A PCR-teszt Nobel-díjas feltalálójának véleménye Fauciról és a hozzá hasonló hamis tudósokról - interjú magyar felirattal - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A PCR-teszt Nobel-díjas feltalálójának véleménye Fauciról és a hozzá hasonló hamis tudósokról - interjú magyar felirattal

Share This
Interjú a PCR-teszt Nobel-díjas feltalálójával, Kary Banks Mullis-szal, aki elmondja véleményét Anthony Fauciról és a hozzá hasonló hamis tudósokról.
Korábban ő maga beszélt arról, hogy az általa feltalált és kifejlesztett PCR - teszt alkalmatlan a diagnosztizálásra, de nem is erre hozta létre. Azóta ezt már bírósági döntés is kimondta a jelenlegi koronavírus járvány ellentmondásos kezelése és hibás tesztelési eljárásai miatt.

Kary Banks Mullis amerikai vegyész, a polimeráz-láncreakció felfedezője. Találmányáért 1993-ban megkapta a kémiai Nobel-díjat.Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT