Az orosz-amerikai kapcsolatok Biden bunkósága után a mélypontra zuhantak, de Ororszország mostantól átértékeli eddigi higgadtságát! - Lavrov - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az orosz-amerikai kapcsolatok Biden bunkósága után a mélypontra zuhantak, de Ororszország mostantól átértékeli eddigi higgadtságát! - Lavrov

Share This
Az orosz-amerikai kapcsolatok a béka segge alatt vannak a mélyponton, akárcsak Joe Biden pszichés állapota, melynek köszönhetően minden eddiginél nagyobb erőfeszítésre lenne szükség, hogy a háborúpárti katonai-ipari komplexum provokációját és az arányos orosz válaszokat sikerüljön lecsillapítani.
Az oroszoknak kezd elegük lenni ugyanis és ennek már hangot is adtak.

Az egy dolog, márpedig súlyos dolog, ha az Egyesült Államok látszólagos elnöke, de mégiscsak első embere gyilkosnak nevezi a másik legnagyobb hatalom elnökét és tovább élezi az évek óta tartó sorozatos kirohanásokat Oroszország ellen.

És itt már nem csak a megdőlt és kamunak bizonyult "orosz beavatkozás a választásokba" vagy hogy "Afganisztánban vérdíjat tűztek ki amerikai katonák likvidálására oroszok" minden alapot nélkülöző vádaskodásairól van szó, hanem kőkemény háborús retorikáról, amit egy idő után az évtizedek óta higgadtságáról ismert Putyin és maga Oroszország is meg fog unni.

Márpedig ha az orosz medve felébred, akkor abban senkinek sem lesz köszönet!
(SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)

Oroszország átértékeli eddigi higgadtságát és levonja a megfelelő következtetéseket, mielőtt a hathatós válaszlépéseket megteszi! 

Egyelőre Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter üzent a provokációra választ - ezért az RT News mai cikkét le is fordítottam nektek.

Az amerikai külügyminisztérium cáfolta, hogy Washington lenne a hibás a Moszkvával fenntartott kapcsolatok közelmúltbeli megromlásáért, annak ellenére, hogy maga Joe Biden elnök újabb diplomáciai botrányt váltott ki azzal, hogy az orosz elnököt „gyilkosnak” nevezte.

2021.04.02-án, csütörtökön Szergej Lavrov orosz külügyminiszter újságíróknak elmondta, hogy a két ország közötti kapcsolatok állapota "elérte a mélypontot" és jelenleg nincsenek rögzített tervek Moszkva nagykövetének Washingtonba történő visszaküldésére.

Anatolij Antonovot egyre növekvő diplomáciai köpködések közepette hívták vissza, miután Bident egy tévés műsorvezető megkérdezte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnököt „gyilkosnak” tartja-e . - Hmm-hmm, igen - helyeselte Biden.

Biden megfenyegette Oroszországot: "A gyilkos Putyin meg fog fizetni azért, amiért megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba"
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fontos elemezni az Egyesült Államokkal fenntartott kapcsolatok jelenlegi szakaszát" - mondta Lavrov. "Nem egyik napról a másikra jutottunk idáig és nem is az interjú idején - hanem az évek során fejlődött így."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A nem megfelelő nyelvhasználat Biden interjúja során… megmutatta, milyen sürgősen át kell értékelnünk ezeket a kapcsolatokat" - mondta a külügyminiszter.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez nem azt jelenti, hogy ennyi év alatt csak megfigyeltünk és nem vontunk le következtetéseket. De most eljött az idő, hogy levonjuk az általános következtetéseket."
Ned Price, az Egyesült Államok Külügyminisztériumának szóvivője azonban csütörtökön tartott tájékoztatóján azt mondta, hogy Oroszország a felelős a két ország közötti feszültség fokozódása miatt.

Azt mondta, hogy a feszültségek egyszerűen azért vannak, mert az Egyesült Államok megvizsgálta „Oroszország 2016-os és nemrégi, 2020-as demokráciánk elleni támadását” , valamint „jelentéseket tett közzé, az amerikai katonákra Afganisztánban kitűzött vérdíjakkal kapcsolatban."

Price azonban hozzátette:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
amikor vannak lehetőségek a potenciális együttműködésre, olyan területek, amelyek folytatása Amerika nemzeti érdeke is, akkor ezt meg is fogjuk tenni.”
Joe Biden faragatlansága és diplomáciai bunkósága viszont szakított az addigi - még Donald Trump idején is megfontolt és elvárható - nyelvezettel.

Az orosz parlament elnöke, Vjacseszlav Volodin kijelentette, hogy „Biden nyilatkozatával megsértette hazánk polgárait” Vlagyimir Putyinnal kapcsolatban.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez egy Biden tehetetlenségéből fakadó dühroham. Putyin az elnökünk, a támadása pedig hazánk elleni támadás is”- tette hozzá.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Hozzátette, hogy még Donald Trump volt amerikai elnök a szankciókkal kapcsolatos döntések ellenére is fenntartotta az államfői szintnek megfelelő retorikát". 
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


"Te csak taposs a gázra Joe!
Én majd vigyázok a kormányra!"


Biden megfenyegette Oroszországot: "A gyilkos Putyin meg fog fizetni azért, amiért megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba"

Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni

Obama alelnöke Joe Biden elszólta magát hogyan avatkoztak be Ukrajnában 1 milliárd $ fejében és távolították el az államügyészt - Korrupció a legfelsőbb szinteken

Már most Joe Biden nélkül folyik az amerikai kormányzás - Nem engedik megszólalni és Harris tárgyal helyette

„Baloldali ÖSSZEESKÜVÉS titkos összehangolt aknamunkával akadályozta meg Trump újabb elnökségét" - Time magazin beismerése

Ezer sebből vérzik! Mégis hogy a fenében szavazhattak még Obamánál is többen Joe Bidenre? - The Federalist elemzése

Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!

Az Obamagate története: A hazaárulás és államcsíny szervezésének ügye a legnagyobb botrány a Watergate óta - A Michael Flynn ügy

Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni

Obama alelnöke Joe Biden elszólta magát hogyan avatkoztak be Ukrajnában 1 milliárd $ fejében és távolították el az államügyészt - Korrupció a legfelsőbb szinteken

Megbuktak Joe Biden szavazati eredményei a választási csalásokat is kimutató Benford-teszten a legfontosabb ütközőállamban

Putyin nem fog addig gratulálni Joe Bidennek a megválasztáshoz, ameddig nincsenek meg a hivatalos végeredmények és a törvényes eljárás nem ér a véget - közölte a Kreml

Politikai átnevelőtáborba kényszerítenék a marxista baloldali demokraták a Trump-szavazók gyermekeit - A Project Veritas leplezte le őket

A legjobb összeállítás 1 percben, hogyan adták Bidennek az elnökséget - A videó, amit Trump megosztott és ami miatt törölték a készítő fiókját

Bogár László: Trumpot a háttérhatalmak likvidálták - Kötelező tudásanyag az összefüggésekről és a jövőről

Dr. Drábik János - AMERIKA TRIANONJA - Amiről csak nagyon kevesen tudnak! 1-2.rész

Teljes fegyverzetben harcol Trump ellen a Deep State „hadserege”

Így lehet meghackelni 7 perc alatt a Dominion, amerikai választási szavazógépeket - tárta fel 2016-ban a Princeton professzora

DONALD TRUMP 60 MINUTES - Interjú cenzúrázatlanul és magyar felirattal - párhuzamosan a főáramú vágott anyaggal

Szavazz az amerikai elnökválasztáson! Te kire adnád a voksodat és ki lesz az Egyesült Államok elnöke?

Íme Donald Trump Nov.5-i fehér házi beszéde, amit megszakítottak a főáramú csatornák! Az újságírás tisztasága bukott el végleg?

"Az amerikai politika történetének legszélesebb körű választási csalási szervezetét raktuk együtt össze." - mondta Joe Biden.

B@szd meg! - A Rothschildok ezt üzenték Ivanka Trumpnak, aki fair és szabad szavazatszámlálást szeretne

Donald Trump közleményt adott ki a választásokkal kapcsolatban! - 2020. november 07.

Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket

A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere


ÉS EZEKRE MÁR SENKI NEM EMLÉKSZIK 2016-ból?

Globális káoszt és ellenállást szervez az ultra-liberális háttérhatalom sztárokat bevetve - Madonna már a Fehér Házat robbantaná fel

Snoop Dogg új videója is Trump meggyilkolására buzdít - Elgurult a gyógyszer 'Liberáliában'

Főáramú neves újságírók Trump elleni merényletre buzdítanak az "elcsípett" beszélgetésben - Hiába törölték,a szerverek nem felejtenek...

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT