Botrány: Boris Johnson elszólta magát, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a vírus terjedését és a beoltottak továbbra sem találkozhatnak zárt terekben - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Botrány: Boris Johnson elszólta magát, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a vírus terjedését és a beoltottak továbbra sem találkozhatnak zárt terekben

Share This

Hónapok óta és jelenleg is még a csapból is az folyik, hogy "a járvány terjedésének megakadályozására az egyetlen védekezési mód: a vakcina."
Én arra leszek kíváncsi,
hogyan fognak reagálni az emberek, amikor arra rádöbbennek, hogy ez NEM volt igaz!
Jelenleg ma is tömegek élnek abban a hitben, oltatják be magukat, sőt már magzataikat is ebben a hitben, hogy EZ AZ EGYETLEN MÓDJA MEGAKADÁLYOZNI, hogy elkapjuk vagy továbbadjuk a vírust, azaz megállítsuk a járványt és visszatérhessünk a normális életünkhöz...

Arról persze nem beszél inkább senki, hogy mi lesz október után, amikor a teoretikusan kialakult védettség 6 hónap után már elmúlik?

Ha kialakul egyáltalán, hiszen az is tegnapi hír, hogy
a kínai SinoPharm vakcinával beoltottak egy részénél egyáltalán nem keletkeznek antitestek, magyarul semmi hatása nincs az oltóanyagnak...Még a két dózis sem elég, harmadik is kellene!

Rengeteg a kérdés és minimálisan aggasztóan kevés a valódi értelmes válasz!
Amit sejteni lehetett viszont és egyre többen merik kijelenteni:

A brit miniszterelnök most el is szólta magát, lett is nagy felháborodás.

Boris Johnsont, az Egyesült Királyság miniszterelnökét azzal vádolták, hogy aláássa kormánya oltási programját, miután elmondta a briteknek, hogy
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a koronavírus ellen teljesen beoltottak hiába kapták meg a vakcinákat, továbbra sem találkozhatnak zárt helyiségekben, mivel továbbra sincsenek teljesen védve.
A pénteken közzétett Q & A (kérdések-válaszok) videóban Johnson elmondta, hogy az oltott barátok és családtagok továbbra sem találkozhatnak egymással zárt térben, mert "még nem vagyunk abban a szakaszban".
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
❗ Annak ellenére, hogy barátokat és családtagokat be lehet oltani, az oltások nem nyújtanak 100% -os védelmet, ezért óvatosnak kell lennünk" - állította, és arra a következtetésre jutott, hogy a kormány szerint az oltás nem szüntette meg a vírus átadásának és terjedésének kockázatát.
A közösségi média felhasználói gyorsan bírálták Johnsont, amiért kommentjeivel aláássa az Egyesült Királyság oltási programját és kigúnyolták a miniszterelnököt, aki így akaratlanul is azon vakcinaútlevelek ellen érvelt, amit állítólag a brit meg akar valósítani.
A Daily Mail politikai szerkesztője megfogalmazta:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Elég veszélyes érvelésnek tűnik, hogy a kormány mindenkit meg akar győzni arról, hogy oltassa be magát - és egyfajta menetrend azt sugallja, hogy azután képesek lesznek már a jövő hónapban akár zárt terekben is találkozni." - írta Jason Groves.
Mások rámutattak arra, hogy jelenleg például legfeljebb 30 ember tartózkodhat együtt egy temetkezési helyiségben, függetlenül attól, hogy oltottak-e vagy sem, és figyelmeztették, hogy Johnson megjegyzései miatt az emberek abbahagyhatják a koronavírus irányelveinek betartását.

Fordította, szerkesztette és saját megj: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT