A háborúpárti média és Trump-ellenes cirkuszt működtető gépezetének kritikájával együtt felmondott az NBC veterán újságírója - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A háborúpárti média és Trump-ellenes cirkuszt működtető gépezetének kritikájával együtt felmondott az NBC veterán újságírója

Share This


A folyamatos háborúpárti propaganda és mesterségesen életben tartott Trump elleni támadások és cirkusz miatt az NBC hírcsatorna egyik legnagyobb veteránja távozik a csatornától és nagyon kritikus és sokat mondó 2228 szóból álló 'Manifesto'-ban írta meg levelét a vezetőség és a közvélemény felé.
Az NBC News a végtelen háborúkat favorizálja és 'pusztító titkosszolgálati ügynökségeknek szabad bejárást ad, miközben a nap 24 órájában folyamatosan uszítja az embereket a Trump-ellenes hisztéria jegyében."
- írta a veterán nemzetbiztonsági riporter kollégáinak szóló üzenetében.
William M. Arkin számos ponton mutat rá, hogy a főáramú média és csatornája a véget nem érő amerikai katonai jelenlétet támogatja a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.

Az újságíró súlyos hibának tartja, hogy az NBC rágalomhadjárata Trump ellen és az egész "Trump cirkusz" eltéríti az újságírókat, hogy komoly témákkal és történetekkel tudjanak foglalkozni és így azokat nem tudják elmondani a közvéleménynek.

Én amiatt aggódom, hogy mennyi mindenről maradunk le. Ezért az a vágyam, hogy lépjünk egy lépést hátra és gondoljuk át miért is érünk el olyan kevés változást Amerika háborúinak tekintetében."
- írja.

Majd folytatja és megkérdőjelezi a média fanatikus ellenállását és támadását Trump azon terve és vágya ellen, hogy rendezze a kapcsolatokat Oroszországgal, atommentes övezetté tegye és leszerelje Észak-Koreát és hazahozza a csapatokat Szíriából.

Aggódom amiatt, hogy az NBC mennyire gyorsan és mechanikusan érvel az ellenkezője érdekében. Azért, hogy éppen azt a politikát támogassa, mely még több konfliktust és még több háborút hoz.

Komolyan? Nem jöhetünk haza Szíriából?
Nem tehetünk azért, hogy atommentessé tegyük a Koreai-félszigetet?
Még Oroszország esetében is, ha aggódunk a demokráciánk szűkössége miatt, mely olyan sérülékeny lenne a manipulációra most komolyan a hidegháborúra vágyunk és azért teszünk is?
És még csak ne is kezdjek az FBI-jal? Micsoda? Már most ünnepeljünk egy történelmileg is ennyire pusztító intézményt?"
Ha valaki igazán jogosult az NBC kritizálására, akkor William M. Arkin az a személy, hiszen a veterán újságíró az elmúlt 30 évben dolgozott a társaságnál, és társszerzője egy Washington Post vizsgálatnak és nyomozásnak, amely feltárta az amerikai nemzetbiztonságra veszélyes tényezőket és az Egyesült Államok-beli állapotokat.Mondanom sem kell, hogy a lemondó nyilatkozat és valós kritika a közösségi médiában és sok újságíró részéről is komoly visszhangra talált, hiszen csak azt támasztotta alá és erősítette meg, amit évek óta mindenki tud és mindenki lát.
  


Mégis tehetetlen a közvélemény és áldozata a háborúpárti globalista erők kezében lévő média agymosásának és propagandájának. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT