Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

Share This
Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok hangzanak el ebben az interjúban! Magyar felirattal!  

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

2 megjegyzés:

 1. Jó jó, de az eugenikát Amerikától vették át mert az volt a fő hirdetője, és ott kezdték először alkalmazni. A nagy tudományosság, ahogyan ma is csak majmolta egymást, versenyzett ki tudja jobban teljesíteni a Tekintély akaratát. Mint ma.
  Fordot belekeverni, hogy hasznot húzott ebből hát nem tudom.
  Mond érdekességeket is, ha kibírod, a zsidó vádaskodásokat, hogy a zsidók voltak az áldozataik a német riporter őseinek. (Ezek meg szolga lélekkel tűrik, egy mukk nélkül. Itt is baj van.)

  Ezek szegények tárgyalással akarnak valamit elérni, a világ minden tájáról összehozott jogászokkal. Olyan sikerük lesz mint Trump nak. Itt a rendszerben nincs orvosság, ez is csak az emberek altatása, hogy igen valaki csinál valamit, neked csak kikell várni, addig meg ne mozdulj. Ja hopp nemsikerült, fellehet szállni a vonatra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljességgel jól látod az akkori és a mai helyzetet.
   Azért még egy dolgot,ami nem elhanyagolható, hogy a fasizmus és a nemzetszocializmus nem összekeverendő, most nem irom le a különbségeket.

   Törlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT