Török hírműsor: A globalonácik hadműveletét hiúsították meg az Evergreen hajónál mely Bill Gates-en át egészen a piramis csúcsáig terjed... - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Török hírműsor: A globalonácik hadműveletét hiúsították meg az Evergreen hajónál mely Bill Gates-en át egészen a piramis csúcsáig terjed...

Share This
Török hírműsor: A globalonácik hadműveletét hiúsították meg az Evergreen hajónál mely Bill Gates-en át egészen a piramis csúcsáig terjed... Erről beszélt a török hírműsorban egy interjúban a Mavi Gazete szerkesztője.

Ezek az információk az alternatív médiát figyelők számára már ismertek lehetnek, de azt hittem leesek a székről, mikor ezt így főáramú török hírcsatornán meghallottam.
A szerkesztő által említett összefüggések a VilagHelyzete-olvasók számára már szerencsére nem újdonságok, hiszen

- a háttérhatalmi Great Reset Terv részletesen több cikkben fel lett tárva
és tudjátok miről van szó. Ráadásul most játszódik a szemünk előtt minden epizódja....


- ahogy szó volt arról is, hogy milyen harc folyik a háttérben a globalo-fasiszta bűnszervezethez tartozó (jelenleg az USA-t és a Nyugatot kézben tartó erők) és az ellene küzdők között.

- arról is, hogy a világjárvány után az emberiség nem lélegezhet fel, mert a klímát és az éghajlatváltozást fogják célba venni ezek az erők, akik ezt felhasználva a világ élelemtermelését akarják megkaparintani és átalakítani...- és a világjárvány létrehozásáról, a 2025-28-as következő fázisáról még nem is beszéltünk eleget....:


Az emberiség elleni támadás első frontja volt csak a világjárvány!
A következő a klíma és az éghajlat ürügyén fog bekövetkezni!

Nézzétek meg ezt a műsort! - magyar felirattal

Egy kis ismétlés és felidézés a múltból a piramis csúcsának jövőt meghatározó terveiből - ami már számunkra a jelen

A COVID-járvány csak a terv első fázisa, amely arra készteti Önt, hogy engedjen a  céljaiknak. Mit tartogatnak még?

Agenda 21/2030 és kollektivizmus

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Egy új ellenséget keresve, amely egyesítene minket, arra az ötletre jutottunk, hogy a szennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a számításainknak ... Mindezeket a veszélyeket emberi beavatkozás okozza és csak a megváltozott attitűdök és magatartás az, amelyekkel leküzdhetők. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség." - Dr. Alexander King, a Római Klub társalapítója Az első globális forradalom, A Római Klub tanácsának jelentése, Alexander King és Bertrand Schneider, 1991
VilagHelyzete-cikk 2012-ből:
➽  
A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028

A globális kormány megfogalmazásának ördögi terveire már régen felhívták a figyelmet. 

A Római Klub óriási szerepet játszott ebben egészen 1972-ig, a növekedés határai című jelentésének közzétételével, amely lényegében minden társadalmi problémát azzal magyaráz, hogy túl sok ember fogyaszt túl sok mindent. 

A banki iparmágnások, értelmiségiek, tudósok, bürokraták és barátaik globális szindikátusának egyik elsődleges módja az Új Világrend megvalósítását tervezte a globális felmelegedés veszélyének előmozdításával, amely mára az  éghajlatváltozássá vált. Az éghajlatváltozás fogalma ad ürügyet a globális technokratáknak a világ megváltoztatására a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás követelésével  ami tönkretenné a fosszilis üzemanyagok iparát és teljesen megváltoztatná a világ működését.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A környezeti válság veszélye lesz a „nemzetközi katasztrófa-kulcs”, amely megnyitja az Új Világrendet." - Mihail Gorbacsov
A földet szennyező és mérgekkel teli iparágak évszázados vezetése után most azt akarják, hogy higgyük el ugyanezeknek, hogy van tervük, hogy orvosolják ezeket a hibákat. Pont ugyanazok, akik azokat létrehozták!


De a Római Klub, a Világgazdasági Fórum és az ENSZ nem egyedüli csoportok, akik ezt a rendszert támogatják. A kormányzati világtalálkozó (WGS) számos más szervezet és gondolkodási központ között zajlik, amelyek a globális kormányzásról alkotott álmuk megvalósításán munkálkodnak.

VilagHelyzete-cikk 2013-ból:
➽  A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A Földgolyónkért vívott küzdelem lép az ideológiai küzdelem helyébe, mint az új világrend meghatározó témája."
A Római Klub Tanácsa által 1991-ben publikált "
The First Global Revolution " (Az első globális forradalom) c. kötetben ez olvasható:


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Kutatva egy új ellenséget, amely egyesít minket, úgy találtuk, hogy a környezetszennyeződés, a globális felmelegedés,az édesvízhiány, és az éhínség megfelelne erre a célra... Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza... Vagyis az igazi ellenség, maga az emberiség."

Növekedési határok  jelentés modern alprogramjai az  Agenda 21 és az ENSZ által kidolgozott Agenda 2030 fenntartható fejlődési céljai . 

Agenda%2B2030
Pusztán véletlen, hogy egy globális világjárvány 2020 elején éppen akkor következett be, hogy „egy évtizedes ambiciózus fellépést indítson be” a bolygó teljes irányításának megszerzése érdekében? 

Véletlenül használták ezt a világjárványt az éghajlatváltozás menetrendjének túlhajtására is?

Egy másik releváns kérdés az, hogy ki adta ezt a felhatalmazást az ENSZ-nek? Soha nem szavaztam António Guterresre, az ENSZ jelenlegi főtitkárára, vagy bármelyik előzőre, és biztos vagyok benne, hogy Ön sem. 

De még 1992-  ben elfogadtak egy törvényjavaslatot  az Egyesült Államok képviselőházában, amely kötelezi az országot az Agenda 21 végrehajtására.

Nem más, mint a jelenlegi házelnök, Nancy Pelosi támogatta, és a jelenlegi szenátus többségi vezetője, Chuck Schumer és Bernie Sanders szenátor is támogatta. Noha ez a törvényjavaslat soha nem született meg a szenátusban, számos elve az évek során életbe lépett. Nem számít, hol laksz, valószínű, hogy országod hasonló törvényeket hozott a beleegyezésed nélkül.

Az olyan koncepciók, mint a társadalmi igazságosság, az egyetemes alapjövedelem (UBI) és a Green New Deal politikák, mind az Agenda 21-ből fakadnak, és ha teljes mértékben érvényesek, sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.

Úgy gondolva, hogy a legtöbb ember vagy egyetért e tervekkel, vagy még mindig bezárkózik a hamis valóság mátrixába, az ENSZ-nek még volt mersze  létrehozni egy weboldalt, amely egy új világrendet hirdetett  „boldogsággal, jó közérzettel és minden élet szabadságával”. A Föld 2050-re ”, ami annyi rossz visszajelzést hozott, hogy végül eltávolították.

A Davos-i elit és globalista csatlósaik imádnak úgy tenni, mintha terveik az egész emberiség javát szolgálnák, miközben a világ vagyonának és erőforrásainak nagy részét továbbra is a saját kasszájukban tartják. 

Bár globális méltányosságot ígérnek, soha nem árulják el, hogy ez azt jelenti, hogy mindenki egyformán lesz szegény és függ a technokrata uraktól az asztal minden morzsájáért.

Az évek során sok olyan bátor lélek, mint Rosa Koire, a Zöld maszk mögött  és Patrick Wood, a Technokrácia felemelkedése írója,  tett arra kísérletet, hogy leleplezték a terveiket és csapdákat, amit a világ elé akartak állítani.

Az  Agenda 21, az  Agenda 2030, a  Build Back Better, az  éghajlatváltozás és  a Nagy Újraindítás  középpontjában a kollektivizmus áll. A globális kormányzati tervek kutatásának úttörőjeként  G. Edward Griffin  azt is elmagyarázta, hogy 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a kollektivizmus nem más, mint egy marketingfogás, amely arra készteti az embereket, hogy feladják egyéni jogaikat, és hogy az országok feladják szuverenitásukat a globális elit számára.
A negyedik ipari forradalom és az ígért utópia
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A világ válaszút előtt áll. Azok a társadalmi és politikai rendszerek, amelyek milliókat emeltek ki a szegénységből és fél évszázadon át formálták nemzeti és globális politikánkat, kudarcot vallanak velünk

Az üzleti életbe, a kormányba, a médiába és még a civil társadalomba vetett bizalom odáig fajult, hogy a világ több mint fele úgy érzi, hogy a jelenlegi rendszer kudarcot vallott…

Ebben a bizonytalan politikai és társadalmi kontextusban kell szembenéznünk egy sor hatalmas, feltörekvő technológia lehetőségeivel és kihívásaival - a mesterséges intelligenciától kezdve a biotechnológián át, a fejlett anyagoktól a kvantumszámításig -, amelyek radikális változásokat fognak indítani életmódunkban, és amiről már írtam, hogy a negyedik ipari forradalmat jelentik majd."- Klaus Schwab, A negyedik ipari forradalom kialakítása
Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete 
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Videók a témában, amik érthetővé teszik a folyamatokat:


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT