"Ez a vakcina ma megöl engem" - panaszkodott súlyos mellékhatásokra a tanárnő - 1 hét múlva belehalt - a tényellenőrök ellenére - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Ez a vakcina ma megöl engem" - panaszkodott súlyos mellékhatásokra a tanárnő - 1 hét múlva belehalt - a tényellenőrök ellenére

Share This
"Ez a vakcina megöl ma engem" - panaszkodott a nagyon súlyos mellékhatásokra a tanárnő - akit a Facebook tényellenőr cenzorai még figyelmeztettek is - 1 hét múlva sajnos bele is halt 26 évesen!
Desirée Penrod egy posztban panaszkodott, hogy a kísérleti koronavírus-vakcina megkapása után borzasztóan érzi magát.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Ez a vakcina ma megöl engem" - írta utolsó bejegyzésében a pedagógus március 10-én.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
- "A karom fáj, a kimerültségen, fejfájáson túl gyomorgörcsöm és fülfájásom is van. Többen mondták, hogy ma sápadtnak tűnök. Tegnap jobban voltam, de ma újra visszatért."
Ahogy az sajnos a mai Big Tech diktatúrában és cenzúrában szokás, a Facebook önkényes "tényellenőrei" vették a bátorságot és azonnal oda is biggyesztették a posztja mellé, (mintha nem lenne szabad így érezni magát, mivel az a tényeikkel szembe megy), hogy

"a C0v1d-19 vakcinák számos biztonsági és hatékonysági teszten mennek keresztül, mielőtt jóvá hagynák azokat."


Mind ismerjük már a szokásos süket szövegüket!
Valószínűleg az a tény sem zavarja a tényellenőröket, hogy ma az Európai Gyógyszerfelügyelet elismerte, hogy van összefüggés az Astrazeneca kísérleti vakcinája és az agyi trombózist okozó vérrgögképződés között!

Vajon ilyenkor be lehet perelni a tényellenőröket a vakcinaipari óriásokkal, az azt engedélyező hatóságokkal, netán európai kormányokkal együtt??? - költői kérdés tudom, pedig az egyik legfontosabb! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)

A Gagnon és a Costello Temetkezési Intézet gyászjelentése szerint Desirée Penrod óvodapedagógus tanárnő 2021.március 17-én „váratlanul elhunyt”, egy héttel azután, hogy panaszkodott az oltást követő mellékhatásokról.

Fordította és szerkesztette, saját megj.: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Infowars.com

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT