A kanadai elnök, Trudeau arcul köpte a kereszténységet: Húsvéti üzenetében mindenről beszélt, csak éppen a Húsvét szót sem ejtette ki - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A kanadai elnök, Trudeau arcul köpte a kereszténységet: Húsvéti üzenetében mindenről beszélt, csak éppen a Húsvét szót sem ejtette ki

Share This
Az amúgy is szánalmas Justin Trudeau kanadai elnököt most keresztényellenességgel vádolják azután, hogy ünnepi üzenetében, hosszú hétvégéről, járványról és mindenről beszélt, csak a Húsvétról nem....
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
- Ez egy hosszú hétvége kezdete és tudom, hogy ez azt jelenti, hogy általában az egész családjával összejönne néhány napos szórakozásra. De mivel a vírusos esetek száma országszerte növekszik, idén mindannyiunknak másként kell majd tennie a dolgokat ”- tweetelt Trudeau. Majd folytatta, hogy "kreatívnak kell lennünk és jövő évben majd fényesebb lesz az ünnep."
Ezek után azonnal feltűnt nagyon sok embernek és kommentelni is kezdtek, hogy
ha az elnök Húsvét alkalmából üzen, de még az ünnep nevét sem meri kiejteni és a szájára venni, akkor itt nagyon súlyos bajok vannak!

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Annyira csalódott vagyok, hogy kanadai miniszterelnökünk elismeri a többi vallási ünnepet, de úgy dönt, hogy polkorrekt akar lenni a keresztény ünnepekkel kapcsolatban" - tweetelt az egyik felhasználó, megjegyezve, hogy "a húsvét az egyik legnagyobb keresztény ünnep és nem csak egy hosszú hétvége."
Mások feltették a kérdést, hogy Trudeau - egy római katolikus - és kormánytársai miért „tweetelnek mindig olyan különleges vallási naptáreseményeket, mint a zsidó pészah, a muzulmán ramadán és a… a kínai újév”?....  de „problémájuk van a keresztény húsvéttal” és azzal vádolták a miniszterelnököt, hogy arcul köpött minden keresztényt".


Nem újdonság persze ez számunkra, de mindig szánalmas látni az elvetemülten liberális globalistákat, ahogy megpróbálják mindazokat az értékeket felszámolni, ami biztos támaszpontot és gyökeret adnak: nemzetet, családot, kereszténységet, amik a civilizáció alapját jelentették.

Fordította és saját megj: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT