngészőkbe! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Elindult a globalista neokon véleménycenzúrát segítő News Guard app, amit a Microsoft beépít az Edge alapböngészőkbe!

Share ThisElindult a globalista neokon véleménycenzúrát segítő News Guard app, amit a Microsoft beépít az Edge alapböngészőkbe!

Mostantól ők mondják meg, hogy mely oldal, mely hír számít csak szerintük megbízhatónak! Mostantól csak a főáramú hazugságok számíthatnak igazságnak, míg a leghitelesebb igazságok is megbízhatatlan bélyeggel lesznek ellátva! Orwell 2019.


Erre az aggasztó hazugságdiktatúrára vágott vissza a Wikileaks!


Mivel a Wikileaks is megkapta a NewsGuard "vörös figyelmeztetés ⚠" nem megbízható bélyegét, annak ellenére, hogy gyakorlatilag a legautentikusabb, hiteles és leleplező dokumentumokot mutatta be eddig!A NewsGuard azt állítja, hogy segíti az online Fake News elleni harcot és megvédeni a felhasználókat a félretájékoztatás ellen, mégis közvetlenül kapcsolódik az USA kormányzati szerveihez és abszolút megkérdőjelezhető az objektivitása.

A Wikileaks tökéletes példa azonnal, hiszen a beépülő orwelli cenzúra applikáció tökéletesen elnyomja azokat az igazságokat, amik konkrét bizonyítékok és dokumentumok, de a háttérhatalmi globalista gépezetnek nincsenek ínyére világszerte.
A Wikileaks leszögezte: az ő múltbeli bejegyzéseik és dokumentumaik amióta a munkát elkezdték, aligha lehet náluk autentikusabb és hitelesebb bizonyítékokat találni és soha senki nem is tudta megcáfolni, hogy a megszerzett dokumentumok ne lennének hitelesek, igazak és autentikusak.
Egyszerűen csak nem tetszenek a háttérhatalomnak és a globalista háborúpárti neokon elitnek! És számukra legnagyobb fenyegetést maga az igazság, a valós összefüggések és a tájékozott emberek jelentik! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)


Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT