A Magyarok Világszövetségének sajtótájékoztatója az Ivermectin hatásosságáról, az oltás-diszkriminációról és más kérdésekről - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Magyarok Világszövetségének sajtótájékoztatója az Ivermectin hatásosságáról, az oltás-diszkriminációról és más kérdésekről

Share This

A Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a Tisztánlátásért közös sajtótájékoztatót tartott 2021. 04. 29-én Patrubány Miklós, Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tomasovszki László és Dr. Tamasi József részvételével.
Mindenképp érdemes meghallgatni és utánanézni az elhangzottaknak, mert szó van a Covid-betegség megelőzéséről, helyes kezeléséről, az IVERMECTIN gyógyszer hatásosságáról és sajnos az egyre aktuálisabb, minden szabadságjoggal és alkotmányos egyenlőséggel szembe menő "oltásigazolványos" , "vakcinaútleveles" diszkriminációról! 
Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT