A DNS Nobel-díjas kutatóját megfosztotta címeitől kutatóintézete, amiért kimondta az igazságot: Intelligenciában rasszok között genetikai alapon jelentős különbség van! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A DNS Nobel-díjas kutatóját megfosztotta címeitől kutatóintézete, amiért kimondta az igazságot: Intelligenciában rasszok között genetikai alapon jelentős különbség van!

Share This


Minden címétől megfosztotta kutatóintézete a Nobel-díjas professzort, mert tudományos alapon is kimondta az igazat....  A polkorrekt diktatúrában ezt nem illett volna! 
Vannak korok, amikor egyes kérdéseket hivatalosan még feltenni sem lehetséges, kutatásokat tilos végezni, sőt ha a válaszok kellemetlenek, akkor nem szabad azokat meghallani, sem pedig nyíltan kimondani!

James Watson két tudóstársával együtt a DNS kettőshélix szerkezetének felfedezője és megfejtőjeamelyért Nobel-díjat kapott. A megdöbbentő hírt az amerikai közszolgálati rádió (NPR) közölte a tudós laboratóriumának közleményére hivatkozva.

A New York-i Cold Spring Harbor Laboratory közleményben tudatta, hogy James Watson "személyes véleménye alaptalan és meggondolatlan" Watson kimondta a tudományosan bizonyított tényt:A 90 esztendős tudós az amerikai közszolgálati televízióban (PBS) a hónap elején egy róla szóló dokumentumműsorban azt mondta:
Nem változtak addigi nézetei, amiket 2007-ben elmondott és továbbra is azt vallja, hogy a gének miatt lényeges különbségek vannak a fehér és a fekete bőrű emberek intelligenciaszintje között, a fehérek javára.

Nagyon komoran látom Afrika helyzetét... hiszen az összes szociális kezdeményezésünk a földrészen abból a feltételezésből indul ki, hogy az ottani emberek intelligenciája megegyezik a miénkkel. Holott az összes teszt azt mutatja, hogy koránt sincs erről szó..."

Nincs okunk azt feltételezni, hogy az evolúció során földrajzilag elkülönült embercsoportok intellektuális képességei egyenletesen fejlődtek ki. Hiába szeretnénk az értelmet az emberiség minden tagját megillető univerzális örökségként látni, ettől még ez nem lesz igaz.”Vessünk egy pillantást erre a térképre! Az intelligencia (IQ) a világ országaiban.Liberális hecckampány és az igazság elleni gyűlölethadjárat folyik! Íme!
A kiközösítése egyesek szerint már túl is lett erőltetve, amellyel közvetetten szimpatikussá tehették volt kutatótársai Watsont a közvélemény szemében. Eric Lander, a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) egyik intézetének igazgatója azonnal hideget-meleget kapott az interneten, miután méltatta Watsonnak a Humángenom-projekt kezdeti időszakában játszott szerepét, kilencvenedik születésnapja alkalmából.
Lander így magyarázkodott utána a Twitteren:


Amikor [Watson megnyilvánulásait] röviden csak hibának neveztem, közel sem fogalmaztam elég élesen. A nézetei gyűlöletesek, rasszisták, szexisták és antiszemiták. Hiba volt méltatnom őt.”


James Watson 10 éve interjút adott a BBC-nek, amelyben kifejtette:
Sosem tartottam magam rasszistának. Már a gondolat is gyötrelmes számomra. Ez volt életem legrosszabb élménye.”

A tudóst jelenleg egy New York államban lévő szanatóriumban ápolják, mert autóbalesetet szenvedett. Véletlen? Az NPR szerint nem észleli a külvilágot.

Forrás:
RT News

(Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Szerintem is igaza van, mert Soros nélkül nem indultak volna el önerőből meghódítani európát.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT