Trump teljesen jogosnak nevezte a szovjetek afganisztáni beavatkozását - ezzel éppen a dzsihadisták amerikai támogatását utasítja el? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Trump teljesen jogosnak nevezte a szovjetek afganisztáni beavatkozását - ezzel éppen a dzsihadisták amerikai támogatását utasítja el?

Share This


Ez valami töténelmi fordulat, teljes képzavar vagy nagyon is racionális politika? Donald Trump totál kiverte a biztosítékot a globalista demokratáknál...Magyarázatot adva arra, hogy az USA-nak miért kell kivonulni majd Afganisztánból is, Donald Trump elnök az egykori szovjet intervenciót és beavatkozást hozta fel példának az 1980-as évekből, amikor az USA létrehozta és támogatta az egykori dzsihadista harcosokat, mudzsahedeket, köztük magát Osama bin Ladent is, aki akkor a CIA-nak dolgozott.Az ok, ami miatt Oroszország Afganisztánban volt, nem más, mint hogy terroristák mentek onnan Oroszországba. Teljesen jogosan voltak ott az oroszok" - mondta."A probléma az, hogy kemény harc volt. És ebben csődbe mentek."Nos Trump kritikusai köpni-nyelni nem tudtak és újra támadásba lendültek.
Amiatt, hogy Trump tulajdonképpen igazságokat mondiott ki, azzal vádolják, hogy elhagyja az egykori Ronald Reagan politikát.


Az egyik kommentelő viszont nagyon jól kiemeli Twitteren:Őrület, hogy Zbigniew Brzezinski 3 évvel 2001. szeptember 11 előtt még a Le Nouvel Observateur-ben éltette és hitelt adott egy olyan terrorcsoportnak, melyet ők hoztak létre és akik 3 évvel később elkövették 9/11 terrortámadásait is."

Mindenesetre Trump részéről ez egy érdekes fejlemény és valószínűleg nem elszólás, hanem nagyon is tudatos mondatok voltak. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.) 


Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

2 megjegyzés:

  1. Épp itt volt az ideje ,hogy kimondja amerika a valós igazságot ,mert eddíg csak hazudoztak ,és hazugok oldará állva ,csak a gyilkolást ,háborút,vérszopást ,gyarmatosítást ,emberek folyamatos kiírtását segítette cselekedte ,amióta csak létrejött kétszáötven éve,csak a háborúkról szól Amerika !!!!A cionista izraelt támogatta totális ,történelem és vallási hamisítást mely káoszhoz és a világ felforgatásához ,népírtáshoz vezetett ,egy dogma kiválasztott nép hazugságát segítve mmindenben !!!Amerika eddig istentelen gazlények országaként ismert a világ ,sátán mesterséges ország létrehozását,pld izrühel,ukrajna,románia,szlovákil,szerbia,stb kamuállamokat ,az Isteni valódi történelmi országok és népeik ellenében !!!Reméljük az usa észhez tér ,és ha van még bennük némi becsület ,ez Trumpnak szól és origarhájának ,akkor VESSZEN TRIANON !!!! PANDÓRA SZELENCÉJE NYÍLJON FEL !!!
    VISSZA AKAROM KAPNI AZ ŐSEIMTŐL-HŐSEIMTŐL ,ÖRÖKÉRVÉNYŰEN ÖRÖKÖLT ,TÖRTÉNELMI NAGYMAGYARORSZÁGOMAT ,BOLDOGASSZONYUNK ORSZÁGÁT ,MELY SZENT ÉS SÉRTHETETLEN ,EGY ISTENI EGYSÉG ,NEM ELADÓ ÉS NEM FELDARABOLHATÓ !!! MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ !!! VESSZEN A KITALÁLT HAMIS ZSIDÓ DOGMA ÉS GYARMAT !!! HÁTRA AZ AGARAKKAL USA !!! ISTEN EGYENESÁGI LESZÁRMAZOTTJA A MAGYAR ,ÉS AZ OROSZOK TESTVÉREINK ,ÉS A TÖBBI EURÓPAI IS ,SŐT MINDENKI ,VALAHANYAGIK UNOKATESTVERE A MAGYARNAK !!! STOP USA !!! CSAK AZ IGAZAT ,ÉS ÁLLÍTSÁTOK HELYRE A VALÓDI IGAZSÁGOT ,SZABADSÁGOT MINDEN NEMZETNEK ,KÖZZÉTÉTELT AKARUNK ,ELÉG VOLT A MÁTRIXBÓL !!! TRUMP ÉBREDJ ÉS CSAK IGAZAT SZÓLJ !!! ÁLDÁS AZ ATYA-ANYA-FIÚ RA,ÁLDÁS A VILÁGMINDENSÉGRE !!!VILÁGBÉKÉT ÉS IGAZSÁGOT AKARUNK 2019 BEN !!!A FÉNY GYŐZELMÉRE !!!!

    VálaszTörlés
  2. bocsánat, de fordított a sorrend.. előbb volt szovjet beavatkozás, majd utána jött a dzsihadisták támogatása, akiknek akkor még szabadságharcosok nevet adták, zömmel azok a törzsekből kerültek ki a tagok, akik majd kb 20 év múlva a tálibok ellen és az amcsik ellen is harcolnak, immár terroristaként...

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT