Egy baba is lehet rasszista, ezért nevelni kell faji kérdésekről - állítja Arizona oktatási hivatala útmutatójában - Agyhalál Liberáliában - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Egy baba is lehet rasszista, ezért nevelni kell faji kérdésekről - állítja Arizona oktatási hivatala útmutatójában - Agyhalál Liberáliában

Share This
Arizona állam kiadott egy új oktatási segédanyagot, amely segíti a szülőket „anti-rasszizmusra” nevelni a gyermekeiket. Az anyag szerint egy kisbaba már három hónapos korától mutathatja a rasszizmus jeleit. - Agyhalál Liberáliában rovat...
A segédanyag szerint a szülőknek már akkor érdemes elkezdeni oktatnia a gyermekeiket a faji kérdésekről mielőtt azok megtanulnának beszélni – írja a Daily Wire.

Az anyag elsősorban a fehér gyerekeket célozza, mivel szerintük a fehér kisgyerekek elfogultsága saját bőrszínükkel kapcsolatban 3 hónapos kortól 5 éves korig alakul ki.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A segédanyag szerint a „hallgatás segíti a rasszizmust” ezért minél hamarabb el kell kezdeni a gyermekekkel beszélgetni a faji kérdésekről.
A kiszivárogtatott grafika tartalmazza, hogy milyen korban, hogyan kell beszélgetni a gyermekekkel a faji kérdésekről és a rasszizmusról.

A szöveg szerint már három hónaposoknak is mesélni kell a témáról, mivel „a babák többet néznek az olyan bőrszínű emberek arcába, akiknek bőrszíne azonos a gondozójukkal.”
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Az anyag szerint egy két éves már faji alapon indokolja mások viselkedését, és 30 hónapos korára már faji alapon választ barátokat, és öt éves korukra már „elfogultak más bőrszínekkel szemben.”
A grafika szerint egy óvodás már lehet rasszista.

Arizona állam oktatási hivatala azt ajánlja a szülőknek, hogy olvassák el a szélsőbaloldali HuffPost „Hogyan beszéljenek a fehér szülők a gyerekeikkel a faji kérdésekről?” című cikkét.

A cikk többek között azt állítja, hogy „kutatások szerint már egy három hónapos baba is elkezdi látni a bőrszínt.”

Többen felszólították Arizona állam republikánus kormányzóját, hogy vizsgáltassa ki a dokumentumot. Ez tényleg agyrém, tegyük hozzá. 

SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Daily Wire / Neokohn

Előzmények:


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT